Ελένη Μενεγάκη ηλικία – Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ακόμα και η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ της!

Ελένη Μενεγάκη ηλικία – Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ακόμα και η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ της! Βόμβα, έκπληξη, χρησιμοποιείστε όποια λέξη θέλετε γαι αν εκφράσετε τι νοιώσατε όταν είδατε τηνν ίδια την Ελένη Μενεγάκη, όχι πλα΄ν’ αποκαλύπτει την ηλικία της, αλλά να δείχνει και την ταυτότητας της.

Εντάξει, μπορεί να μην την είδαμε και από τις δύο πλευρές (όλοι θέλουν κάτι να κρατούν κρυφό) αλλά τουλάχιστον, αυτό ήταν ένα τολμηρό και περισσότερο έξυπνο βήμα.

Διότι όταν δείχνεις την ταυτότητα σου, όσο και να θέλουν να σε ισχυριστούν πως κρύβεις χρόνια για παράδειγμα, τόσο η άνεση σου τους αφοπλίζει. Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν το τόλμησε. Έμεινε λοιπόν στην τηλοεπτική ιστορία ως η πρώτη – ίσως και η μόνη – τηλεστάρ που τόλμησε να βγάλει και μάλιστα σε βίντεο wall φόρα παρτίδα την αστυνομική της ταυτότητα. Οπότε, θαυμάστε το βίντεο:

Ξέρουμε, ξέρουμε, ο τίτλος είναι τεράστιος, αντιπουληστερός και αντιδημοσιογραφικός( λες και οι…δημοσιογραφικοί είναι σαφείς όσο θέλετε). Που είχαμε μείνει, Α! Στην Ελένη Μενεγάκη!…

Ελένη Μενεγάκη ηλικία
Ελένη Μενεγάκη ηλικία – Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ακόμα και η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ της! 3

Στο μοναδικό αρχείο που έχουμε και είναι χαζό από μέρους μας να μην το εκεμταλευόμαστε κάθε τόσο. Ξέρετε η εποχή εκείνη είχε παλμό, είχε ζωντάνια και για τους εικονιζόμενους στα εξώφυλλα και γαι τους εικονολήπτες και για τα περιοδικά φυσικά.

Αυτή η εποχή παρήλθε επειδή η διάσημοι είδαν χρήμα στο instagram και πολύ λογικά πράτωντας απέδειξαν πόσο περισσότερο πουλάνε οι ίδιοι αυτή την περίφημη “προσωπική ζωή” που πάντα χρησιμοποιούσαν ως προσποίηση, ως κάλυψη για να μην τους καταλογίσουν απόλυτα την πρόθεση τους να την ξεπουλάνε.

Εδώ και 10 χρόνια λοιπόν οι μάσκες έπεσαν και μάλιστα καθόλου δεν τους νοιάζει που ξεμπροστιάστηκαν. Μπροστά στο χρήμα, τι είναι η φήμη; Αυτό θα μπορούσε να είναι εξελιγμένο το παλιό ρητό….

Ελένη Μενεγάκη ύψος κιλά μαγιό
Ελένη Μενεγάκη ηλικία – Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ακόμα και η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ της! 4

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!