Hit enter after type your search item

Κώστας Δόξας: Οι καταγγελίες ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ απο την συζυγό του,η παιδική ηλικία, τα ναρκωτικά και ο γυμνισμός Ο λόγος για τον Κώστα Δόξα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «ΕΓΩ! Weekly» μίλησε στον Πάνο Γιαννακόπουλο για τον γυμνισμό που του αρέσει να κάνει, την πρώτη του δουλειά σε ηλικία 15 ετών, τη νύχτα και τον έρωτα.

Τι είχε η παιδική σου ηλικία; «Ποδόσφαιρο και γήπεδο».

Κώστας Δόξας βιογραφικό! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, οι κατηγορίες για ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ απο τη συζυγό του Μαρία Δεληθανάση

Ναρκωτικά; «Όλο και κάτι είχε. Πειραματιζόμασταν, ποτέ δεν κολλήσαμε».

Στην εφηβεία τα αγόρια προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι άνδρες και καυχιούνται στην παρέα τους για τις κατακτήσεις τους στις γυναίκες. Συμπεριφερόσουν κι εσύ έτσι; «Στα δεκαπέντε μου ήδη δούλευα νύχτα. Δεν είχα την ανάγκη να μοιραστώ όλα όσα ζούσα με τους συμμαθητές μου».

Το γεγονός ότι δούλευες νύχτα σε έκανε να έχεις περισσότερες εμπειρίες από εκείνους; «Μου έδωσε κάποιες εμπειρίες οι οποίες δεν ήταν σίγουρα της ηλικίας μου. Έβλεπα διάφορα πράγματα να γίνονται στο καμαρίνι μου. Προσπαθούσα, όσο ήταν δυνατόν, να μείνω μακριά από αυτά. Ήταν πράγματα που δεν μπορούσα να μοιραστώ με τους συμμαθητές μου. Δεν νιώθω όμως ότι μεγάλωσα απότομα».

Ο έρωτας είναι εύκολος τη νύχτα; «Ήταν εύκολα τα πράγματα. Το έριξα και λίγο έξω. Η πίστα είναι μαγνήτης. Όταν σε λούζει το φως πάνω στη σκηνή, σίγουρα ασκείς γοητεία στους άλλους. Εμένα δεν με ενδιέφερε το ετερόφωτο. Με ένοιαζε πάντα το φως που έκρυβα μέσα μου».

https://www.youtube.com/watch?v=YvA2pU5dkOk

Μπορείς δηλαδή να κάνεις εύκολα γυμνισμό; «Ειδικά ο γυμνισμός μού αρέσει πολύ. Βέβαια δεν θα κάνω στη Βουλιαγμένη, αλλά στη Σχοινούσα. Έτσι και αλλιώς μου αρέσει να τριγυρνώ γυμνός. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε απαλλαγμένοι από τα ρούχα. Ακόμα και σε πολυσύχναστη πλαζ να είμαι, όταν κολυμπώ, βγάζω πάντα το μαγιό μου φωνάζοντας “ψυχαναγκασμός, ψυχαναγκασμός”. Οι γνωστοί μου το ξέρουν πια. Όταν με ακούν να φωνάζω “ψυχαναγκασμός”, καταλαβαίνουν τι εννοώ».

Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Κατηγορίες για ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! (φωτό και βίντεο)

η δική του απάντηση στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου έδωσε ο Κώστας Δόξας.

Η πρώην γυναίκα του γνωστού τραγουδιστή κατέθεσε μήνυση, στην οποία ισχυρίζεται ότι ο Κώστας Δόξας είχε «επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά». Στη μήνυσή της, αναφέρει μάλιστα πολλά περιστατικά κατά τα οποία ο τραγουδιστής χειροδίκησε εναντίον της.

Αποχαρακτηρίστηκαν χιλιάδες έγγραφα της CIA και του FBI για τη δολοφονία Κένεντι
Με ανακοίνωσή του, ο μουσικός, που συμμετέχει φέτος στο YFSF στον ΑΝΤ1, εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του για όσα υποστηρίζει η πρώην σύζυγός του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Το ΠΑΙΔΙ στη ΜΕΣΗ! “ΣΦΑΓΗ” δια του…ΝΟΜΟΥ!

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Νέα ΒΟΜΒΑ! Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση! Το ΧΑΡΤΙ για ξυλοδαρμό!!!

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος»

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :