Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Φαίη Σκορδά: Την ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ! Στα…ΚΑΓΚΕΛΑ η παρουσιάστρια! Συνέντευξη φουλ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ! Ανεπανάληπτη πρακτική! Να βγαίνει και να…”απειλεί” πως έχει προτάσεις και θα σταματήσει, ενώ προφανώς, την έχει ήδη σταματήσει ο Αντ1! Σαν παιδί που του παίρνεις το γλυφιτζούρι και θυμώνει! Θυμώνει όμως πάρα πολύ άσχημα. Μα πάρα πολύ άσχημα. Διότι το παράδειγμα με το γλυφυτζούρι είναι εντελώς άστοχο αν αναλογιστείς την προβολή (δόξα που κανείς δεν μίσησε) συν τα τρελλά λεφτά από την προβολή σε μία τρίωρη τηλεοτπική εκπομπή στο μεγαλυετρο κανάλι της χώρας.

Φαίη Σκορδά: Την ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ! Στα...ΚΑΓΚΕΛΑ η παρουσιάστρια! Συνέντευξη φουλ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ
Φαίη Σκορδά: Την ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ! Στα…ΚΑΓΚΕΛΑ η παρουσιάστρια! Συνέντευξη φουλ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ

Η instagram-ική Φαίη Σκορδά vs την παπαρατσικη Φαίη Σκορδά 2020

Είναι λοιπόν για μας και νομίζουμε γιαμοποιονδήποτε βλέπει καθαρά απλε΄ς συνηθισμένες και εύκολα ερμηνευόμενες. Προσπαθεί να…ΨΑΡΩΣΕΙ τον Αντ1! Ο οποίος Αντ1, έκανε το λάθος να της αναενώσει συμβόλαιο. Πήγε χάλια στα νούμερα. Μόνη της έφερνε απογοητευτικό αποτέλεσμα. Ο ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Γιώργο Λιάγκα αφήνωντας την να μας πει ότι ήταν δική της επιλογή και να μας το τονίσει μάλιστα. Μόνο που έχεις όμως αυτο το άγχος…Πάμε στο σήμερα! Και πάλι χάνουν από την Κατερίνα Καινούργιου. Πολλε΄ς φορές δεν τερματίζουν ούτε δεύτεροι ούτε τρίτοι.

Φαίη Σκορδά: ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΡΤΑ στο Open! Προσπαθεί να…ΨΑΡΩΣΕΙ τον Αντ1

Η Πατέρα επιμένει για την τρίτη εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά!

Η Φαίη Σκορδά βγαίνει τρεις ώρες καθημερινά στο γυαλί. Δεν έχει ουσοαστικά καμία ανάγκη να δώσει συνέντευξη στην οποία την ρωτούν αν είχε άλλες προτάσεις και έαν σκέφτεται ν’ αφήσει τον πρωινό για να κάνει μια άλλη εκπομπή.

Δεν θα έλεγε ποτέ πως έχει και άλλες προτάσεις, δεν θα προειδοποιούσε πως εκείνη διαχειρίζεται και τα διαφημιστικά πακέτα της εκπομπής.

Ξεκάθαρα, άνοιξε πόρτα στο Open και ταυτόχρονα ν’αποχτήσει μοχλό πίεσης στον Αντ1. Μήπως φοβηθεί και της ξανακάνει συμβόλαιο.

Η Φαίη Σκορδά μιλάει με το χαμόγελό της!

Ο «Άγριος» τσακωμός ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Σάσα Σταμάτη – Έφυγε η ΣΚΟΡΔΑ!

Όμως η Φαίη Σκορδά ήταν να φύγει και πριν τέσσερα χρόνια. Και πολύ κράτησε η συνεργασία με τον Αντ1.

Ακόμα δεν φαίνεται πια ο Αντ1 να στηρίζει το σάιτ της. Που σημαίνει πως μια ακόμα συνεργασία έχει λήξει και μαρτυρά το κλίμα! Δεότε την συνέντευξη στην Ναταλί Κάκκαβα.

Διά στόματος της ίδιας της αγαπημένης πεντάμορφης παρουσιάστριας, μάθαμε όχι μόνο την πρόθεση της να σταματήσει το πρωινό, αλλά και τις προτάσεις που έχει από άλλα κανάλια για δύο εκπομπές.

Φαίη Σκορδά: ΤΕΛΟΣ από τον Αντ1! Είναι τώρα δυνατόν, επαγγελματίας άνθρωπος με συνεργασία εν ισχύ, να βγαίνει σε άλλο κανάλι και να διαμηνύει ότι έχει άλλες προτάσεις. Υπάρχει περίπτωση επαγγελματίας, ν’ ανακοινώνει χωρίς κανείς να τον προκαλέσει μάλιστα επί της ουσίας, ότι τώρα σκέφτεαι να αφήσει την εκπομπή που κάνει

Φαίη Σκορδά Επικό ιστορικό ανεπανάληπτο: Το ‘σύνδρομο Downtown’ της Σκορδά!

Ακόμα, που κόλαγε το όιτ έχει μάθει εκείνη να κάνει και τις εμπορικές συμφωνίες γιατί δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και επειδή έτσι έχει μάθει να λειτουργεί;

Φαίη Σκορδά: “Μπανάκι για δυο”

Βάζει και τις επιθυμίες της και τους δικούς της όρους στο παιχνίδι για την ενδεχόμενη διαπραγμάτευση με άλλον σταθμό; Αν δείτε μάλιστα, το απόσπασμα στο βίντεο, δεν κολλάει ούτε το πριν, ούτε το μετά της κουβέντας που έτσι στο ξεκάρφωτο πέταξε στον αέρα.

Τόσο άγχος να τακτοποιηθούν τόσο κρίσιμα ζητήματα, πριν καν καταλήξει οριστικά στην επόμενη συμφωνία.

 

Μια απόλυτα ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Φαίη Σκορδά: ΤΕΛΟΣ από τον Αντ1! Βέβαια η φωτιά που άναψε ήλπιζε να είναι μεγάλη, αλλά αυτό το να βγεις και να διαδηλώνεις πως σε θέλου και άλλα κανάλια και πως προτίθεσαι να σταματήσεις το πρωινό αφού είναι κάτι που ήδη έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι τι άλλο μπορεί να έιναι παρά ¨απειλητικές” κραυγές προς τον νυν εργοδότη σου.

Άκης Πετρετζίκης: ΚΑΡΦΩΣΕ την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της Σκορδά

Πις επαγγελαμτίας ενώ βρίσκεται σε μια ομάδα, δεν γνωρίζει τι σημαίνει να δίνεις συνέντευξη σε άλλον σταθμό και από εκεί ν’ ανακοινώνεις όχι μόνο τα σχέδια σου, αλλά και τις προτάσεις που σου γίνονται;

Ρητορικό το ερώτημα φυσικά!
Σκεφτείτε ακόμα το αν προσφέρει κάτι στον κόσμο αυτού του είδους η πληροφορία. Σκεφτείτε αν και σε τι εξυπηρετεί τηνΦαίη Σκορδά να δώσει μια συνέντευξη σε άλλο κανάλι και να μιλήσει για την καριέρα της.

Φαίη Σκορδά Επικό ιστορικό ανεπανάληπτο: Το ‘σύνδρομο Downtown’ της Σκορδά!

Σκεφτείτε σε τι τσατίλα βρίσκεται και πόσο κίνηση πανικού ήταν αυτή.

Μια κίνηση που προδίδει μεγάλο άγχος και πως βρίσκεται στην…γωνία. Εάν τα πράγματα δεν ήταν ορικά, δεν βρίσκονταν δηλαδή και με τα…δύο πόδια εκτος Αντ1, υπήρχε περίπτωση να βγει και να πει τέτοια πράγματα. Φανταστείτε να βρισκόσασταν στηνθέση του Θοδωρή Κυριακού – εάν η προοπτική να συνεχίσετε συνεργασία υπήρχε – και να την ακούγατε να καυχιέται με αυτόν τον τρόπο.

Ποιος έχει άνεση και την δηλώνει; Απλά την δείχνει όταν φτάσει η ώρα.

Ποιος “καγχάζει” πως έχει ζήτησει εάν πραγματικά έχει;…

Το ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ του Γιώργου Λιάγκα στην Φαίη Σκορδά! Και ο τσακωμός!

Ποιος αποκαλύπτει πως έχει προτάσεις εάν πραγματικά αυτές που έχει – εάν έχει – τον καλύπτουν;

Ποιος έχει ανάγκη να…φοβίσει τον εργοδότη του, αν έχει εξασφαλισει τον επόμενο;

Κάτι ακόμα που είναι αποκλειστικά δική μας εκτίμηση: Γιατί η Φαίη Σκορδά είπε και τόνισε πως τώρα έχει αρχίσει να σκέφτεται και να επεξεργάζεται το να σταματήσει το πρωινό; Πιστεύουμε πως όσο τόνιζε πως εξαιτίας της ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο πρωινό και δεν μπορεί να το εννοούσε, αφού η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, ένα πράγμα αποδείκνυε: Την δική της ανικανότητα να κρατήσει μόνη της την εκπομπή!

Φαίη Σκορδά! Τρέξιμο στην παραλία και ασκήσεις με το βάρος της στην ΥΠΑΙΘΡΟ

Κατά την ίδια ειλικρινη στάση – πιστεύουμε – προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι δική της σκέψη να σταματήσει το πρωινό. Άρα όχι του Αντ1! Οκ, μας έπεισε!

Πάμε να δούμε τώρα το βίντεο που λέει τα πάντα. Εσείς θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΡΤΑ στο Open! Προσπαθεί να…ΨΑΡΩΣΕΙ τον Αντ1! Ο οποίος Αντ1, έκανε το λάθος να της αναενώσει συμβόλαιο. Πήγε χάλια στα νούμερα. Μόνη της έφερνε απογοητευτικό αποτέλεσμα. Ο ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Γιώργο Λιάγκα αφήνωντας την να μας πει ότι ήταν δική της επιλογή και να μας το τονίσει μάλιστα. Μόνο που έχεις όμως αυτο το άγχος…Πάμε στο σήμερα! Και πάλι χάνουν από την Κατερίνα Καινούργιου. Πολλε΄ς φορές δεν τερματίζουν ούτε δεύτεροι ούτε τρίτοι.

Φαίη Σκορδά: ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΡΤΑ στο Open! Προσπαθεί να…ΨΑΡΩΣΕΙ τον Αντ1

Η Φαίη Σκορδά βγαίνει τρεις ώρες καθημερινά στο γυαλί. Δεν έχει ουσοαστικά καμία ανάγκη να δώσει συνέντευξη στην οποία την ρωτούν αν είχε άλλες προτάσεις και έαν σκέφτεται ν’ αφήσει τον πρωινό για να κάνει μια άλλη εκπομπή.

Δεν θα έλεγε ποτέ πως έχει και άλλες προτάσεις, δεν θα προειδοποιούσε πως εκείνη διαχειρίζεται και τα διαφημιστικά πακέτα της εκπομπής.

Ξεκάθαρα, άνοιξε πόρτα στο Open και ταυτόχρονα ν’αποχτήσει μοχλό πίεσης στον Αντ1. Μήπως φοβηθεί και της ξανακάνει συμβόλαιο.

Ο «Άγριος» τσακωμός ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Σάσα Σταμάτη – Έφυγε η ΣΚΟΡΔΑ!

Όμως η Φαίη Σκορδά ήταν να φύγει και πριν τέσσερα χρόνια. Και πολύ κράτησε η συνεργασία με τον Αντ1.

Ακόμα δεν φαίνεται πια ο Αντ1 να στηρίζει το σάιτ της. Που σημαίνει πως μια ακόμα συνεργασία έχει λήξει και μαρτυρά το κλίμα! Δεότε την συνέντευξη στην Ναταλί Κάκκαβα.

Άκης Πετρετζίκης: ΚΑΡΦΩΣΕ την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της Σκορδά Μετά τις πρώτες φήμες σχετικά με το αν η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Πρωινό μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, ήρθε η δική της απάντηση.

Φαίη Σκορδά: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της Έλενας Ράπτη

Και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμέναμε. Πώς έγινε και τι αποκάλυψε; Την ερώτηση για το αν το τηλεοπτικό ζευγάρι, που «πειραματίστηκε» στα μέσα της σεζόν κάνοντας μια «τονωτική ένεση» στην εκπομπή, θα συνεχίζει να είναι μαζί έκανε ο Άκης Πετρετζίκης.

Αυτό, είναι το δεύτερο τεστ. Η Φαίη Σκορδά είναι εκπληκτική παρουσιάστρια!

Αφού λοιπόν έκανε η ίδια τις ερωτήσεις που ήθελε, σειρά πήρε ο Άκης, ο οποίος ευθέως την ρώτησε και για το αν θα είναι στον Ant1 αλλά και για το αν στο πλευρό της θα είναι από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας;

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τη Φαίη Σκορδά! Τι να ΠΟΥΜΕ για την…”ΚΟΥΡΑΔΑ” της στο instagram;!!!

Θυμίζουμε πως πρόσφατο ρεπορτάζ της Real ανέφερε πως Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα μείνουν αμετακίνητοι στην πρωινή ζώνη και την προσεχή σεζόν καθώς φέρονται να έχουν πάρει το «πράσινο φως» να επιστρέψουν στο «Πρωινό» από Σεπτέμβρη με σημαντικές αλλαγές και refresh στο στήσιμο της εκπομπής.

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΥ. ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ

Αυτό επιβεβαίωσε και με δηλώσεις της η ίδια η Φαίη.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ για την ΤΣΟΝΤΑ στον ΑΕΡΑ Σκορδά Λιάγκας Γιώργος: Τα παιδιά αυτά θέλουν να δείξουν πόσο αντισυμβατικοί είναι και πάμε και στην Ακρόπολη και γυρίζουμε τσόντα.
Φαίη: Την πρόθεση δεν θα την ερμηνεύσεις εσύ.
Γιώργος: Οι ίδιοι το είπαν, δεν ερμηνεύω κάτι εγώ. Δεν ακούς τι λέει ο Τάσος;
Φαίη: Είπαν τη λέξη τσόντα τα παιδιά αυτά;

 

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της Σκορδά ειναι … η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ!

Γιώργος: Όταν υπάρχει σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν είναι τσόντα; Πώς να το πούμε; Ταινία πορνό. Σε έθιξε το «τσόντα»; Πορνό. Είναι ταινία πορνό ρε παιδιά. Αυτό σε θίγει; Από όλο αυτό το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ που είπα αυτή τη λέξη;
Φαίη: Εγώ δεν είδα πουθενά κάποια δημόσια τοποθέτηση των συγκεκριμένων δημιουργών. Σαφώς και διαφωνώ…

Γιώργος: Προφανώς και υπήρχε δημόσια τοποθέτηση. Κάνεις λάθος, δεν ενημερώθηκες. Είπαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι το κάναμε γιατί έτσι γουστάραμε.Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά: “Σε έθιξε το “τσόντα”; Πορνό… Κάνεις λάθος, δεν ενημερώθηκες”.

Το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ POST της Φαίης Σκορδά!

Με αφορμή τις εξελίξεις για την ταινία Ξεπαρθενών που γυρίστηκε κάτω από την Ακρόπολη, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα πολύ έντονο διάλογο στο Πρωινό της Δευτέρας. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας «εξερράγη» στον αέρα…

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Οι 3 ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ από την Φαίη Σκορδά! (φωτό) Το ότι είναι τέρμα στις επεμβάσεις δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ουδείς, αφού μια απλή σύγκριση παλιότερων με νεότερων φωτογραφιών δείχνουν τις αλλαγές. Αλλαγές εντυπωσιακές που βαθμιαία ενετείνονται και πληθαίνουν πολλές φορές καθέ…τρεις και λίγο που λέει και ο λαός! Ποια όμως έχει καταφέρει τις πιο πετυχημένες παλστικε΄ς επεμβάσεις; Δείτε και κρίνετε… Η εντυπωσιακή ξανθιά, που πάντοτε έχαιρε της εκτίμησης του συνόλου του ανδρικού πληθυσμού, επέστρεψε στο Mega για έναν ακόμη τηλεοπτικό «χορό», αποτελώντας μια διαχρονικά αξία.

Edit
Ελένη Μενεγάκη: Οι 3 ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ από την Φαίη Σκορδά! (φωτό)
Ελένη Μενεγάκη: Οι 3 ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ από την Φαίη Σκορδά! (φωτό)

Ελένη Μενεγάκη έγκυος! Αποφάσισα να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα

Με τη σειρά της, βέβαια, μέσα στα χρόνια έχει κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις της. Οι αλλαγές πάνω της φαίνονται σε σύγκριση με την εποχή προτού παντρευτεί τους Γιάννη Λάτσιο και Ματέο Παντζόπουλο, στην αρχή της πορείας της.

Ελένη Μενεγάκη Έγκυος στο πέμπτο; Να τους ζήσει ΈΓΚΥΟΣ στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου η Ελένη Μενεγάκη

Η Μενεγάκη έχει κάνει ορισμένες επεμβάσεις, με το πρόσωπό της να είναι πάντοτε νεανικό, ενώ το αποτέλεσμα στο μπούστο είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το μαλλί έγινε πιο ξανθό, το ντεκολτέ πιο αποκαλυπτικό, και φυσικά η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από τα χέρια εξαφανίστηκε!

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος! ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ της που ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ την εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου.

Στην θέση του μικρού στήθους της εμφανίστηκε ένα αρκετά πιο μεγάλο στήθος, ενώ το μαλλί ίσιωσε και μπήκαν extensions!

 

Ελένη Μενεγάκη πλαστικές! Υαλουρονίκο, μπότοξ, βλεφαροπλαστική, λιποαναρρόφηση και στήθος

Φαίη Σκορδά: Πώς ήταν πριν τις πλαστικές και αισθητικές παρεμβάσεις! Πολλές είναι οι κυρίες της ελληνικής showbiz και όχι μόνο που έχουν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς ή και λόγους υγείας.

Edit

Φαίη Σκορδά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ηλικία, κιλά, ύψος, σπουδές και άλλα 10 πράγματα που δεν ξέρεις

Ανάμεσα τους και η Φαίη Σκορδά, η οποία στο ξεκίνημα της καριέρας της ήταν εντελώς διαφορετική στο πρόσωπο.

Η πιο κοινή πλαστική είναι αυτή της μύτης. Πολλές παρουσιάστριες αλλά και ηθοποιοί έχουν αλλάξει τη μύτη τους, όπως και δεκάδες άλλες.

Πλαστικές λοιπόν, όπως είπαμε έχει κάνει και η Φαίη Σκορδά.

Μαλλί με μαλλί η Φαίη Σκορδά με την Βάνα Μπάρμπα

Αν βάλεις δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση καταλαβαίνει κανείς την αλλαγή.

Ελένη Μενεγάκη: Οι 3 ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ από την Φαίη Σκορδά! (φωτό) Το ότι είναι τέρμα στις επεμβάσεις δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ουδείς, αφού μια απλή σύγκριση παλιότερων με νεότερων φωτογραφιών δείχνουν τις αλλαγές. Αλλαγές εντυπωσιακές που βαθμιαία ενετείνονται και πληθαίνουν πολλές φορές καθέ…τρεις και λίγο που λέει και ο λαός! Ποια όμως έχει καταφέρει τις πιο πετυχημένες παλστικε΄ς επεμβάσεις; Δείτε και κρίνετε… Η εντυπωσιακή ξανθιά, που πάντοτε έχαιρε της εκτίμησης του συνόλου του ανδρικού πληθυσμού, επέστρεψε στο Mega για έναν ακόμη τηλεοπτικό «χορό», αποτελώντας μια διαχρονικά αξία.

Edit
Ελένη Μενεγάκη: Οι 3 ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ από την Φαίη Σκορδά! (φωτό)
Ελένη Μενεγάκη: Οι 3 ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ από την Φαίη Σκορδά! (φωτό)

Ελένη Μενεγάκη έγκυος! Αποφάσισα να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα

Με τη σειρά της, βέβαια, μέσα στα χρόνια έχει κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις της. Οι αλλαγές πάνω της φαίνονται σε σύγκριση με την εποχή προτού παντρευτεί τους Γιάννη Λάτσιο και Ματέο Παντζόπουλο, στην αρχή της πορείας της.

Ελένη Μενεγάκη Έγκυος στο πέμπτο; Να τους ζήσει ΈΓΚΥΟΣ στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου η Ελένη Μενεγάκη

Η Μενεγάκη έχει κάνει ορισμένες επεμβάσεις, με το πρόσωπό της να είναι πάντοτε νεανικό, ενώ το αποτέλεσμα στο μπούστο είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το μαλλί έγινε πιο ξανθό, το ντεκολτέ πιο αποκαλυπτικό, και φυσικά η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από τα χέρια εξαφανίστηκε!

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος! ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ της που ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ την εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου.

Στην θέση του μικρού στήθους της εμφανίστηκε ένα αρκετά πιο μεγάλο στήθος, ενώ το μαλλί ίσιωσε και μπήκαν extensions!

 

Ελένη Μενεγάκη πλαστικές! Υαλουρονίκο, μπότοξ, βλεφαροπλαστική, λιποαναρρόφηση και στήθος

Φαίη Σκορδά: Πώς ήταν πριν τις πλαστικές και αισθητικές παρεμβάσεις! Πολλές είναι οι κυρίες της ελληνικής showbiz και όχι μόνο που έχουν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς ή και λόγους υγείας.

Edit

Φαίη Σκορδά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ηλικία, κιλά, ύψος, σπουδές και άλλα 10 πράγματα που δεν ξέρεις

Ανάμεσα τους και η Φαίη Σκορδά, η οποία στο ξεκίνημα της καριέρας της ήταν εντελώς διαφορετική στο πρόσωπο.

Η πιο κοινή πλαστική είναι αυτή της μύτης. Πολλές παρουσιάστριες αλλά και ηθοποιοί έχουν αλλάξει τη μύτη τους, όπως και δεκάδες άλλες.

Πλαστικές λοιπόν, όπως είπαμε έχει κάνει και η Φαίη Σκορδά.

Μαλλί με μαλλί η Φαίη Σκορδά με την Βάνα Μπάρμπα

Αν βάλεις δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση καταλαβαίνει κανείς την αλλαγή.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner