Φαίη Σκορδά break up η σχέση της: Τζάμπα οι δηλώσεις και οι συνεντέυξεις για τον Νίκο Ηλιόπουλο

Φαίη Σκορδά break up η σχέση της: Τζάμπα οι δηλώσεις και οι συνεντέυξεις για τον Νίκο Ηλιόπουλο Η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τον Νίκο Ηλιόπουλο στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Η Φαίη Σκορδά ποζάρει με τον σχολικό ΑΤΛΑΝΤΑ και έμεις θυμηθήκαμε το … Αίγιο Πέλαγος

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά» είχε πει μεταξύ άλλων.

 

Η Φαίη Σκορδά χώρισε από τον Νίκο Ηλιόπουλο, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η παρουσιάστρια είναι και πάλι single και ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ… ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ!

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος έχουν βάλει τίτλους τέλους στη σχέση τους εδώ και λίγο καιρό, καθώς οι προτεραιότητές τους είναι διαφορετικές.

Η γνωριμία και η καθημερινότητα:

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της Google, αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo. “Η Φαίη Σκορδά είναι η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει” έλεγε στους φίλους του. Ο 38χρονος λατρεύει το μπάσκετ και παλιά έπαιζε και επαγγελματικά μέχρι που ένας τραυματισμός του τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα.

Φαίη Σκορδά Γιώργως Λιάγκας: New entry. Αυτούς παίρνουν για να σώσουν την εκπομπή

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Φεβρουάριο του 2020 μέσα από το εξώφυλλο του περιοδικού HELLO.

Η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τον Νίκο Ηλιόπουλο στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAM, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά» είχε πει μεταξύ άλλων.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: