freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: 5 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΖΕ ΜΑΓΙΟ για τον paparazzo! Δείτε το αποτελέσματα! Τα θυμόμαστε όλα επειδή τα έχουμε στο αρχείο μας φυσικά. Μείναμε σχεδόν μια βδομάδα. Κάθε μέρα που η Ελένη ήξερε πως θα κατεβαίναμε στην παραλία στα Άχλα, φορούσε και άλλο μαγιό! Το μπλε, το πουά, το κίτρινο, το κόκκινο το γκρι.

Καθένα απ’ αυτά είχε την χάρη του και εκείνη φρόντιζε να πάρει τις ανάλογες πόζες. Τις όσο το δυνατόν πιο θελτκικές για το επικείμενο εξώφυλλο. Δεν άφηνε καμμία άλλη να φιγουράρει πρώτη. Όλες οι άλλες σταρ έρχονταν σε τριτοτέτερτη μοίρα.

ήταν όμως η περίοδος που δεν το χε επισημοποιήσει ακόμα με τον Μάκη και επίσης, έκανε πως…δεν ήθελε στους εκδότες, στους οποίους κρατούσε μούτρα επειδή της έβγαλαν πριν κοπάσει η θύελαλα από το διαζύγιο της, την σχέση της με τον Ματέο ή Μάκη Παντζόπουλο στα ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.

Έτσι πόζαρε στον παπαράτσι που προφανώς η ύπαρξη του πολύ την εξυπηρετούσε τότε!…

Μενεγάκη μαγιό
Μενεγάκη μαγιό

Διαβάστε ακόμα! Αποκλειστικό! Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ πριν 10 χρονια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ (φωτογραφίες) Από την όμορφη Νάξο οι φωτό! Το καλοκαίρι κατά το οποίο πήγε πρώτα με όλη την εκπομπή της για μια εβδομάδα και έβγαιναν ζωντανά! Η Ελένη εέστρεψε με τα παιδιά λιγες μέρες αργότερα και χωρίς τον Μάκη!

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ! Η Ελένη Μενεγάκη η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! Δείτε τα στοιχεία του Forbes!

Δείτε πολύ κοντινές φωτογραφίες της με μαγιό μπικίνι και περιεργαστείτε το υπέροχο σώμα της!…

Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ πριν 10 χρονια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ 1
Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ πριν 10 χρονια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ 1

Διαβάστε ακόμα:

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ! Η Ελένη Μενεγάκη η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! Δείτε τα στοιχεία του Forbes! Τότε, που είχε μπει ήδη το ευρώ στην ζωή μας η Ελένη ενεγάκη συμφώνησε – προφανώς με την τεράστια αρωγή του τότε συζύγου της και διευθυντή Γιάννη Λάτσιου – στο απίστευτο ποσό των + 120 χιλιάδων ευρώ το μήνα. Πόσο που αθροιζόταν με τις διαφημίσεις και τα ποσοστά της επ’ αυτών, για τα επόμενα….15 χρόνια παρακαλώ! Ξεκινώντας από 1 εκ δραχμές πρώτο μισθό στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και συνεχίζοντας με 20 εκατομμύρια ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ για τα πρώτα πέντε χρόνια, και 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για τα επόμενα 5 που έμεινε στον αντέννα μέχρι να την πάρει ο Γιάννης Λάτσιος στον Alpha όπου ανέλαβε διευθυντής μετά την απόλυση του από τον Μίνωα Κυριακού.

Ελένη Μενεγάκη λεφτά
Ελένη Μενεγάκη λεφτά

Ελένη Μενεγάκη: Για ΓΚΟΜΕΝΟ σου με ΝΟΜΙΖΕΙΣ να σε ΚΥΝΗΓΑΩ; ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Κάντε αν έχετε όρεξη απλές πράξεις. Πολλαπλασιάστε το σύνολο των μηνών με τις 120 χιλιάδες ευρώ. Προσθέστε τα έσοδα από τις διαφημίσεις…Το νούμερο αποταμίευσης – γιατί η Ελένη όπως φαίνεται δεν ξοδεύει – είναι ασύλληπτο!

Το κτίσματα στα Άχλα του Μάκη Παντζόπουλου γίνανε με…ΕΣΠΑ!…Όπως ο ίδιος έκανε γνωστό στην είσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου του!

Ο Άγγελος Λάτσιος ΚΑΙΕΙ την Ελένη Μενεγάκη! “Άλλα σας λέει, αλλά στο ΣΠΙΤΙ…”

Δηλαδή, αυτό, δεν το σχολιάζουμε καν…

Ελένη Μενεγάκη περιουσία
Ελένη Μενεγάκη περιουσία

Πάμε παρακάτω λοιπόν! Εδώ είναι η μεγάλη μπάζα. Πιο μεγάλη απ όσο φαντάζεστε. Με το instagram! Τα απίστευτα νούμερα που εισπράττει από…κάθε ανάρτηση. Κάθε ανάρητηση της είναι τα χρήματα που παίρνει ένας υπάλληλος όλο τον χρόνο. Τα ποσά έχουν γραφτεί παντού και δεν έχει μπει στην διαδικασία να τα διαψεύσει ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύουν, αλλά όλοι πια καταλαβαίνουμε πως προφανώς ισχύουν κια με το παραπάνω αφού όλη η διαφημιστική πίτα πέφτει στο instagram και λογαριασμοί που αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ακολούθους είναι επόμενο να πληρώνονται απίστευτα ποσά!

Ο λογαριασμός της στο instagram έχει ήδη πολύ μεγάλη…ηλικία. Δείτε και υπολογίστε λοιπόν!

Ελένη Μενεγάκη Την ΠΗΡΕ και την...ΣΗΚΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ!!! (βίντεο)!
Ελένη Μενεγάκη Την ΠΗΡΕ και την…ΣΗΚΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ!!! (βίντεο)!

Όχι, στα χρήματα της δεν θα προσθέσουμε εκείνα που υποτίθεται έχει ο Μάκης Παντζόπουλος. Της φτάνουν τα δικά της ώστε να μην δουλε΄ψουν ούτε τα τρισέγγονα της που λένε!…

ΚΕΡΔΙΣΕ το ΤΖΟΚΕΡ η Ελένη Μενεγάκη! Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ που της έφερε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ!!!

 

ΚΕΡΔΙΣΕ το ΤΖΟΚΕΡ η Ελένη Μενεγάκη! Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ που της έφερε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ!!! Έχει το άγγιγμα του Μίδα ή τις πληροφορίες του; Πως γίνεται αυτή η…δαιμονισμένη τύχη της …που δεν την υπογραμμίζουμε για την ματιάσουμε την κοπέλα, αλλά από την σιγμή που η ίδια κάνει είδηση τ’ αποκτήματα της, εμείς πως να μην κάνουμε follow up;

Ελένη Μενεγάκη: Την ΑΚΟΥΣΑΝ όλα τα Μελίσσια! “Άγγελε! Τι ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ!;”

Μία ακόμα αναφορά της ξεκίνησε δήθεν με κάποια αφορμή. Και λέμε “δήθεν” διότι, αν ήταν πραγματικά τυχαία η αναφορά του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην Χαλκιδική, μπορούσε η Ελένη να μην την πάρει την πάσα και να την οδηγήσει στο σπίτι της εκεί!

Ξέρει πολύ καλά τι θέλει να συζητηθεί και πως να το επιβάλει να συζητηθεί! Διαφημιζονται τόσες περιοχές – σκέφτεται – στην πλάτη της και κεινη δεν παίρνει μία; Αν δεν την ενοχλούσε δεν θα έβγαινε να κάνει κουβέντα και παράπονα για το ότι της χρεώνουν πως έχει ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Όμως το εντελώς οξύμωρο και πέρα ως πέρα αντιφατικό στα λεγόμενα της Ελένης Μενεγάκη είναι πως η ίδια φροντίζει να διατυμπανίζει τα χρήματα και τα ακίνητα της. Όπως έκανε και στο παρακάτω βίντεο μιλώντας για το σπίτι της στην Χαλκιδική. Την ίδια περίοδο που αγόρασε και το σπίτι στο Ελληνικό.

λένη Μενεγάκη: ΤΡΕΛΗ ΧΛΙΔΗ! Το ΣΠΙΤΙ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ στην ΓΛΥΦΑΔΑ! Δίπλα στης Χρουσαλά και του Πρωθυπουργού!
λένη Μενεγάκη: ΤΡΕΛΗ ΧΛΙΔΗ! Το ΣΠΙΤΙ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ στην ΓΛΥΦΑΔΑ! Δίπλα στης Χρουσαλά και του Πρωθυπουργού!

Την περίοδο αγόρασε πολυκατοικία στην Κάρυστο! Η ίδια τα διαφημίζει αλλά η…μαγιονέζα χαλάει ότνα της χρεώσουν και κανα σπίτι παραπάνω! Εσείς κρίνετε πόσης αξίας είναι αυτό το…παράπτωμα!

Πάμε λοιπόν στην είδηση την νεότερη!

Η Ελένη Μενεγάκη με ΣΠΙΤΙ μέσα στο EXPERIANCE PARK στο Ελληνικό!!! Μετά μου λες η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Η Ελένη η ίδια, όλα τέλεια τα κάνει και καλά να είναι η γυναίκα να τα χαίρεται. Δεν φταίει εκείνη που οι δημοσιογράφοι για να γλύψουν γράφουν υπερβολές, στολίζουν με επίθετα διασήμους και δίνουν ταμπέλες οι οποίες, ούτε τους ζητήθηκαν συνήθως, μόνο και μόνο για να γίνουν αρρεστοί.

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

Ποια γυναίκα της διπλανής πόρτας; Μόνο το διαμέρισμα που απέκτησε πριν τριάντα χρόνια στο Ελληνικό, το άφησε χωρίς να το νοικιάσει ενώ θα μπορούσε να βγάζει ένα σκασμό λεφτά με τον κίνδυνο πάντα να της το καταστρέφουν οι νοικάρηδες και να τρέχει να το συμμαζεύει!

Έτσι έγινε πάμπλουτη η Ελένη Μενεγάκη! Η κίνηση ΜΑΤ

Αν το πουλούσε όμως εδώ και 25-27 χρόνια που το άφησε με όλα τα ρούχα της τότε μέσα όπως είπε η ίδια, θα έπιανε πάρα πολλά χρήματα.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Ελληνικό
Ελένη Μενεγάκη σπίτι Ελληνικό

Προφανώς δεν τα είχε ανάγκη. Προφανώς και ρίσκαρε στο μέλλον. Οι τιμές στ’ ακίνητα πάντα ανέβαιναν αλλά τα κτιρια παλιώνουν και πέφτει η τιμή.

Έγινε ο κύκλος με την κρίση και η συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται το διαμέρισμα της, είναι στην πραγματικότητα …μέσα – ούτε καν δίπλα στην έκταση όπου δημιουργείται το μεγαλύτερο πάρκο του…κόσμου. Παραθαλάσσιο μάλιστα. Η περιοχή, η μοναδική στην Ελλάδα στην οποία οι τιμές ακινήτων εκτοξεύτηκαν στο διάστημα.

Ελένη Μενεγάκη: Την ΑΚΟΥΣΑΝ όλα τα Μελίσσια! “Άγγελε! Τι ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ!;”

Όλοι οι κατασκευαστές που μπορούν έφτασαν Γλυφάδα για μπίζνες.

Και είναι απλή η ερώτηση: Ένστικτο είναι αυτό; η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε σπίτι σε σημείο που ήταν…κρυμένο για όσους δεν ήξεραν. Δίπλα σε πάρκο, απέναντι από την θάλασσα, αλλά με προκάλυμα τα κέντρα διασκέδασης τα οποία το προστάτευαν από τα μάτια των περαστικών και ταυτόχρονα είχε τέτοια απόσταση ασφαλείας ώστε να μην ενοχλεί καθόλου, Η απόλυτη ησυχία – δεν έχει ούτε ψιλλικατζίδικο – σαν γειτονιά κλειστό κλαμπ.

Ελένη Μενεγάκη Κάρυστος 3
Ελένη Μενεγάκη Κάρυστος 3

Ελένη Μενεγάκη: Την ΑΚΟΥΣΑΝ όλα τα Μελίσσια! “Άγγελε! Τι ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ!;”

Μόνο σπίτια πλουσίων! Πολύ πλουσίων.

Θα ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ! Η Ελένη Μενεγάκη με ΣΠΙΤΙ μέσα στο EXPERIANCE PARK στο Ελληνικό!!!
Θα ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ! Η Ελένη Μενεγάκη με ΣΠΙΤΙ μέσα στο EXPERIANCE PARK στο Ελληνικό!!!

Αναρωτιόμαστε λοιπόν ξανά ποιος έχει την υπομονή ακόμα κια να δεν ε΄χει καμμία οικονομική ανάγκη να κρατάει τέτοια περιουσία χωρίς να την εκμεταλεύεται για τόσα χρόνια;

Ποιος, όσο τυχερός και αν είναι, να είναι και σ΄αυτή την περίπτωση τόσο τυχερός ώστε το σπίτι του, να προυπάρχει, ακριβώς στα σύνορα…του πιο μεγάλου, πιο εμπορικού, πιο τουριστικού έργου του 21ου αιώνα;

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

Χωρίς να κάνουμε καθόλου τους έξυπνους, αλλά απλά το μέσο ανθρώπινο νου που αναρωτιέται; Πόσα χρόνια πριν, μπορεί να είχε την πληροφορία η Ελένη Μενεγάκη ώστε να κρατήσει το…τζόκερ στα χέρια της;

Η κίνηση ΜΑΤ Εκτός, όμως, από τα τρία παιδιά, το ζευγάρι είχε αποκτήσει μια σπουδαία περιουσία σε ακίνητα, μετρητά, επενδύσεις και πολλά ακόμη, την οποία και έπρεπε να μοιράσει.

Η περιουσία που πέρασε στα χέρια της Ελένης Μενεγάκη
Ανάμεσα σε αυτά είναι κι ένα τεσσάρι διαμέρισμα, αξίας 400.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται στο Ελληνικό, το οποίο συμφωνήθηκε να μείνει στην Ελένη Μενεγάκη, όπως, επίσης και η πολυκατοικία στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής της Ελένης από την πλευρά της μητέρας της.

Ελένη Μενεγάκη: Την ΠΗΡΕ και την…ΣΗΚΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ!!! (βίντεο)!

Κτηματομεσίτες κάνουν λόγο για ένα οικόπεδο «φιλέτο», στην ίδια περιοχή, όπου διαθέτει υπέροχη θέα. Η έκταση αυτή επίσης έμεινε στην παρουσιάστρια, ενώ μετά από τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποφασίστηκε να κρατήσει την έκταση στο Πυργί ο Γιάννης Λάτσιος και την έκταση στο Κράτηγο η παρουσιάστρια.

ΚΛΑΨΕΣ στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη: “Εγώ κι ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ μου ΜΕΙΝΑΜΕ σ’ αυτό το σπίτι”

Στον Γιάννη Λάτσιο έμεινε επίσης και το οικόπεδο που είχαν αγοράσει από κοινού στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας, στη Βοιωτία, ενώ σκληρή διαπραγμάτευση έγινε και για το εξοχικό του ζευγαριού στην Χαλκιδική, αλλά καθώς δεν μπόρεσαν να καταλήξ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Ελένη Μενεγάκη
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Ελένη Μενεγάκη

ΣΥΓΚΟΠΗ η Ελένη Μενεγάκη! Ο Άγγελος Λάτσιος ΛΙΠΟΘΥΜΟΣ στον ΔΡΟΜΟ ΔΙΠΛΑ στο ΝΕΚΡΟ ΣΚΥΛΙ!

Ένα μερίδιο από την ακίνητη περιουσία του ζεύγους πήγε, όπως είναι φυσικό, στα παιδιά τους. Το σπίτι στα Μελίσσια συμφωνήθηκε να μείνει στα τρία παιδιά, με επικαρπία της Ελένης Μενεγάκη, όπως επίσης και η μεζονέτα στην Κηφισιά, όπου έμενε το ζευγάρι πριν χτιστεί η βίλα στα Μελίσσια.

Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη έκαναν σκληρή διαπραγμάτευση για τα μετρητά
Όσον αφορά τα μετρητά που είχε στην κατοχή του το ζευγάρι κι είχαν αποκτηθεί κατά την διάρκεια του γάμου τους, έγινε η πιο σκληρή διαπραγμάτευση.

Ελένη Μενεγάκη: ΤΡΑΓΩΔΙΑ με Λάουρα Λάτσιου και Άγγελο Λάτσιο! Τρομερές αποκαλύψεις σε βίντεο!

Την επιμέλεια των παιδιών ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος ανέλαβε να πληρώνει διατροφή 3.000 ευρώ το μήνα και θα έχει το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά όποτε θέλει, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Ελένη Μενεγάκη ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το FORBES! Την ανακοίνωσε 1η πιο ΔΥΝΑΤΗ Ελληνίδα!!!Το Forbes είναι αμερικανικό περιοδικό με θέμα τις επιχειρήσεις και ανήκει στη Forbes, Inc. Το περιοδικό κυκλοφορεί 2 φορές τη βδομάδα και ασχολείται κυρίως με την οικονομία, την επένδυση, τη βιομηχανία και το εμπόριο.

Στο περιοδικό βρίσκουν χώρο και θέματα που αφορούν την τεχνολογία, την επικοινωνία, την επιστήμη και τον νόμο.

Τα γραφεία του περιοδικού βρίσκονται στην πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, στην πόλη Τζέρσεϊ Σίτι. Κυριότεροι ανταγωνιστές του περιοδικού, στις ΗΠΑ, στην κατηγορία των περιοδικών που αφορούν τις επιχειρήσεις είναι το Fortune και το Bloomberg Businessweek.

Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ Instagram: Κυκλοφοράει και τα ΣΠΑΕΙ!

Το περιοδικό είναι, επίσης, γνωστό για τις λίστες που δημοσιεύει, μεταξύ άλλων τη λίστα με τους πλουσιότερους αμερικανούς (Forbes 400), τη λίστα με τις πλουσιότερες επιχειρήσεις παγκοσμίως (Forbes Global 2000) αλλά και τη λίστα με τους πλουσιότερους διάσημους κάτω των 30 ετών (δείτε την εδώ αναλυτικά). Το μότο του περιοδικού είναι: The Capitalist Tool (ελεύθερη μετάφραση: Το καπιταλιστικό εργαλείο) και πρόεδρος – αρχισυντάκτης του περιοδικού είναι ο Στιβ Φόρμπς και ο Διευθύνων Σύμβουλος ο Μάικ Περλίς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναγράφονται στην βικιπαίδεια, το όνομα της Ελένης Μενεγάκη έχει απασχολήσει το εν λόγω περιοδικό στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2010.

Το Forbes, τότε, κατέταξε τη Μενεγάκη ως τη δεύτερη πιο ισχυρή και ισχυρότερη διασημότητα στην Ελλάδα και την πρώτη γυναίκα.

Η συνολική περιουσία της οικογένειας Μενεγάκη – Παντζόπουλου

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ το σκάφος του). Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ Instagram: Κυκλοφοράει και τα ΣΠΑΕΙ!

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Απο ΣΠΙΤΙ σε σπίτι! Πάντου έχει και ΕΝΑ! Αυτά είναι τα 5 σπίτια της σε όλη την Ελλάδα Πάμε να μετρήσουμε ΣΠΙΤΙΑ! Τ α σπίτια της Ελένης Μενεγάκη ειναι πολλά:

Ελένη Μενεγάκη: ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ οι καταθέσεις και η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της!!!  Ένα  χρόνο πριν βέβαια, δεν βγήκαν όλα στη φόρα! Τότε δεν είχε “καρφώσει”  στην μεταξύ τους δικαστική διαμάχη ο Γιάννης Λάτσιος, εκθέτοντας το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της! Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπη της για την περιουσία της και για όσα έγραφαν τα…περιοδικά. Μόνο που φαίνεται, διάλεξε να διαψεύσει, τα λάθος δημοσιεύματα.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΜΑΓΙΟ: ΣΤΗΝ “ΚΟΝΤΡΑ” ΜΕ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ

Για την Κάρυστο ή για όσα άλλα γράφτηκαν με αφορμή τη διαμάχη της με το Λάτσιο και τα όσα ποσά βγήκαν στη φόρα από τις αγωγές που κατατέθηκαν δεν είπε ποτέ κουβέντα! Αν προσέξετε στο βίντεο, αναφέρετε σε ..ένα συγκεκριμένο λάθος ενός δημοσιεύματος και με αφορμή αυτό, χαρακτήρισε όλα τα δημοσιεύματα μπούρδες. Φυσικά κια δεν είναι κανείς στην …τσέπη της. Αλλά όταν αυτά τα …ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο πρώην σύζυγος, μάλλον δεν μπορούν να διαψευστούν. Όχι πως δεν είναι μαγκιά της που τα έχτισε. Απεναντίας. Ή μιλάς όμως ή δεν μιλάς και απαντάς για κάτι που αφορά εσένα και δεν μας πέφτει και κανένας λόγος να ξέρουμε…αν δεν μας τα καρφώσετε …εκ των έσω! Βλέπε…Γιάννη Λάτσιο.

Οι συζητήσεις με τον δικηγόρο και τους λογιστές τους ήταν τότε καθημερινές, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να προχωρήσει στη συνέχεια το συναινετικό διαζύγιο του ζευγαριού.

Ολη την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, αμέσως μόλις η παρουσιάστρια ολοκλήρωνε την πρωινή της εκπομπή, είχαν ραντεβού με τον δικηγόρο τους κ. Ιωάννη Βεκρή, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους, αλλά και το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Αυτή περιλαμβάνει την πέτρινη βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο, της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζουν, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Eκτός όμως από τα ακίνητα και τα οικόπεδα που το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη πέρα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς είχαν και έναν κοινό τραπεζικό, στον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδικαιούχοι είναι και τα τρία παιδιά τους.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: 9.794.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟ

Ακίνητα στην Κάρυστο

Στην Κάρυστο, απ’ όπου κατάγεται η Ελένη Μενεγάκη, έχει στην κατοχή της ένα διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο
πολυκατοικίας. Ολόκληρη η πολυκατοικία που αποτελείται από 12 διαμερίσματα ανήκει στη μητέρα της, η οποία ενοικιάζει τα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Πριν από λίγα χρόνια η κυρία Μενεγάκη αγόρασε στην περιοχή Μύλοι της Καρύστου μια μεγάλη έκταση. Το κομμάτι γης χαρακτηρίζεται από ανθρώπους της αγοράς «φιλέτο», καθώς είναι σε ύψωμα και διαθέτει υπέροχη θέα.

Η βίλα των 1.000 τ.μ. στα Μελίσσια

Η κατοικία του ζεύγους στα Μελίσσια θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία θα
συνεχίσει να ζει εκεί με τα τρία παιδιά της, τη μητέρα της αλλά και τον αδελφό της, ο οποίος μένει εκεί όταν έρ-
χεται από το Λονδίνο όπου σπουδάζει.

Το ακίνητο χτίστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να φτιάξει ένα μεγαλύτερο
σπίτι. Η βίλα των 1.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο έκτασης 1,5 στρέμμα-
τος.

Διαθέτει μεγάλο κήπο, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, μεγάλη κουζίνα, τζακούζι, γυμναστήριο και μπάρμπε-
κιου, ενώ η κατασκευή της κράτησε περίπου έναν χρόνο και οι ιδιοκτήτες της υπολογίζεται ότι κατέβαλαν το πο-
σό των 4 εκατ. ευρώ.

Οι πέτρες που «έντυσαν» το σπίτι είναι Καρύστου, τα μάρμαρα Πεντέλης και περιμετρικά
του οικοπέδου υπάρχουν δέντρα τα οποία μεταφυτεύτηκαν, ενώ πολλών ειδών φυτά κοσμούν τον κήπο του
σπιτιού.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΞΩ!!! Η ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ;

Τον τελευταίο χρόνο το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου στα Μελίσσια μετατράπηκε σε φρού-
ριο.

Κάμερες καταγράφουν όλους τους χώρους, ακόμα και το εσωτερικό του σπιτιού. Αιτία, ο εμπρησμός σε
ένα από τα αυτοκίνητα της οικογένειας περίπου πριν από έναν χρόνο, ενέργεια η οποία ανησύχησε το ζευγάρι
και το υποχρέωσε να λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Από τη Χαλκιδική στην Κορώνεια

Εκτός από την Κάρυστο, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος θα πρέπει να αποφασίσουν και για την
εξοχική κατοικία τους στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για μια μεζονέτα η οποία χτίστηκε πριν από περίπου 6 χρόνια, βρίσκεται στη Νέα Ποτίδαια σε ένα συγκρότημα ακινήτων και η αξία της ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη περιοχή η αξία των ακινήτων μειώθηκε λόγω μιας καθίζησης που υπέστη το έδαφος, χωρίς να επηρεαστούν οι κατασκευές, λίγο πριν η τηλεπαρουσιάστρια προχωρήσει στην αγορά μιας κατοικίας στο συγκεκριμένο συγκρότημα.

Το γεγονός δεν πτόησε την Ελένη Μενεγάκη που αγόρασε τη μεζονέτα και τη χρησιμοποιούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνιαως θερινή εξοχική κατοικία.

Αλλη μια επένδυση του ζεύγους ήταν η αγορά ενός οικοπέδου στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας στη Βοιωτία.
Το οικόπεδο έκτασης 20 στρεμμάτων κόστισε περίπου 250.000 ευρώ και πριν από τον χωρισμό το ζευγάρι

Ελένη Μενεγάκη: Ξυπόλητη με ΠΟΥΑ και βολάν φόρεμα στο σπίτι της

είχε
αποφασίσει να χτίσει άλλη μία εξοχική κατοικία 200 τ.μ.

Μέχρι στιγμής το οικόπεδο έχει περιφραχτεί, ενώ γειτνιάζει με τις περιουσίες των εφοπλιστικών οικογενειών Τζαννετάτου και Μελέτη.

Το συγκεκριμένο οικόπεδοπρότεινε στην Ελένη ο γνωστός ζωγράφος Αγγελος, ο οποίος βάφτισε και τη μεγάλη της κόρη, Λάουρα.

Η μεζονέτα της Κηφισιάς και το διαμέρισμα στο Ελληνικό

Προτού μετακομίσουν στα Μελίσσια ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έμεναν σε μια μεζονέτα
στην Κηφισιά.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ!

Αυτή, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, κοστίζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Διαθέτει δύο επίπεδα: στο πρώτο είναι το καθιστικό, η κουζίνα και ένα WC, ενώ στο δεύτερο είναι οι κρεβατοκάμαρες και το master bedroom.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι αυτό είναι γραμμένο στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία όταν μετακόμισε στα Μελίσσια το νοικίασε.

Ενα από τα πρώτα σπίτια στα οποία έμενε η Ελένη Μενεγάκη, προτού παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν ένα τεσσάρι
διαμέρισμα στο Ελληνικό, αξίας περίπου 400.000 ευρώ. Και αυτό επίσης το διαμέρισμα η παρουσιάστρια το έχει νοικιάσει.

Επενδύσεις και στη Μυτιλήνη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αιολικά Νέα» το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι αγόρασε
δύο οικόπεδα στη Μυτιλήνη, το ένα στην περιοχή Πυργί, κοντά στον κόλπο Γέρας, έκτασης 15 στρεμμάτων,
και το άλλο στην τοποθεσία Κράτηγος, με θέα τα μικρασιατικά παράλια. Η επένδυση κόστισε περίπου 500.000
ευρώ στο ζευγάρι.

Πληροφορίες που ήθελαν τον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη να διαθέτουν ξενοδοχείο στη Μύκονο
διαψεύστηκαν από ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, ενώ αναληθή είναι και τα όσα ακούστηκαν για αγορά
τριών διαμερισμάτων στο Ντουμπάι, τα οποία βρίσκονται υπό κατασκευή και είχαν γραφτεί στα ονόματα των
τριών παιδιών τους.

Η Μενεγάκη έκανε την ΤΗΛΕΚΗΔΕΙΑ της η Μαρία Μπεκατώρου τηλε… ”πέθανε”

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος να έχουν ταξιδέψει στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, όμως δεν επένδυσαν
σε αυτό.

Το πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρια παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, είχε  εμπλακεί – μέσα στο 2016- σε νέες δικαστικές μάχες, που αφορούν τα περουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά το κοινό βίο τους.  Τότε θα κριθεί και η τύχη, της περίφημης βίλα στα Μελίσσια, την πώληση της οποίας ζητάει με αγωγή του, ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, το Εφετείο αποφάσισε την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο για την επίμαχη αγωγή αλλά και τον διορισμό πραγματογνώμονα αναφορικά με τα αποκτήματά τους.

Επίσης, σύμφωνα με άλλη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, θα επαναμβανόταν η συζήτηση για την τύχη της βίλας στα Μελίσσια.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει -δια της νομικής οδού- το μερίδιο της περιουσίας που, όπως υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά το διάστημα που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο. Στη -48 σελίδων- αγωγή του, το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1, ζητούσε από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438, 90 ευρώ καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του,…

….το χρονικό διάστημα του γάμου τους τη βοήθησε να ανεβάσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ,…

…αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Σε αγωγή – απάντηση που κατέθεσε η παρουσιάστρια, υποστήριζε: «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα». Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ίδια κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων τα δίδακτρα των παιδιών, το κόστος συντήρησής του σπιτιού τους στα Μελίσσια και ταξίδια αναψυχής που απολάμβαναν οικογενειακώς.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ!

Ένα  χρόνο πριν βέβαια, όταν δεν είχε γίνει γνωστό πόσο την “κάρφωνε” στην μεταξύ τους δικαστική διαμάχη ο Γιάννης Λάτσιος,…

…η Ελένη μίλησε στην εκπομπη της για την περιουσία της και για όσα έγραφαν τα…περιοδικά. Μόνο που φαίνεται, διάλεξε να διαψεύσει, τα λάθος δημοσιεύματα. Για την Κάρυστο ή για όσα άλλα γράφτηκαν με αφορμή τη διαμάχη της με το Λάτσιο και τα όσα ποσά βγήκαν στη φόρα από τις αγωγές που κατατέθηκαν δεν είπε ποτέ κουβέντα!

Ζήνα Κουτσελίνη: Τρέμει η φωνή της όταν μιλάει για την Μενεγάκη που θα είναι… απέναντή της

Αν προσέξετε στο βίντεο, αναφέρετε σε ..ένα συγκεκριμένο λάθος ενός δημοσιεύματος και με αφορμή αυτό, χαρακτήρισε όλα τα δημοσιεύματα μπούρδες. Φυσικά κια δεν είναι κανείς στην …τσέπη της. Αλλά όταν αυτά τα …ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο πρώην σύζυγος, μάλλον δεν μπορούν να διαψευστούν. Όχι πως δεν είναι μαγκιά της που τα έχτισε. Απεναντίας. Ή μιλάς όμως ή δεν μιλάς και απαντάς για κάτι που αφορά εσένα και δεν μας πέφτει και κανένας λόγος να ξέρουμε…αν δεν μας τα καρφώσετε …εκ των έσω! Βλέπε…Γιάννη Λάτσιο.

Εκείνος, αν δεν έγραφε σε δικαστικά έγγραφα, κανείς δεν θα μπορούσε να γράψει…Τώρα όποιος θέλει, αναπαράγει όσα εκείνος αποκάλυψε για την περιου΄σια της Ελένης Μενεγάκη!

Ελένη Μενεγάκη : Αυτό είναι το νέο της σπίτι

Πλάνα από το νέο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο κέντρο της Κηφισιάς προβλήθηκαν μέσα από το «Ευτυχείτε», με την κάμερα της εκπομπής να επισκέπτεται την κατοικία της διάσημης παρουσιάστριας

 

Πλάνα από το νέο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο κέντρο της Κηφισιάς προβλήθηκαν μέσα από το «Ευτυχείτε», με την κάμερα της εκπομπής να επισκέπτεται την κατοικία της διάσημης παρουσιάστριας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη αφήνει τη μονοκατοικία της στα Μελίσσια και μετακομίζει με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά τους στο νέο τους σπίτι, ένα οροφοδιαμέρισμα 300 τμ. που βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :