Hit enter after type your search item

Η Ελένη Μενεγάκη ΕΓΚΥΟΣ στο πέμπτο: Ανέβασε την ΠΡΩΤΗ φωτογραφία της με ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ κοιλιά

/
/
img

Η Ελένη Μενεγάκη ΕΓΚΥΟΣ στο πέμπτο: Ανέβασε την ΠΡΩΤΗ φωτογραφία της με ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ κοιλιά. Επειδή από τον Σεπτέμβριο που δημοσιεύθηκε το συγκεκριμένο ποστ, έχουμε εξελιξεις, το αλλάξαμε και προσθέσαμε στην αρχή του αυτές τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών! Διαβάστε πρώτα τα νεότερα: Αυτά τα εκπληκτικά, δεν ανακοινώνονται από τις διάσημες μαμάδες ή τις διάσημες μέλλουσες μαμάδες, μέχρι να αισθανθούν ασφαλής ώστε να το ανακοινώσουν οι ίδιες. Εδώ, στην περίπτωση της μαγικά όμορφης Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται πως συμβαίνει το ίδιο ακριβώς.

Είναι χαρακτηριστικότατη η κοιλιά μιας γυναίκας που είναι έγκυος!!! Η Ελένη Μενεγάκη από το φθινόπωρο ακόμα, είχε “πάρει” στην κοιλιά, ακριβώς στο σημείο που πάιρνουν οι εγκυμονούσες, χωρίς να έχει πάρει γραμμα΄ριο σ΄όλο το υπόλοιπο σώμα και στο πρόσωπο της!

Αυτό το “δεν μπορεί ξανά έγκυος” αλλά με βάση το νόμο των πιθανοτήτων. Γιατί όλα τ’ άλλα, φωνάζουν το αντίθετο.

Η έκρηξη! Άνοιξε το στόμα της η μητέρα της Μενεγάκη!!! “Δεν ήθελα να γίνει αυτό που έγινε!…”

Όπως έμεινε έγκυος στα 45 της γίνεται να μείνει και τώρα και τελικά, μάλλον όσα βλέπαμε αρχές φθινοπώρου, είναι αλήθεια.

Μην βιαστείτε να πέιτε ότι τώρα είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερη, γιατί δεν είναι. Η Ελένη Μενεγάκη θέλει απ όσο καταλαβαίνουμε ν’ ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα το πως οπότε, το κάνει εμμέσως μεν, πλην σαφώς.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε από την κουζίνα του σπιτιού της, με την μικρή κόρη της Μαρίνα, θα έλεγε πως καλύπτει την κοιλιά μιας εγκύου πάνω από πέντε μηνών, αλλά δεν την καλύπτει. Η Ελένη μάλιστα που όπως η ίδια έχει πει στον αέρα παίρνει τα κιλά, τους πόντους χαμηλά στα ψωμάκια και ποτέ στην κοιλιά, τώρα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Η κοιλιά έχει περάσει σε μέγεθος ακόμα και το ύψος του μπούστου της!

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά

Όσο απίθανο και να μς φάινεται με το σκεπτικό “δεν μπορεί, όλα τα ρεκόρ θα σπάσει η Ελένη;” ναι θ΄απαντήσουμε, διότι συνηθίζει να πρωτοπορεί πηγαίνοντας κόντρα στα πολύ – πολύ συνηθισμένα που συμβαίνουν γύρω μας. Εξάλλου η εγκυμοσύνες στην ηλικία της δεν είναι πια κάτι απρόσμενο. Πρωτάκουστες, έχουν πάψει να είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια όπως όλοι ξέρουμε.

Αν κάποια γυναίκα έχει τις αντοχές και την διάθεση να φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδί, ενώ έχει κάνει ήδη τέσσερα, η Ελένη Μενεγάκη είναι εκείνη που συγκεντρώνει τα περισσότερα ατού.

Δείτε επίσης στον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ ότι σε όλες τις φωτογραφίες της τις πρόσφατες, φροντίζει να μην δείχνει την κοιλιά της! Κι αυτό τυχαίο; Ο χρόνος σε πολύ λίγο διάστημα θα δώσει την απάντηση αν δεν προλάβει να το κάνει η Ελένη.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΖΕΤΑ ΜΙΣΟΚΑΛΟΥ! Ο COVID-19 ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΩΡΟΥ

 

Τι γράφτηκε λοιπόν το Σεπτέμβριο, μπορείτε να διαβάσετε αμέσως παρακάτω:

Ανάστατος ο κύκλος των διασήμων από τα νέα. Ταυτόχρονα αναμένονται και πολλά καινούργια επεισόδια από το τεράστιο τηλεοπιτκό κεφάλιο που ακούει στο …Βασίλισσα! Η Ελένη Μενεγάκη δεν σταματά να μας εκπλήσει – παρά το ότι δήλωσε και μέχρι τώρα το τηρεί – πως θ’ απέχει από την τηλεόραση. Όμως έλα που δεν φαίνεται να συμβαίνει αυτό μετά τα νέα της…νέας της εγκυμοσύνης!

Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα πάντα…

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στο πέμπτο: Ανέβασε την ΠΡΩΤΗ φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά  ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ. Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ.

ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΠΟΥ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΒΓΗΚΕ ΓΥΜΝΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στο πέμπτο. Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά

Ελένη Μενεγάκη: Αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω ούτε καν για τα νιάτα

Ρεκόρ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος για ΠΕΜΠΤΗ φορά στα 52 της! Τώρα, η σπουδαία μάνα τεσσάρων παιδιών κάνει πάλι ακόμα μεγαλύτερη την ούτως ή άλλως μεγάλη έκπληξη που είχε πριν χρόνια! Φήμες θέλουν την Ελένη ξανά εγκυο! Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μιλήσουμε για φήμες, γιατί μόνο τέτοιες είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια.

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ φωτογραφίες του εαυτού της χωρίς ΦΙΛΤΡΑ αλλά με μπόλικο ΥΑΡΟΥΡΟΝΙΚΟ!!

Πάντως, αυτό δεν φαίνεται καθόλου περίεργο μετά την πρώτη έκπληξη βέβαια που τρως όταν το διαβάζεις. Σε δεύτερο χρόνο, βλέπεις σε τι φάση βρίσκεται η Ελένη. Παίρνει δύναμη μέσα από τα παιδιά. Λατρεύει να ξαναζεί από την αρχή τα πάντα. Όπως χθες. Όταν συνόδευσε στην πρώτη μέρα στο σχολείο, την μικρή της κόρη Μαρίνα. Τώρα λοιπόν, μπορείς να καταλάβεις και πόσο θα ωφελήσει η αποχή από την τηλεόραση αυτό τον χειμώνα. Το πόσο βοήθησαν οι μακράς διαρκείας διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Το πόσο βοήθησε και η όσο ποτέ άλλοτε παραμονή της στα Άχλα.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΘΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ! ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΝΤΕΦΙΑ, ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ! ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ, ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ. Τους “ΤΡΕΛΛΑΝΕ” η Μενεγάκη με τη νέα εγκυμοσύνη της!!! “Εγκεφαλικά” στη σόου μπιζ. Λες και συνομωτεί το σύμπαν ώστε να μην την αφήσει η δημοσιότητα ούτε δευτερόλεπτο.

Ελένη Μενεγάκη: “Τρελοκοτσιδού” το beauty trend στα ΜΑΛΛΙΑ της είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ

Η φήμη ότι η Ελένη Μενεγάκη κυοφορεί το πέμπτο παιδί της και το δεύτερο με το Μάκη Παντζόπουλο,……είναι απίστευτη, μόνο που το ίδιο απίστευτη ήταν και η προγούμενη. Φυσικά και ήταν άλλες οι συνθήκες, αλλά το ίδιο σκεφτόμασταν πάλι και τότε: Είναι δυνατόν; Ράδιο αρβύλα; Επικοινωνιακό τρικ δικό της ή απλά προμελετημένη φαντασία κάποιων για να μας τρολάρουν;

Θοδωρής Μισόκαλος: Χθές ήταν στο ΣΚΑΦΟΣ της ΜΕΝΕΓΑΚΗ! όμως ποτε έσπασε το ΧΕΡΙ του;

Όμως, αυτή την φορά, ακούσαμε πάλι κάτι που είχαμε ακούσει σαν σενάριο κι άλλες φορές τα τελευταία χρόνια – ξέρετε από εκείνα τα σενάρια – ευχές! Ευχές, να προκύτπουν ειδήσεις για να μην κοπιάζεις να τις ψάχνεις εσύ. Τώρα, ήρθε από πολλά “κανάλια” η είδηση της πέμπτης εγκυμοσύνης της Ελένης. Το καλύτερο; Τα…κανάλια αυτά, δεν είναι καθόλου αναξιόπιστα. Σε τέτοια ζητήματα όμως, το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να περιμένεις την επιβεβαίωση από την ίδια.

…συνεχίζεται

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΠΑΡΕΑ

32 Comments

 1. Είναι λαικουρα κακία δεν έχει αφήσει άντρα να μην του έχει ριχτει το ψώνιο Καπί μάλιστα στην ηλικία του γιου της σα δεν ντρέπεστε το σουργελο εκεί😂

 2. Ελένη προχώρα έχει ανάγκη από παιδιά η χώρα. κλείσε αυτιά και μάτια σε αυτά που διαβάζεις η ακούς. οι άνθρωποι είναι πολύ άξεστοι εύχομαι να έρθει με το καλό και ο μπέμπης. Καλή χρονιά για όλο το κόσμο με αγάπη το γλαροπουλι .

 3. Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι αν η ελενη ειναι η δεν ειναι έγκυος στην εμμηνόπαυση. Αλλον νταλκά δεν ειχαμε ξερετε

  • Είναι κακία αυτά π λες. Δε σαρεσει μην παρακολουθεις

  • Είναι κακιά ότι της είναι αδιάφορη; Άποψη της είναι. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε γλυψιμο στα θέματα μενεγως

 4. Ανόητοι,,,,,,,,,,,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΓΗΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΣΤΑ 55 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΛΑΟ ,,,,,,,,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ !!!!!!!!!!

  • Δεν είναι υποχρεωμένη να έχει κοινωνική δράση, αυτή είναι η δουλειά των πολιτικών. Κι εσύ αν θες να βλέπεις δράσεις για τον πονεμένο λαό να μπαίνεις σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και όχι εδώ.

 5. Δεν νομίζω η σχολιάστρια να το λέει από ζήλεια. Ισχύει ότι το λίπος σε αυτή την ηλικία επικάθεται στην περιοχή της κοιλιάς. Πάντως η Μενεγάκη χωρίς γυμναστική χρόνων μετά από 4 γέννες είναι σπάνιο να μην έχει κοιλιά, γιατί στην φωτό δεν βλέπω κοιλιά, όποια να καθίσει λίγο θα φουσκώσει λόγω της καθιστικής στάσης

  • Το λίπος σε οποιαδήποτε ηλικία επικάθεται σε αυτά τα σημεία. Ας μη δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα.

  • δικιο εχει η παραπανω. στην κλιμακτηριο γινεται ανακατανομη του λιπους και παει στην κοιλια οπως και στους αντρες γι αυτο οι περισσοτερες 50ρες και 50ρηδες εχουν σκεμπεδες. Ιδιον της ηλικιας!

 6. Ούτε εγώ βλέπω φουσκωμένη κοιλιά. Ωστόσο συμφωνώ 100 τοις εκατό με το συντάκτη του άρθρου. Ολοσωστη τοποθέτηση. Λυσσάξτε ξελυσσάξτε αυτή είναι η πραγματικότητα.

 7. Μας εχετε γαμησει μαυτο το ζευγος λες και πρεπει να μαθαινουμε για αυτους σα δε ντρεπεστε λεω γω

  • Πράγματι πολύ ενοχλητικό τι έκανε που πήγε τι έφαγε πότε πηδηχτηκε η Μενεγάκη.. μας τα έχετε πρήξει με μια Μενεγάκη υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα αι σιχτίρ με μια Μενεγάκη

  • Ακόμα και δίκιο να έχετε, το χάνετε από το χυδαίο λεξιλόγιο που χρησιμοποιείτε! 😠

  • Αν εμεις τη ζηλεύουμε, εσυ τη γλύφεις για καμμια θεσούλα στην ΤΒ

 8. η φουσκωμενη κοιλιτσα ειναι απο την ηλικια. Μετα τα 50 η γυναικα κανει κοιλιτσα λογω κλιμακτηριου.

  • Να’ ταν η ζήλια ψώρα…Στη ζωή μου έχω συναντήσει μόνο δυο είδη γυναικών: τις μέλισσες και τις μύγες. Άλλη κατηγορία δεν υπάρχει. Σκέψου σε ποια από τις δυο ανήκεις.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :