Σοκ με τη Λουκία Παπαδάκη! 2 ΜΥΣΤΙΚΑ και 1 τεράστια απόφαση

Σοκ με τη Λουκία Παπαδάκη! 2 ΜΥΣΤΙΚΑ και 1 τεράστια απόφαση Το απόγευμα της Τρίτης η Λουκία Παπαδάκη είχε τη χαρά να βρεθεί καλεσμένη στο Studio 4, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο λόγος πίσω από αυτή την πρόσκληση δεν ήταν άλλος από την πολυαναμενόμενη παραγωγή της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η όμορφη ηθοποιός έθιξε διάφορα θέματα, ένα από τα οποία ήταν η σκόπιμη επιλογή της να μεγαλώσει το παιδί της ως μονογονεϊκή.

Λουκία Παπαδάκη ηλικία
Σοκ με τη Λουκία Παπαδάκη! 2 ΜΥΣΤΙΚΑ και 1 τεράστια απόφαση 3

Μια άλλη ικανοποιημένη πελάτισσα, η Λουκία Παπαδάκη, μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία να πάρει την ενστικτώδη απόφαση να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της. Πιστεύει ότι το να ακολουθεί τα ένστικτά της όχι μόνο της δίνει μια μαγική ικανότητα να προβλέπει το μέλλον, αλλά της επιτρέπει επίσης να ευθυγραμμίσει τις επιθυμίες της με την ευρύτερη προοπτική. Κατά την άποψή της, η ύπαρξή μας εκτείνεται πέρα ​​από τη συνειδητή αντίληψη του χώρου και του χρόνου, καθώς είμαστε διασυνδεδεμένοι με το σύμπαν και τη συνεχή ροή του.

Λουκία Παπαδάκη Ηλικία! Ο σύζυγος, τα παιδιά, το ύψος και οι γάμοι
Σοκ με τη Λουκία Παπαδάκη! 2 ΜΥΣΤΙΚΑ και 1 τεράστια απόφαση 4

Η Παπαδάκη αναγνωρίζει ότι η εξήγησή της μπορεί να ακούγεται περίπλοκη, αλλά τονίζει τη σημασία και την απλότητά της. Υπογραμμίζει ότι τα γεγονότα της ζωής δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας, καθώς εξελίσσονται διαρκώς και αλληλοσυνδέονται. Ο παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε τις γνώσεις του καλεσμένου και ρώτησε πού και πότε έμαθαν τέτοιες πληροφορίες. Ο καλεσμένος φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την ερώτηση, αφού χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να συγκεντρώσει τις σκέψεις του πριν απαντήσει.

Παραδέχτηκαν ότι ποτέ δεν είχαν σκεφτεί πώς να απαντήσουν σε μια τέτοια ερώτηση, εκφράζοντας την έκπληξή τους για την ύπαρξη του θέματος που συζητείται. Τόνισαν τη σημασία του να είναι κανείς συνειδητοποιημένος και ανοιχτός σε νέες ιδέες, υποδεικνύοντας ότι εάν κάποιος δεν αναζητά ενεργά πληροφορίες, μπορεί να παραβλέψει πολύτιμες ιδέες. Ο αντίκτυπος αυτής της απόφασης είχε μια βαθιά και διαρκή επίδραση στη ζωή μου μέχρι αυτή τη στιγμή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όταν ένα άτομο δημιουργείται, οι εμπειρίες και οι περιστάσεις του τόσο πριν όσο και μετά από αυτό το γεγονός αλληλοπλέκονται.

Με πιο απλά λόγια, όταν λέμε «δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ήταν η ζωή πριν», σημαίνει πραγματικά ότι δεν θυμόμαστε πώς ήταν. Λες και μεταφερθήκαμε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, σε μια ξεχωριστή διάσταση ή ακόμα και σε έναν εντελώς νέο πλανήτη», δήλωσε η Λουκία Παπαδάκη κατά την εμφάνισή της στο δημοφιλές τηλεοπτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Slide Up
x