Διονύσης Ατζαράκης ηλικία! Πληροφορίες γέννησης: 16 Δεκεμβρίου 1986 (ηλικία 37 έτη)

Διονύσης Ατζαράκης ηλικία! Πληροφορίες γέννησης: 16 Δεκεμβρίου 1986 (ηλικία 37 έτη) Ο Διονύσης Ατζαράκης γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου του 1986 στην Αθήνα, και είναι κωμικός. Σπούδασε επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό, σκηνοθεσία στη Σχολή Κινηματογράφου Τηλεόρασης του Λυκούργου Σταυράκου, Υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος/studio NAMA» και Media Governance στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου.

Όταν έκλεισε το 20ο έτος της ηλικίας του, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy («Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη). Όταν έκλεισε το 21ο έτος της ηλικίας του, έγινε 22. Την περίοδο που βρισκόταν στο Λονδίνο διακρίθηκε σε διαγωνισμούς stand-up comedy ενώ απόσπασμα παράστασής του προβλήθηκε στο BBC Radio 2. Τα τελευταία χρόνια κάνει stand-up σε θέατρα, μπαρ και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, γυρίζει ταινίες μικρού μήκους και φτιάχνει κόμικς (σειρά COMedICS, athensovoice.gr).

Στη τηλεόραση τον είδαμε να παρουσιάζει τις εκπομπές “ΠΕΔΕΣ (2013)” στον Alpha, και, “Cineλθετε (2016)” στον ΣΚΑΙ.

Διονύσης Ατζαράκης: «Έφυγα από το καταπιεστικό σχολείο και πήγα σε άλλο ιδιωτικό με καλόγριες, έζησα ζωάρα»

Ο Διονύσης Ατζαράκης βρέθηκε καλεσμένος στο Night Out μιλώντας για την επιτυχία του στο youtube αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

Ο γνωστός κωμικός, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, αναφέρθηκε στην περίοδο που άλλαξε σχολείο, καθώς όπως δηλώνει υπήρξε ως μαθητής σε ένα καταπιεστικό περιβάλλον, κάτι που τον έκανε να αντιδράσει…

«Έφυγα από εκεί, έκανα την επανάστασή μου, ήταν ένα καταπιεστικό σχολείο στον Καρέα και κάθε φορά λέω ότι στενοχωριέμαι που έχει κλείσει, γιατί δεν μπορώ να τους κάνω δυσφήμιση», είπε ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Ήταν από αυτά τα σχολεία τα στερεοτυπικά που βλέπουμε στις ταινίες τύπου “Ματίλντα” ότι “βγάλε το χέρι να σε βαρέσω με τον χάρακα”. Γύρω από το σχολείο είχαμε 1995 και μέσα στο σχολείο 1965. Έκανα την επανάστασή μου, έφυγα από εκεί και πήγα μετά σε ένα άλλο ιδιωτικό με καλόγριες, όπου έζησα ζωάρα πια, ήμουν χαλαρός. Είναι οξύμωρο ότι στις καλόγριες ήταν πολύ πιο χαλαρά και ωραία και άνετα μαθητικά χρόνια από ό,τι ήταν στο προηγούμενο σχολείο», πρόσθεσε ο Διονύσης Ατζαράκης.

dionisis atzarakis

«Δεν με πήγαν ποτέ στις καλόγριες για τη σχέση μου με την εκκλησία. Απλά ήθελα να φύγω από το άλλο και οι γονείς μου είχαν κόλλημα να με πάνε σε ιδιωτικό και, επειδή αυτό ήταν κοντά εκεί που μέναμε, στην Ηλιούπολη, με πήγαν εκεί», κατέληξε ο Διονύσης Ατζαράκης.

Διονύσης Ατζαράκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!