Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γωγώ Τσαμπά βιογραφικό και αδερφή! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 9 Νοεμβρίου 1982 (39 ετών)
Ορχομενός Βοιωτίας
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας

Η Γωγώ Τσαμπά (Ορχομενός Βοιωτίας, 9 Νοεμβρίου 1982) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών.[1] Γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας όπου και μεγάλωσε, ενώ ο πατέρας της κατάγεται από την Κυρτώνη Φθιώτιδας.

Γωγώ Τσαμπά: «Ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα»

Πληροφορίες
Είναι πολύ γνωστή για την ερμηνεία τραγουδιών όπως το δεν σου κάνω τον άγιο, τραγούδι το οποίο ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κοντολάζος αλλά και για τα ρίξε μου το ραβασάκι, τα καγκέλια κ.α. Μάλιστα, τα τραγούδια που ερμηνεύει, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν από παλαιότερα χρόνια, αλλά γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή χάρη σε αυτήν.

Γωγώ Τσαμπά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Συνεργασίες
Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες από πολλούς μουσικούς χώρους: Σταμάτης Κραουνάκης (ο οποίος και την προώθησε ιδιαίτερα), Φιλιώ Πυργάκη, Tus, κ.α. Δισκογραφικά, συνεργάζεται με την NEXT RECORDS HELLAS.

Δισκογραφία
2013 – Έχεις Τρελάνει Κόσμο
2013 – Δεν Σου Κάνω Τον Άγιο
2014 – Χορέψτε
2015 – Ζωντανά Στις Βαρδάτες Φθιώτιδας
2016 – Δώσ’ Τα Όλα
2016 – Πάλι στο σπίτι μου χαράματα
2017 – Συνέχεια
2019 – Θέλουμε Δεν Θέλουμε

Άλμπουμ Συναυλιών
2016 – Εμπορικό Αράχωβας Βοιωτίας (Live)
2016 – Γλέντι Με Την Γωγώ Τσαμπά (Ζωντανή Ηχογράφηση)
2016 – Ζωντανά Στο Voice
2017 – Ζωντανά Απ’ Τα Δυο Μεγαλύτερα Πανηγύρια / Καμπή & Τριπόταμα
2018 – Live Στις Λιβανάτες (1+2CD)
Συλλογές

2014 – Stamdoc 14 – Η Λειτουργία Των Πόλεων (2CD + Βιβλίο)
2015 – Για Τα Πανηγύρια – 79 Παραδοσιακά Τραγούδια – (Various) (4 CD)
2019 – Δώδεκα Χρυσές Φωνές του Δημοτικού Τραγουδιού
Singles
2014 – Ρίξε Μου Το Ραβασάκι
2015 – Συνέχεια
2021 – Δε Με Νοιάζεσαι
Ντουέτο
2014 – Με τoν Αλέξη Νείρο «Μόνο για μας»
2015 – Με τον Tus «Τάμα»
2015 – Με τoν Γιώργο Τσαλίκη «Βοήθα Παναγιά»

Γωγώ Τσαμπά: Αυτή είναι η αδερφή της – Πόσο μοιάζουν

Η Γωγώ Τσαμπά είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές του ελληνικού δημοτικού τραγουδιού.

Γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας όπου και μεγάλωσε, ενώ ο πατέρας της κατάγεται από την Κυρτώνη Φθιώτιδας.

Στην καριέρα της μετρά πολλές επιτυχίες και αμέτρητες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.Γωγώ Τσαμπά βιογραφικό και αδερφή! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γωγώ Τσαμπά βιογραφικό και αδερφή! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Γωγώ Τσαμπά έχασε 22 κιλά ! Έκοψε το ποτό.

Έχει ξεχωρίσει για την ερμηνεία τραγουδιών όπως το «Δεν σου κάνω τον άγιο», τραγούδι το οποίο ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κοντολάζος αλλά και για τα «Ρίξε μου το ραβασάκι», «Τα καγκέλια» κ.α.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αποφάσισε στη δευτέρα λυκείου να αφήσει το σχολείο και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η ίδια έχει δύο αδερφές, με τις οποίες είναι ιδιαίτερη δεμένη.

Σε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει έχουμε γνωρίσει την μία.

Παρότι είναι ξανθιά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner