Γαλάτεια Βασιλειάδη ηλικία! Η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγο της και το 3 παιδί

Γαλάτεια Βασιλειάδη ηλικία! Η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγο της και το 3 παιδί Η πανέμορφη σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου είναι 28 ετών. Γιώργος Παπαδόπουλος 38 έτη 26 Μαΐου 1985 Ο Γιώργος Παπαδόπουλος (Λευκωσία, 26 Μαΐου 1985) είναι Ελληνοκύπριος τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Κύπρο.

10 τα χρονια που εχουν διαφορά ηλικίας!

Μάλιστα, στην εκπομπή Breakfast@Star η Γαλάτεια Βασιλειάδη στα γενέθλιά της τον Σεπτέμβριο του 2023 είχε αναφέρει ποια ήταν τα πιο ιδιαίτερα γενέθλια που έχει ζήσει. Ειδικότερα, ανέφερε ότι ήταν όταν έφερε στην ζωή τον πρώτο της γιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα πρώτα, που γέννησα τον Άγγελο νομίζω ήταν πολύ ιδιαίτερα. Ήταν ενός μηνός ο Άγγελος και ήταν έξω στην βεράντα και μετά πήγα και θήλασα».

J2US: Όσα θες να ξέρεις για την σύζυγο του Παπαδόπουλου, Γαλάτεια Βασιλειάδη – Η ηλικία & η καταγωγή

Αγαπά τα social media, είναι επιχειρηματίας και μια full time μαμά! Έχει αποκτήσει μια σχέση οικειότητας με το κοινό με τις αστείες στιγμές που μοιράζεται στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης με τον σύντροφό της Γιώργο Παπαδόπουλο.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι στην ζωή και πλέον ζευγάρι και στο Just the 2 of us! H Γαλάτεια Βασιλειάδη που είναι σήμερα 28 ετών, μεγάλωσε στην Λεμεσό της Κύπρου και μικρή είχε ασχοληθεί με το θέατρο. Στην εφηβεία της υπήρξε ερωτευμένη με την φωνή του Γιώργου Παπαδόπουλου, όταν εκείνος ερμήνευε το soundtrack μιας δημοφιλούς κυπριακής σειράς.

Γαλάτεια Βασιλειάδη έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

Η συνέχεια την βρίσκει στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε μαθηματικός. Εκεί σε μια νυχτερινή της έξοδο σε μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μια ματιά ήταν αρκετή για να ξεκινήσει η δική τους ιστορία αγάπης.

«Της έκανα πρόταση γάμου την ημέρα που γέννησε τον γιο μας, τον Άγγελο, πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι σπαστική και ψυχοπαθής με την καθαριότητα που για να προγραμματίσει τον γάμο και να τον οργανώσει, θα περάσουν 10 χρόνια», είχε πει ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Γαλάτεια Βασιλειάδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πολύ σύντομα απέκτησαν δύο παιδιά. Η ίδια είχε δηλώσει για τις εγκυμοσύνες της στο περιοδικό Ok: «Είναι αλήθεια ότι εξαιτίας των ορμονών είχα γίνει ευέξαπτη και ευσυγκίνητη. Με θυμάμαι να κλαίω με το παραμικρό, χωρίς να υπάρχει λόγος. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά, αλλά ταλαιπωρούμαι σωματικά γιατί κάνω εμετό τέσσερις με πέντε φορές την ημέρα».

Η Γαλάτεια έχει την δική της εταιρεία με παιδικά είδη, την οποία δημιούργησε όταν ήταν έγκυος στο δεύτερό της παιδί. Παράλληλα ασχολείται με το instagram και το Tik tok.

Οι δύο εγκυμοσύνες
Όσον αφορά για το πώς βίωσαν τις δύο εγκυμοσύνες της, τόσο η Γαλάτεια Βασιλειάδη όσο και ο Γιώργος Παπαδόπουλος είχαν μοιραστεί λεπτομέρειες σε κοινή συνέντευξή τους στο περιοδικό ΟΚ!, όσο εκείνη ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Χαρακτηριστικά η 28χρονη είχε αναφέρει για την πρώτη και την δεύτερη εγκυμοσύνη της: “Είναι αλήθεια ότι εξαιτίας των ορμονών είχα γίνει ευέξαπτη και ευσυγκίνητη. Με θυμάμαι να κλαίω με το παραμικρό, χωρίς να υπάρχει λόγος. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά, αλλά ταλαιπωρούμαι σωματικά γιατί κάνω εμετό τέσσερις με πέντε φορές την ημέρα”.

Αντίστοιχα ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την πλευρά του είχε πει: “Στην πρώτη εγκυμοσύνη η Γαλάτεια είχε πολλά νεύρα. Τώρα είχε πολλούς εμετούς κι αυτό της έφερε νεύρα. Αν συνυπολογίσεις ότι υπάρχει και ένα μωράκι στο σπίτι που πρέπει να φροντίζει, καταλαβαίνεις ότι ζει μια τρέλα. Αυτό που της λέω είναι ότι στην επόμενή μου ζωή μου αξίζει να γεννηθώ γυναίκα για να βασανιστώ κι εγώ λίγο”.

Η πρόταση γάμου
Το ζευγάρι είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την ημέρα που βάφτιζε τον γιο του και μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε αναφερθεί στην πρόταση γάμου που έκανε στην σύντροφό του.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: “Της έκανα πρόταση γάμου την ημέρα που γέννησε τον γιο μας, τον Άγγελο, πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι σπαστική και ψυχοπαθής με την καθαριότητα που για να προγραμματίσει τον γάμο και να τον οργανώσει, θα περάσουν 10 χρόνια”.

x


Δημοσιεύτηκε

σε

από