ΧΑΝΕΙ η Σίσσυ Χρηστίδου τη ΓΗ κάτω από τα πόδια της. “Έτσι κατάφερα να κάνω εκπομπη”

ΧΑΝΕΙ η Σίσσυ Χρηστίδου τη ΓΗ κάτω από τα πόδια της. “Έτσι κατάφερα να κάνω εκπομπη” Η Σίσσυ Χρηστίδου, γνωστή fashion expert, τονίζει ότι είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και άλλα κορίτσια που τόλμησαν να βγουν από τις ζώνες άνεσής τους αντιμετώπισαν εμπόδια και προκλήσεις στην πορεία.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε την απογοήτευσή της όταν απρόσμενα άτομα κάνουν την εμφάνισή τους στη δουλειά τους, δηλώνοντας ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το διαχειριστούν. Αναφώνησε με χιούμορ: “Ωχ μωρό μου! Πού νομίζεις ότι πας;” για να μεταφέρει την έκπληξη και την ενόχλησή της για την απρόσμενη εισβολή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Status, η δήλωση της Ιωάννας Μαλέσκου είχε έντονη απήχηση στο πάνελ «Χαμογελάστε ξανά».

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μια άλλη συμμετέχουσα στην εκπομπή, εμβάθυνε στο θέμα των ανατροφοδοτήσεων της παρουσιάστριας μετά την εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, υπογραμμίζοντας τη δική της διαδρομή από διαφορετικούς ρόλους μέχρι να αναδειχθεί τελικά ως κεντρική παρουσιάστρια.

Σίσσυ Χρηστίδου
ΧΑΝΕΙ η Σίσσυ Χρηστίδου τη ΓΗ κάτω από τα πόδια της. “Έτσι κατάφερα να κάνω εκπομπη” 2

Ωστόσο, μας καθησυχάζει ότι δεν αντιμετωπίζουν όλοι τις ίδιες δυσκολίες και αυτή είναι η ομορφιά των μεμονωμένων ταξιδιών. Θα χρησιμοποιήσω το παράδειγμα που παρείχατε γιατί το να γίνω παρουσιαστής δεν ήταν ξαφνικό για μένα. Ήταν μια σταδιακή διαδικασία που περιλάμβανε να ξεκινήσω από το κάτω μέρος και να προχωρήσω προς τα πάνω.

Άρχισα να δουλεύω σε ρεπορτάζ, να στέκομαι στο περιθώριο, να προσποιούμαι ότι είμαι σε εκπομπές και να περνάω χρόνια πίσω από τις κάμερες. Τελικά, μπήκα σε μια εταιρεία και έφτασα στην τρέχουσα θέση μου.

Η τηλεοπτική βιομηχανία τείνει να ευνοεί αυτούς που έχουν ανεβεί αργά, παρά αυτούς που εμφανίζονται ξαφνικά από το πουθενά. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποδεχτείς νεοφερμένους που δεν έχουν αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια. Συχνά βρίσκομαι να σκέφτομαι «από πού ήρθες;» Αυτό το συναίσθημα δεν είναι ασυνήθιστο στον κλάδο, αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που κατάφεραν να σπάσουν παρά το ότι δεν ακολούθησαν τον παραδοσιακό δρόμο. Εν κατακλείδι, συμφωνώ με τον Γρηγόρη Μελά ότι το να γίνεις παρουσιαστής είναι μια διαδικασία που θέλει υπομονή και επιμονή.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!