Hit enter after type your search item

Βόμβα στο γάμο Μενεγάκη – Παντζόπουλου! ΑΓΡΙΟΣ “ΤΣΑΚΩΜΟΣ” και…ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ δημοσιεύματα

/
/
img

ΑΓΡΙΟΣ “ΤΣΑΚΩΜΟΣ” Ελένης Μενεγάκη – Μάκη Παντζόπουλου και…ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ δημοσιεύματα. Εκτός από την φορά που με φωτογραφίες μας φαίνονταν οι δυο τους σε απόλυτα έντονη διαφωνία, όλες οι άλλες, δεν στηρίζονται κάπου. Μόνο φωτογραφικά καρέ του freegossip.gr από τα Άχλα, έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Παρά αυτό όμβς έχουμε δει πάμπολλα δημοσιεύματα για…τσακωμούς τους διάσημου ζευγαριού τα οποία όμως δεν στηρίζονταν ποτέ, κάπου. Ούτε σε κάποια γεγονότα σε κάποιες φωτογραφίες που είναι και το ζητούμενο. Γι αυτό και δεν έγιναν φυσικά πιστευτά.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ LOOK.

Με κάποια δημοσιεύματα ασχολήθηκαν και τα σχολίασαν και εκπομπές όπως η παρακάτω στο βίντεο. Εκείνο που είναι χαρακτηριστικό αυτής της…γραφής είναι πως τους συγκεκριμένους τίτλους, αν τους ψάξεις στο διαδύκτιο, θα διαπιστώσεις, πως έχουν…ΣΒΗΣΤΕΙ! Εάν δηλαδή κλικάρεις στους συγκεκριμένους τίτλους, θα δεις ότι θα πας σε σελίδα που…δεν υπάρχει πια. Είδηση λοιπόν είναι και το τι γράφετε για την Ελένη Μενεγάκη. Πως γράφεται και τι τύχη έχει αυτό που γράφετε. Οπότε, θα περάσετε ευχάριστα την ώρα σας αν δείτε το παρακάτω βίντεο.

Βρήκαμε βίντεο με την Ελένη Μενεγάκη πιτσιρίκα ΠΡΙΝ τις ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Διαβάστε τώρα δικό μας δημοσίευμα και κρίνετε:

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την “αρπάξει” από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως! Ναι, διαφωνούσαν μπροστά μας. Πεισματικά εκείνος έκανε συστάσεις στην Ελένη να μην καλεί τους παπαράτσι. Να μην τους προκαλεί ούτε στις δημόσιες εξόδους τους, ούτε στις …δημόσιες βουτιές τους στα Άχλα και αλλού.! Όμως η Ελένη δεν μπορούσε χωρίς τις φωτογραφικές μηχανές απέναντι της. Το πως του εξηγούσε, εκείνη γνωρίζει. Πάντως ακόμα και μπορστά μας ένα βράδυ – εκτός από τις ημέρες στα Άχλα, μας εξηγούσε πως εκείνος δεν μπορεί να …καταλάβει.

Μοναδικό περιστατικό δεν μπορείς να το πεις, απλά τα υπόλοιπα που ήταν και πολλά ήταν και πιο κουλ ο Μάκης. Σηκωνόταν κια έφυεγε και η Ελένη έμεν μόνη της ή με κάποιο φίλο στην παραλία.

Τα παραπάνω δεν χρειάζεται αν σαι μάντης για να τα αντιληφθείς. Να καταλάβεις τα θέλω της Ελένης Μενεγάκη και τα “δεν θέλω” του Μάκη Παντζόπουλου.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ‘ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΧΑΝΩ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ’

ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΜΑΣ,…

…εκείνος την άφηνε – δεν γράφουμε την λέξη “παρατούσε”, είδατε; – στην παραλία, ενώ μέχρι τότε λιάζονταν μαζί. Και μεις οι ίδιοι ξεχνάμε τα τόσα περιστατικά και πρέπει να κοιτάμε το αρχείο μας για να τα θυμηθούμε. Όπως παράδειγμα, αυτές οι πολύ χαρατηριστικές φωτογραφίες.

Αυτές μας έρχονται στο μαυλό επειδή θυμόμαστε πως τις έχουμε δημοσιεύσει. Όμως κάθε λίγο, θυμόμαστε άλλες, από άλλη μέρα, άλλη ώρα, με άλλα μαγιό, άλλο σκηνικό μεταξύ τους,  στην ίδια παραλία. Σκεφτείτε, πως στην συγκεκριμένη σειρά φωτόγραφιών, ο Μάκης έχει “αρπάξει” τη Μενεγάκη ερχόμενος να τη βρει στην παραλία όπυ έκανε το μπάνιο της. Με τα χέρια σταυρωμένα και όλο του το σώμα να “φωνάζει” τον θυμό του που φωτογραφιζόταν απατεί και καταφέρνει να ντυθεί και αν τον ακολουθήσει, με΄σα στο ξενοδοχείο!

ΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ‘ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΟΥ’

ΕΚΕΙΝΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!

Σε επόμενη ανάρτηση, θα σας δείξουμε καρέ – καρέ άλλο photostory,  από την αρχή μέχρι το τέλος του με λαζάντες για να καταλάβετε απόλυτα.

Εκείνη ήθελε να τη φωτογραφίζουμε με μαγιό και γι αυτό φορούσε και κάθε μέρα που βρισκόμασταν στα Άχλα, διαφορετικό μπικίνι. Δηλαδή αν επί πέντε μέρες φορούσε το ίδιο, θα είχαμε μόνο ένα μπικίνι.

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.

Ο Μάκης Παντζόπουλος, όχι. Το τι έλεγαν μεταξύ τους, δεν  μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να το υποθέσουμε, αφού αυτό που καταγράφει ο φακός, είναι ξακάθαρο από χιλιόμετρα! Εκείνο το μεσημέρι η Ελένη είχε κατέβει μόνη της στην παραλία. Την χαιρετήσαμε και κάναμε τη δουλειά μας. όσο φωτογραφίζαμε εκείνη να πλατσουρίζει στα ρηχά νερά της παραλίας, έφατσε ο Μάκης!

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Η Ελένη απολαμβάνει τη θάλασσα και τα κλικ του παπαράτσι, μόνη της, ενώ ο Μάκης δεν έχει φτάσει ακόμα
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης έχει έρθει από το ξενοδοχείο και φωνάζει στην Ελένη να έρθει κοντά του για να φύγουν
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης έχει σηκώσει με τα χέρια του και το δύχτυ που έχει για να του κάνει σκιά… πιστεύοντας πως κόβει το πλάνο από τον φωτογράφο

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης περιμένει κάτω από το αυτοσχε΄διο δίχτυ – τέντα για τους πελάταες του ξενοδοχείου, να φτάσει η Ελένη σε κείνον…γρήγορα
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης εξακολουθεί και ακούει όσο η Ελένη του εξηγεί και προσπαθεί να τον ηρεμήσει…αλλά στάση δεν αλλάζει
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την "αρπάξει" από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Ο Μάκης, ενώ η Ελένη μαζεύει τα πράγματα της, επιδεικτικά δεν κουνιέται, αφήνοντας την να το κάνει μόνη της!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ‘ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ’

ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΑΜΕΣΩΣ!

Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Εκείνος όρθιος με σταυρωμένα χέρια με σηκωμένους ώμους της μιλούσε χωρίς να γύρει προς το μέρος της.

Περίμενε με το σώμα του να μαρτυρά τα νεύρα του, μέχρι η Ελένη να ντυθεί. Εκείνη ξέροντας πως ο φακός είναι στα λίγα μέτρα και φωτογραφίζει, προσπαθούσε να τον καρμάρει, παρά όμως και την αγκαλιά που του έκανε καθαρά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, εκείνος δεν μπόρεσε ν’ αλλάξει στάση. Μεσ στα νεύρα την πήρε από το χέρι και χάθηκαν στα ενδότερα…

σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες…

Μενεγάκη - Παντζόπουλος ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την...αρπάξει από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!
Βλέπετε πόσο βιαστικά ντύνεται η Ελε΄νη, ενώ ο Μάκης όρθιος από πάνω της με τα χέρια σταυρωμένα περιμένει..

Μενεγάκη - Παντζόπουλος ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την...αρπάξει από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως!ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: PAPARAZZI ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΦΟΡΜΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ MAKE UP!

Διαβάστε ακόμα: Πόσα κιλά πήρε η Μενεγάκη στην τέταρτη εγκυμοσύνη

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε περίπου 13 κιλά κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της Το 2015 …Σε ρυθμούς καθημερινότητας έχει μπει πια για τα καλά η Ελένη Μενεγάκη, που πριν από ενάμιση περίπου μήνα υποδέχτηκε το τέταρτο παιδί της στον κόσμο. Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και χρειάζεται να λείπει κάποιες ώρες της ημέρας μακριά από το σπίτι της και την μικρή της κόρη.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ Ο ΜΑΚΗΣ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ!

Φυσικά η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση του πατέρα της μικρής, Ματέο Παντζόπουλου. Εκείνος έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην φροντίδα του μωρού τους, όπως άλλωστε είχε “δηλώσει” πώς θα κάνει εξαρχής, με το T-shirt που είχε επιλέξει να φορέσει κατά την έξοδό τους με την κόρη τους από το μαιευτήριο πριν από περίπου 40 ημέρες.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ: «ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ»

Η παρουσιάστρια πήρε περίπου 13 κιλά κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της και όπως βλέπεις στις

νέες φωτογραφίες από τις πρώτες βόλτες της μετά τον ερχομό της κόρης της στον κόσμο,

έχει ήδη χάσει τα περισσότερα από αυτά.

Ωστόσο η ίδια δεν σταματάει την καθημερινή προσπάθεια της να επανέλθει

πλήρως στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη της,

αν και τα λίγα κιλά που απομένουν ως τον τελικό στόχο δεντης επηρεάζουν στο ελάχιστο την θετική της διάθεση.

 

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Pinterest

22 Comments

 1. Koυκλα, πολυ ομορφη γυναικα αυτο το λενιώ. Τωρα που χωρισε απο αυτον τον αληταρα τον προικοθηρα τον μαθιό θα ειναι ακομη πιο ομορφη.

 2. Καλά εσυ Στελλίτσα μου πήγαινε να ρουφήξεις καμιά κλανιά απο τον σπιτωμένο καπατουμά//γκομενό σου τον χταπόδια, κι άσε τα υπέροχα Μενεγωφαν της λενιώς να κάνουν τη δουλειά τους όπως αυτά πολύ καλά ξέρουν.

 3. Φίλε Ανώνυμε/η. Όχι μόνο τα πιστεύουνε με λύσσα και με τόλμη αυτά που γράφουνε αυτά τα πληρωμένα γλυφτροτσιράκια της μενέγως, αλλά βάζουνε και την υπογραφή τους στα λεγόμενά τους με το αίμα τους.

 4. Μου έχουν πέσει τα μαλλιά με τις μ@λακίες που διαβάζω. Ήθελα και να ήξερα αυτά τα ηλίθια μενεγωφάν της Ελένης τις πιστεύουνε αυτές τις παπαριές που γράφουνε για την γριά μούσα τους;

 5. Πότε πρόλαβε και χώρισε το λενιώ μας το Μαθιό ρε παιδιά;; Ρε πλάκα μας κάνετε βραδιάτικα;; Ήταν θυμάμαι σαν χθές που η πανέμορφη Νονά Ελενίτσα μας εξέπληξε τους πάντες αφού 9 γαμάτα χρόνια μετά τον γάμο της με τον χοντρό/ταρίφα τον προγούλια τον Λάτσιο τον Γιαννάκη με τα δύο ”ΝΝ” με τα τέσσερα γατιά τους και με τα τρία πανέμορφα παιδιά κελεπούρια τους, με μία κοινή τους ανακοίνωση δήλωναν τον άκαρπο χωρισμό τους. Η είδηση τότε έσκασε σαν μια βόμβα μεγατόνων γεμάτη με
  πρώιμες ανοιχτόχρωμες σκατούλες και αρκετά τυπογραφεία περιοδικών και εφημερίδων άλλαζαν την τελευταία στιγμή εξώφυλλα μόνο και μόνο να διαδοθεί η είδηση της – τότε – ημέρας. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι μέχρι και σήμερα δεν έχουν καμία απολύτως σεξουαλική επαφή, οι δικαστικές διαμάχες για την περιουσία τους δεν έχουν τελειωμό ενώ η όμορφη παρουσιάστρια πλέον ξαναχωρίζει και διανύει την πιο άχαρη περίοδο της ζωής της δίπλα στον γνωστό σαδιστή και κέρβερο μεγαλοεπιχειρηματία λαμόγιο Μαθιό Παντζόπουλο.

 6. Είναι πλέον γεγονός! Με κοινή τους δήλωσή μέσα απο βίντεο, Φίλιππος ο Καμπούρης, Καραφλή Μένια Φούρ φούρ, και Γωγουλίνι, γνωστοποίησαν ότι παίρνουν δρόμους χωριστούς η όμορφη λατρεμένη Ελενίτσα μας και το μελένιο καρακουκλί ο Μαθιός της, έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και επαγγελματικής συμπόρευσης στον έρωτα και στα ”στραγγισμένα κλαρινέτα” . Μετά το διαζύγιο στην TV και του διεφθαρμένου βοθροκάναλου του ALPHA, ήρθε δυστυχώς και ο χωρισμός στη παλιοπουτάνα την ζωή! «Ναι, δεν είµαστε πια µαζί στο διπλό κρεβάτι της τζούφιας ηδονής, αλλά έχουµε τέσσερα υπέροχα παιδιά που λατρεύουµε και θα µάς ενώνουν για πάντα», δήλωσαν λέει και οι δυό τους με ένα στόμα μια βοή!

 7. Ρε μ@λάκες δεν μπορώ να το πιστέψω. Όντως τώρα? Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής γαμάτης σόουμπιζ? Ρε πούστη μου δεν υπάρχει θεός πάει και τελείωσε! Μόλις ο Φίλιππος ο Καμπούρης και η Καραφλή Μένια ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου της Ελένης και του Μαθιού μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και εννέα ως παντρεμένοι, “μου κόπηκαν τα ήπατα απο την ρίζα ρε κ@ριόληδες!” Το ζευγάρι που είχε δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τρία παιδιά Λατσιόπαιδα και ένα εξώγαμο ολόξανθο σκέτο κουκλί, ανακοίνωσε το τέλος της κοινής τους ζωής μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του Γιάννη Δαραβίγκα και τις τηλεοπτικές τηλεσφαλιάρες του απο το Στέφανο το Χίο στο Instagram. Ρε πούστη μου το ξαναλέω (με μάτια μουσκεμένα κι έχοντας στάξει δάκρυ κοπετός) , δεν υπάρχει ούτε θεός ούτε και καμιά καβαντζούλα απάνεμη να κλειδώσουμε το πόνο μας και την αβάσταχτη οδύνη μας.

 8. Ήταν από τα ζευγάρια που η είδηση του χωρισμού τους ήταν ανέλπιστη και βαθιά μαχαιριά στην συκωταριά μας! Το μποστανάκι της λενιώς με τα αγγουράκια της στην Άνδρο ξεράθηκε ολοσχερώς, πάει ρήμαξε κι αυτό. Ίσως η μεταξύ τους χημεία και το ταίριασμά τους να μην υποδήλωναν ότι μετά από τόσα χρόνια μαζί κάτι θα «έσπαζε απο τα πλούσια προικισμένα αχαμνά του Μαθιού» που θα είχε αντίκτυπο στη σχέση τους.

 9. Ρε φιλαράκι @@Σώζων Παλαίστρο Χάρο, είναι από τα διαζύγια που πραγματικά μάς σόκαραν, τι να κάνουμε ρε παλιομ@λάκα παλιοαρχίδι;; Κανείς δεν περίμενε πως ένα βράδυ Πέμπτης 22/10/2020, θα έσκαγε σαν βόμβα μεγατόνων η ανακοίνωση του χωρισμού της Νονάς Θεάς Ελενάρας μας και του αγέρωχου μεγαλοπηδήκουλα Μαθιού Παντζόπουλου. Άλλωστε, πάνω απο 10 χρόνια γάμου με τέσσερα πανέμορφα παιδιά σκέτα κουκλιά ήταν κάτι παραπάνω από απρόσμενο να σκάει στα ΜΜΕ ο χωρισμός τους με μια από κοινού ανακοίνωση.

 10. Ήθελα και να ήξερα ποιοι μ@λάκες εδω μέσα γράφουν αυτές τις παπαριές για δήθεν χωρισμούς ξυλοδαρμούς και παράνομα πηδηματάκια της Ελένης και του Μάκη. Είστε μ@λάκες απο κούνια η παίρνετε ναρκωτικά γενόσημα;;

 11. Ναί ρε φίλε ΄΄Θανάση΄΄, οι φήμες ήταν πολλές που αφορούσαν τον επικείμενο χωρισμό τους αλλά το ζευγάρι δήλωνε ευτυχισμένο και σεξουαλικά υπέρ καλυμένο και χορτασμένο. Μέχρι χθες που ο Φίλιππος Καμπούρης κυκλοφόρησε το βίντεο με την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους στην οποία αναφέρει το ρεπορτάζ της Καραφλής Μένιας πως είναι αμοιβαίος ο χωρισμός τους, και πως το μόνο που τους νοιάζει είναι να μη δώσουν μεγάλη έκταση τα μίντια στο οθωμανικό πισωκολλητό, και στους τετραπύρηνους ραβδωτούς δονητές της μαμάς Λιλίκας, καθώς θέλουν να προφυλάξουν και τα τέσσερα παιδιά τους με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο!

 12. Εντάξει ρε παιδιά, είμαστε πλέον όλοι συνηθισμένοι στους χωρισμούς που βιώνει το πλούσιο ελλαδιστάν, αλλά όσο αφορά τον συγκεκριμένο ζευγάρι Ελενάρα και Μαθιό μείναμε με το στόμα ανοιχτό, διότι κανείς απο εμάς δεν το περίμενε να συμβεί αυτό το παράνομο σεξουαλικό μαναφούκι.

 13. Το είπε και η Καραφλή Μένια. Η κάμερα της εκπομπής της ”Αποκαλυπτικά γίβεντα” τους τσάκωσε σε τρυφερά τετ α τετ με τον άπλυτο γκόμενο της, με το πρώην μοντέλο Μενέγω να φοράει καπέλο και ροζ πουά γυαλιά για να μην την αναγνωρίσουν οι διάφοροι ματάκηδες μπανιστιρτζήδες περαστικοί που έπαιζαν το πουλί τους βλέποντας την απόλυτη θεά τους σε ερωτικές περιπτύξεις και ανάγλυφους πεοθηλασμούς κάτω απο το οβάλ τραπέζι της ασύμμετρης αρχολίπαρης ηδονής! Βέβαια, οι φωτογράφοι και το γατόνι Καραφλή Μένια την… ανακάλυψαν ξεσκεπάζοντας απροκάλυπτα τα αίσχη της.

 14. Ο εξαίρετος και τεράστιος δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης το είπε ξεκάθαρα στα πάνω βίντεο. Ποιο ξεκάθαρα δε γίνεται. Αγκαλιές ρουφηξιές και καυτά γλωσσόφιλα απο το πρόστυχο λενιώ με ένα καστανόξανθο γοητευτικό γκαραζότεκνο άνδρα που αντάλλαξε η celebrity μεγαλόσταρούμπα μετά τον χωρισμό της απο τον διαλυμένο ψυχολογικά κέρβερο Μαθιό, ανταποδίδοντας έτσι το κέρατο στο πρώην αμόρε της και απατεώνα μακαρονά της Άνδρου. Ντροπή της!

 15. Βέβαια, δεν τελειώνουν όλα εκεί με κλωτσομπούνια και ξυλοδαρμούς απο τον βίαιο Μαθιό και ένα διαζύγιο μεγατόνων! Ο δικηγόρος του 49χρονου κελέπουρου Μαθιού, δήλωσε στην εφημερίδα «Straits Times Figaro» της Αλβανίας ότι «δεν υπάρχουν αντικειμενικές αποδείξεις για την αποποινικοποίηση της μοιχείας και της απιστίας της σεξουάλας λενιώς μέχρι τώρα που μιλάμε για αυτόν τον βιολογικό φουκαρά πατέρα του μικρού γλυκού μελένιου Μαρινιού». Να τα λέμε κι αυτά!

 16. Μπράβο ρε συ Μαθιέ! Επιτέλους την χώρισες την πλούσια παλιοσκρόφα. Καιρός ήτανε αντράκι μου να το χωρίσεις αυτό το άπιστο βρωμοθήλυκο του ελέους!

 17. Ακούγεται ρε παιδιά ότι ο 49χρονος σουλτάνος Μαθιός Ε’ του Κελαντάν της Άνδρου χώρισε την 48χρονη Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης, αφού όπως αποκαλύφθηκε φέρεται πως στα τέλη του Ιουνίου η ίδια έκανε αχαλίνωτο σεξάκι σε reality της αλβανικής τηλεόρασης λίγο μετά τη στέψη της τώρα το 2020 ως Μις Πικέρμι και Πέτσας Βακαλοπούλου! Μάρτυς μου ο θεός ρε παιδιά, παρόλο όλες αυτές τις προστυχές απο την γλυκιά Ελενάρα μας, καθρεφτίζει με την απόλυτη σεξουαλικότητά της την καρασέξι προστυχάντζα Έλληνίδα ανάφτρα που όλοι “αγαπήσαμε και λατρέψαμε όσο καμιά άλλη!”

 18. Έτσι είναι ρε «Παραληρηματικέ Φασιστάκο μου!» Σχεδόν 11 χρόνια μετά τον χλιδάτο τους γάμο, του οποίου οι φωτογραφίες του δύτη του ΜΜ μας έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αφού ήταν από τους πιο εντυπωσιακούς, θα έρθει και το διαζύγιο, αφού φαίνεται πως η καλή του σεξοβόμβα η λενιώ τον απάτησε..στυγνα και αδυσώπητα!

 19. Καλά ρε παιδιά, έσκασε στην showbiz ο χωρισμός της θεάς Ελενάρας με τον άπληστο προικοθήρα το Μαθιό της λόγω απιστίας, και έρχεται και στο καπάκι η αμφισβήτηση της μικρής Μαρινούλας απο τον ίδιο της το πατέρα(τέρας) αυτόν τον ανεπρόκοπο μέθυσο της Άνδρου το ρέμπελο μαθιό και εγω δε πήρα χαμπάρι τίποτα;; Λενιώ κουράγιο κοριτσάρα μου! Ο Θεός ας το δικάσει αυτό το σώγαμπρο καθίκι!

 20. Δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λέει ο Φίλιππος. Μετά το άγριο χωρισμό λενιού Μαθιού λόγω τσακωμού και σφαλιάρων, έρχεται και η αμφισβήτηση του μικρού του γλυκούλη του Μαρινιού μας για τον πατέρα του παιδιού! Ρε Μαθιό τι είναι αυτά ρε! Δε ντρέπεσαι λίγο ρε θρασύδειλε;; Αμφισβητείς την κόρη σου το Μαρινιώ σου ότι δεν είναι δικό σου παιδί ρε παλιοκερατά;;

 21. Πω πω ρε πούστη μου! Για να το λέει ο μπούλης ο χοντρούλης ο Φίλιππος ο Καμπούρης δυστυχώς έτσι θα είναι. Διαζύγιο μεγατόνων! Το τρυφερό φιλί της Νονάς Μενέγως στο μυστηριώδη άντρα τον πηδήκουλα τον Μαθιό της μετά απο άγριο καβγά και ξυλοδαρμό εντείνει τις φήμες για τον επικό χωρισμό τους! Κρίμας γ@μώ την πουτ@να μου και ήτανε ωραίο και όμορφο ζευγαράκι. Ελπίζω να τους βοηθήσει ο θεός να τα ξαναβρούνε, όχι τίποτε άλλο, αλλά για τα τέσσερα παιδάκια τους που δεν τους φταίνε σε τίποτα να πληρώσουν αυτά την ξεδιάντροπη και ξετσίπωτη ανευθυνότητά τους.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :