Hit enter after type your search item

Ανδρέας Μικρούτσικος: ΠΕΘΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ! Όλες οι λεπτομέρειες με την περιπέτεια του Καρκίνου. Ο λατρεμένος παρουσιαστής – μουσικός και διανοούμενος Ανδρέας Μικρούτσικος υποστηρίζει μοναδικά όσα κάνει με το ταλέντο να σε πείθει πως είναι πάντα σωστά. Για το θέμα της υγείας του όμως ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως εν προσέχει τον εαυτό του. Ακόμα και τώρα…

νδρέας Μικρούτσικος ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε μια ΚΛΩΣΤΗ η ΖΩΗ ΤΟΥ!!! Αυτή τηνφορά κανείς δεν περίμενε παρά τις περιέτειες που εχει περάσει πως θα βρει κι άλλο…κακό τον λατρεμένο παρουσιαστή. Όμως ο άνθρωπος που ήταν ο μόνος που εκτός από το ταλέντο του γενικόταρα, μπορούσε να στηρίξει και να επιβάλει το…ριάλιτι, αποδεικνύντς πως είναι ισχυρότερος του μέσου του ίδιου και πως ξέρει να το χειρίζεται και όχι να τον χειρίζεται, αυτός ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε σκεφτεί ούτε στιγμή να κρύψει την δική του πραγμστικότητα.

Ανδρέας Μικρούτσικος ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε μια ΚΛΩΣΤΗ η ΖΩΗ ΤΟΥ!!!
Ανδρέας Μικρούτσικος ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε μια ΚΛΩΣΤΗ η ΖΩΗ ΤΟΥ!!!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σέβεται το κοινό που τον γνωρίζει, την σχέση του μαζί του και δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει τον…δύσκολο. Δεν θα μπορούσε να μην είναι γυάλινος ο τοίχος της ζωής του.

Τι είπε πρόσφατα για το θέμα της υγείας του: Σε βλέπω στα καλύτερά σου σαν να μην πέρασες ποτέ αυτή τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που σε κράτησε τρεις ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο. Πώς ξεκίνησε όλο αυτό;

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Αρρώστησα και σχεδόν πέθανα”

Από έναν επίμονο πυρετό. Με τους πυρετούς ήμουν εξοικειωμένος από μικρό παιδί γιατί πάθαινα συχνά αμυγδαλίτιδες. Όμως αυτός ο πυρετός ήταν διαφορετικός γιατί τον ακολουθούσε ένας τρόμος. Έτρεμα. Δεν ήταν υψηλός αλλά είχα ρίγη και είχα τρέμουλο κι οι γιατροί μου είπαν να πάω αμέσως στο νοσοκομείο.

Ανδρέας Μικρούτσικος! ”Ό,τι ξέρατε ξεχάστε το. Επιστρέφω”

Στην αρχή φάνηκε σαν ουρολοίμωξη αλλά μετά από τις εξετάσεις αποδείχτηκε πως είχα μια σειρά από καρκίνους στην ουροδόχο κύστη, στον προστάτη. Έκανε ένα πρώτο, απλό χειρουργείο, όπου αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα ήταν πιο σύνθετο και μετά χρειάστηκε να κάνω και το δεύτερο. Και τα δύο χειρουργεία πήγαν καλά. Και μέχρι σήμερα δεν είχα αναφέρει καθόλου τον καρκίνο γιατί αυτά που με απασχόλησαν ήταν άλλα.

ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρέας Μικρούτσικος!!!

Γιατί μέσα στο νοσοκομείο έπαθα σηψαιμία. Εκεί, λοιπόν, έδωσα μάχη. Δεν έπεφτε ο πυρετός, είχα παραισθήσεις, έβλεπα τοίχους να άρχονται καταπάνω μου, μου χορηγούσαν αντιβιώσεις για να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός. Όταν συνήλθα, μου είπαν ότι πέρασα, τρία στάδια με τρία διαφορετικά μικρόβια, η περίπτωσή μου ήταν διδακτορικό στη σηψαιμία. Δύο φορές σχεδόν…. αναχώρησα και με επανέφεραν. Τη δεύτερη χρειάστηκε να διασωληνωθώ στην εντατική.Ανδρέας Μικρούτσικος ΚΑΡΚΙΝΟΣ! ''είχα μια σειρά από καρκίνους στην ουροδόχο κύστη, στον προστάτη.''

2πλος Θανατος Ανδρέα Μικρούτσικου ''Σειρά από καρκίνους, σηψαιμία, εντατική''

Παρά το γεγονός πως μετά τις περιπέτειες της υγείας του ο μοναδικά ταλαντούχος παρουσιαστής είχε πολλές φορές περιγράψει τον Γογλοθά της υγείας του μετά τον θάνατο του αδερφού του Θάνου, χθες το βράδυ μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Με τον δικό του μαγικό τρόπου μας έβαλε στις σκηνές τους…θανάτου του! Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρέας Μικρούτσικος!!!
ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρέας Μικρούτσικος!!!

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου.

Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη.

Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο.

Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος, με την ίδια κριτική, ίδια συνταγή ελαφρότητας και βαρύτητας του είναι» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την υγεία του και τον χαμό του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου. Όσα είπε για την εποχή που παρουσίαζε το “Big Brother” και οι κατηγορίες του προς τον ΑΝΤ1.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Δευτέρας (21/02) ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μίλησε για τις περιπέτειες της υγείας του, για την απώλεια του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και την εποχή που παρουσίαζε το “Big Brother” στον ΑΝΤ1.

Για την υγεία του και τον Θάνο Μικρούτσικο

“Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός, αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα.

Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο”, ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

“Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος”, είπε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τηλεπαρουσιαστής μίλησε και για τη λανθασμένη διαχείριση των οικονομικών του τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που έχει μετανιώσει. “Βρέθηκα με μηδέν ευρώ. Ο φύλακας άγγελός μου ήταν ο Θάνος. Εκείνος με βοήθησε”, εξομολογήθηκε.

Για την εποχή του “Big Brother” στον ΑΝΤ1

Όσον αφορά στα “χρυσά” χρόνια της τηλεόρασης και την εποχή που παρουσίαζε το “Big Brother” στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε:

“Πολλές φορές έχω υπάρξει αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών κι οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία. Ότι θα τα δείχνουμε όλα ενώ η κοινωνίας μας είναι διάτρητη”.

“Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου. Έβγαινα εγώ κι έτρωγα το… ξύλο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Ο Τύπος με είχε σχεδόν εγκληματία.

Είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα κι έλεγε ότι ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του Big Brother. Έτσι ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο και το είχαν κάνει παράφραση. Έχω φάει τέτοιο… ξύλο”, ανέφερε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής.

ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρέας Μικρούτσικος!!!
ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρέας Μικρούτσικος!!!

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΩΝΙΑ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ώρες με καταστολή! Όταν είναι σε καταστολή, εντάξει, αλλά όταν είναι ξύπνιος, έχει τόσα καλώδια πάνω του και ακούει τόσες φωνές να μιλάνε για εκείνον”, ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή “Super Katerina”. Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του.

Βελτιωμένη είναι η υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο τα τελευταία 24ωρα λόγω επιδείνωσης της υγείας του.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής βγήκε από την εντατική, διέφυγε τον κίνδυνο και βρίσκεται πλέον σε δωμάτιο από την Πέμπτη (21/10).

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Παρασκευής (22/10) στην εκπομπή “Super Katerina” της Κατερίνας Καινούργιου και μετέφερε τα τελευταία νέα για την υγεία του.Ανδρέας Μικρούτσικος: Τρεις μήνες ΜΕΤΑ Εξιτήριο από το νοσοκομείο!

“Παλιά με έλεγαν τον βασιλιά των ριάλιτι, τώρα είμαι η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ με όσα έχω πάθει. Είμαι καλύτερα. Βέβαια, κι άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά κάπου υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται ότι κάθε φορά το βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε τώρα.

Εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και με τη βοήθεια του νοσοκομείου. Νιώθω μια άνεση. Ξέρετε, όταν κάποιος μπαίνει στην εντατική και είναι ξύπνιος, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.

Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του και η σύντροφός του.

Η Σοφία Βόσσου ξεκαθάρισε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Δείτε όσα είπε.

Τέλος στην παραφιλολογία που αφορά την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική, θέλησε να βάλει η Σοφία Βόσσου, ως ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πολύ στενό περιβάλλον του παρουσιαστή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το “Happy Day”, η Σοφία Βόσσου ξεκαθάρισε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και στη συνέχεια αποσωληνώθηκε, ενώ παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Ανδρέας Μικρούτσικος: 7μήνης φυλάκισης με αναστολή!

“Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω.

Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του, πήγε πάρα πολύ καλά το χειρουργείο.

Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα από την προηγούμενη κατάσταση, Kάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο, με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι παραμένει στην εντατική.

“Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες κτλ και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά του ο γιος του βέβαια και η σύντροφός του.

Καθημερινά μιλάμε και με τον Αντρέα έχω μιλήσει» είπε.

Σε ερώτηση για το τι έχει να πει στον κόσμο που ενδιαφέρεται και ανησυχεί για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, η Σοφία Βόσσου ανέφερε πως η αγάπη είναι συγκινητική αλλά και ένας μεγάλος βαθμός προστασίας.

Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε με τους συνεργάτες της για την πορεία της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, όταν η χαρακτηριστική φωνή του παρουσιαστή ακούστηκε από την άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως, και άλλες φορές ήμουν καλύτερα και υποτροπίαζε το πράγμα», είπε ο παρουσιαστής για την πορεία της υγείας του. «Θεωρητικά έχουν γνώση οι φύλακες. Νομίζω ότι είμαστε στην τελική ευθεία. Εγώ νιώθω δυνατός, νομίζω ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :