Άγγελος Λάτσιος: Η ριψοκίνδυνη φωτογραφία που τρόμαξε τις θαυμάστριες της Ελένης Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος: Η ριψοκίνδυνη φωτογραφία που τρόμαξε τις θαυμάστριες της Ελένης Μενεγάκη. Στην Αμερική βρίσκεται ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και συγκεκριμένα στο Εast Hampton Village, παραθαλάσσια περιοχή κοντά στη Νέα Υόρκη!

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΛΟΠΗ! ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άγγελος δημοσίευσε στο Instagram μια ριψοκίνδυνη φωτογραφία που φαίνεται ότι εκείνος και οι φίλοι του κάνουν ακροβατικά και κρέμονται από τα κάγκελα… του σπιτιού που μένουν. Δεν γνωρίζουμε αν όντως ένας από αυτούς είναι ο Άγγελος ή κάποιος από τους φίλους του, αλλά όπως και να ΄χει η φωτογραφία, τρόμαξε και ανησύχησε πολλές από τις θαυμάστριες της Ελένης Μενεγάκη που έσπευσαν να πουν στον Άγγελο αλλά και στην Ελένη πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που έγινε!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ “Σ’ΑΓΑΠΩ” ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

http://www.instagram.com/p/BWB5r5ZBmfa/?taken-by=aggelos_latsios

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΟΚ: ΠΡΩΗΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ‘ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ’

img
Η ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ. ΟΣΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΧΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ!

Ελένη Μενεγάκη ΣΟΚ: Πρώην αρραβωνιαστικός της αποκαλύπτει: ‘Ονόμασε το γιο της Άγγελο, το όνομα του πατέρα μου’. Μοναδικές και ενυτπωσιακές δηλώσεις από έναν άνθρωπο που αποφάσιε ν αδώσει συνέντευξη για μία σχε΄ση το μακριά χρονικά. Τόσο μακριά, αλλά είναι η σχέση, ο αρραβώνς του με την Ελένη Μενεγάκη. Ήταν δυο μιση χρόνια μαζί…

Eλένη Μενεγάκη: Οι τρείς ΓΝΩΣΤΟΙ γάμοι και ο ΕΝΑΣ άγνωστος αρραβωνιαστικός αποκαλύπτει..

Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ESPRESSO ΤΟΥ 2013 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΗΧΟΥ,…

…του άγνωστου αρραβωνιαστικού της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος μίλησε στην δημοσιογράφο Εβελίνα Νύκτα για πρώτη φορά.

EΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ..

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια για την εποχή που ήταν δύο ερωτευμένοι νέοι, για τους λόγους που δεν παντρεύτηκαν ποτέ αλλά και γιατί η Ελένη βάφτισε το γιο της Άγγελο.

Φαντάζομαι ότι δεν μετανιώνετε καθόλου που δεν έγινε τότε αυτός ο γάμος;
Όχι, δεν μετανιώνω καθόλου, γιατί ξέρω πως η σχέση αυτή με την Ελένη δεν θα κρατούσε. Είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι και εγώ και η εκείνη και είμαι σίγουρος πως δεν θα είχαμε μέλλον μαζί. Το ότι σταμάτησε η σχέση μας εκεί και συνέχισε ο καθένας τη ζωή του ήταν το καλύτερο.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

Έχω να πω τα καλύτερα για εκείνη. Είναι από τα πλάσματα που, ενώ είναι διάσημη, είναι προσγειωμένη. Γι’ αυτό και έχει πετύχει. Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από τη σχέση που είχαμε δύο-δυόμισι χρόνια. Είναι ένα τέλειο παιδί η Ελένη. Παρότι τσακωνόμασταν συχνά για διάφορους λόγους, δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για εκείνη. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά μου. Αγαπούσε πολύ τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Εξού και ονόμασε το γιο της Άγγελο, το όνομα του πατέρα μου. Ήταν ένα πολύ όμορφο διάστημα αυτό που περάσαμε μαζί, αλλά ανήκει πια στα «παιδικά» χρόνια.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ;

Αλίμονο. Φυσικά και το περίμενα. Αν δεν το κατάφερνε αυτό η Ελένη, ποια θα το κατάφερνε. Είναι πολύ έξυπνη γυναίκα. Είναι κοντά σε όλους αλλά… don’t touch».

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ

Την παρακολουθείτε τηλεοπτικά;
Όχι, δεν βλέπω καθόλου τις εκπομπές της. Πέρα από τα χειρουργεία που έχω καθημερινά, έχω και ένα διαγνωστικό κέντρο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν προλαβαίνω να δω ούτε την Ελένη, ούτε τηλεόραση γενικότερα.

Διαβάστε ακόμα τι λέει ο Άγγελος Λάτσιος για το ύψος του

Είμαι 1.80 ύψος και 63 κιλά”! Η πρώτη …συνέντευξη του Άγγελου Λάτσιου του γιου της Ελένης Μενεγάκη! Ο Άγγελο Λάτσιος, γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έδωσε “την πρώτη του συνέντευξη” με τρόπο απολύτως σύγχρονο “Είμαι 1.80 ύψος και 63 κιλά”! Η πρώτη …συνέντευξη του Άγγελου Λάτσιου του γου της Ελένης Μενεγάκη έγινε μέσω μιας εφαργμογής.
Ο Άγγελος Λάτσιος μεγάλωσε και όπως κάθε έφηβος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται πολλές

προσωπικές στιγμές με τους φίλους του."Είμαι 1.80 ύψος και 63 κιλά"! Η πρώτη ...συνέντευξη του Άγγελου Λάτσιου του γου της Ελένης Μενεγάκη

Είμαι 1.80 ύψος και 63 κιλά Η πρώτη ...συνέντευξη του  Άγγελου Λάτσιου του γου της Ελένης ΜενεγάκηΕίμαι 1.80 ύψος και 63 κιλά Η πρώτη ...συνέντευξη του  Άγγελου Λάτσιου του γου της Ελένης Μενεγάκη

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ: ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!