Γιατί ο Μιχόπουλος έστειλε εξώδικο στην Οικονομάκου! Δεν επιτρέπω να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τον σύντροφο σου τα παιδιά μας, πριν…
Γιατί ο Μιχόπουλος έστειλε εξώδικο στην Οικονομάκου! Δεν επιτρέπω να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τον σύντροφο σου τα παιδιά μας, πριν… Ναι, τα εν δήμο είναι λογικό να σχολιαστούν να προκαλέσουν και κυρίως να θυμώσουν τον πρώην σύζυγο σου κια πατέρα των παιδιών.
Ο Φίλιπος Μιχόπουλος δεν έμεινε άπραγος από τιος δημόσιες εκδηλώσεις έρωτα της πρώην συζύγου του και ηθοποιού.
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που
Είχε ζητήσει με το διαζύγιο τους και κέινη είχε συμφωνήσει όπως ο ίδιος ισχυρίζεται και προφανώς μπορεί ν’ αποδείξει, ότι ανν δεν περάσουν 12 μήνες από την γνωριμία της με τον καινούργιο της σύντροφο και κέινου με την καινούργια του σύντροφο, τα παιδιά τους να μην έρχονται σε γνωριμία μαζί τους.

Πράγμα που μάλλον οι περισσότεροι βρίσκουμε απόλυτα λογικό! Επειδή όπως ο πειχειρηματίας εξήγησε η ομαλή ψυχολογική κατάσταση των παιδιών δεν πρέπει να επηρεάζεται με το να μπάινει στην ζωή τους κάπποιος άγνωστος. Ε
Δράμα για Οικονομάκου – Τσερέλα: Τελικά, δεν βρήκαν δωμάτιο εδώ
Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου δεν επιβεβαίωνε το εξώδικο για ευννόητους φανταζόμαστε λόγους. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν την άφησε να χαρεί την αποσιώπησει του οπότε και πέρασε στο να την εκθέσει που το έκρυβε. Όλα αυτά βέβαια μπορούμε όλοι με βάση τις κοινωνικές σηνήθειες και λογικε΄ς να καταλάβουμε πως συνέβησαν.

Δεν χρειάζεται να ερμηνεύσουμε κάτι που όλοι όσοι ασχολούντα με σόου μπιζ, σόσιαλ και ζωή διασήμων δεν αντιλαμβάνονται. Μάλιστα οι περισσότεροι έχουν άποψη πιστεύουμε αντίθετη με τις δημ΄σια έκθεση της συναισθηατικής ζωής της ηθοποιού και ο μόνος λόγος που εςκείνη επειμένει σ’ αυτή είναι – υποθέτουμε πάλι – το ότι αν δεν είχε κίνητρο οικονομικό και εγωιστικό, δεν θα ήταν ιδιοκτήτρια τέτοιο λογαριασμού στα σόσιαλ και δεν θα πρόβαλε έτσι τα προσωπικά της.

Σύμφωνα με τη δημοσιοποίηση του εξωδίκου από το Πρώτο Θέμα, ο επιχειρηματίας προχώρησε στη νομική αυτή ενέργεια στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού καταγγέλλοντάς την γνωστή ηθοποιό και μητέρα των παιδιών του για παραβίαση όρου που είχαν θέσει κατά τη συναινετική λύση του γάμου τους.

Σε αυτό το εξώδικο, λοιπόν, ο Φίλιππος Μιχόπουλος απευθύνεται στην Αθηνά Οικονομάκου αναφέροντας ότι βάσει της συμβολαιογραφικής πράξης και του σχετικού συμφωνητικού του συναινετικού διαζυγίου τους, το οποίο και υπέγραψαν τον Απρίλιο του 2024, είχαν από κοινού συμφωνήσει όρους που αφορούν στην επιμέλεια, διατροφή και επικοινωνία με τα τέκνα τους.
Οικονομάκου – Τσερέλα ηλικία: “Get a room” επιτέλους!

Στο συμφωνητικό του πρώην ζευγαριού περιλαμβάνεται ο όρος ότι σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο συνάψει νέα σχέση, δεν επιτρέπεται η επαφή του νέου συντρόφου με τα παιδιά για διάστημα τουλάχιστον ενός έτους, προκειμένου να διασφαλιστεί η συναισθηματική τους σταθερότητα και η ομαλή προσαρμογή τους στις νέες συνθήκες. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος διαμαρτύρεται, λοιπόν, ότι η Αθηνά Οικονομάκου παραβίασε αυτή τη συμφωνία στις 9 Ιουνίου 2024 καθώς έφερε σε επαφή με τα παιδιά τους τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα, επισημαίνοντας ότι η ενέργεια αυτή έθεσε σε κίνδυνο την ψυχική ηρεμία των τέκνων τους.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
