Λένα Δροσάκη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, το ύψος, ηλικία, καταγωγή, οι σπουδές,…

Λένα Δροσάκη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, το ύψος, ηλικία, καταγωγή, οι σπουδές,…Υπό το πρίσμα της πρόσφατης αγοράς ενός σπιτιού, η Λένα Δροσάκη τόνισε μια σειρά παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων τόσο της υγείας όσο και των οικονομικών ανησυχιών, που ανάγκασαν τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μια δυσάρεστη τροπή συνέβη όταν η Λένα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού λίγο μετά τον τοκετό.

Τη δεύτερη ημέρα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, συνεχίστηκε η κατάθεση της Λένας Δροσάκη. Η αίθουσα του δικαστηρίου γέμισε ένταση καθώς οι δύο πλευρές και οι δικηγόροι τους συγκρούστηκαν. Η Λένα, η ηθοποιός που είχε κατηγορήσει δημόσια τον γνωστό θεατράνθρωπο για σεξουαλική παρενόχληση, πήρε θέση και έριξε φως στη συνεργασία του συζύγου της με τον κατηγορούμενο στην τηλεοπτική σειρά «Πες γεια στον Πλάτανο».

cebbceadcebdceb1 ceb4
Λένα Δροσάκη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, το ύψος, ηλικία, καταγωγή, οι σπουδές,… 2

Αυτή η αποκάλυψη περιέπλεξε την υπόθεση, καθώς τόσο ο σύζυγος της Λένας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όσο και ο κατηγορούμενος είχαν συνεργαστεί τον πρώτο χρόνο της εκπομπής. Η Λένα Δροσάκη δήλωσε σε συνέντευξή της στο STAR ότι αποφάσισε να αναζητήσει μια ευκαιρία για δουλειά στην ΕΡΤ λόγω ενός συνδυασμού προβλημάτων υγείας και οικονομικών πιέσεων. Αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού μετά την εγκυμοσύνη της και αγόρασε σπίτι με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, το ζευγάρι βρέθηκε να έχει ανάγκη από επιπλέον εισόδημα. Για να εξασφαλίσει δουλειά, ο σύζυγός της επικοινώνησε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ΕΡΤ, ο οποίος γνώριζε την κατάστασή τους αλλά συμφώνησε να τους προσλάβει με βάση τον επαγγελματισμό τους.

Αυτό σηματοδότησε την αρχή της καριέρας της Δροσάκη στο δίκτυο. Η Λένα Δροσκάκη, η οποία πήρε το βήμα χθες στο δικαστήριο, παρέδωσε μια δυνατή και συναισθηματικά φορτισμένη μαρτυρία που την άφησε πολλές φορές σε κλάματα. Διηγήθηκε στους κριτές τις οδυνηρές εμπειρίες που έζησε στα χέρια του αρχηγού της ομάδας τον οποίο συνάντησε για πρώτη φορά το 2007. Ήταν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο πλατό μιας δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς με τον Πέτρο Φιλιππίδη που η Δροσκάκη και οι συμφοιτητές της διασταυρώθηκαν με αυτό άτομο.

Κατά την κατάθεση του μάρτυρα, αποκαλύφθηκε ότι ο κατηγορούμενος επικοινωνούσε συχνά μαζί της και σε ορισμένες περιπτώσεις, η επικοινωνία τους έπαιρνε σεξουαλικό χαρακτήρα. Η μάρτυρας εξήγησε ότι είχε ρωτήσει τον κατηγορούμενο κ. Φιλιππίδη γιατί δεν είχε διακόψει την επικοινωνία τους, αλλά της έλειπε το θάρρος να το κάνει. Ένιωθε υποχρεωμένη να συνεχίσει την αλληλεπίδρασή τους μέχρι το τέλος. Αυτό το είδος της κατάστασης συνέβη πολλές φορές. Ωστόσο, ήρθε μια στιγμή που ο μάρτυρας είχε εξετάσεις να δώσει. Ενώ καθόταν στα σκαλιά του θεάτρου, παρατήρησε τον κατηγορούμενο να στέκεται μπροστά της.

Έκανε απαίτηση, δηλώνοντας ότι αν δεν συμμορφωθεί με το αίτημά του, θα αποτύχει στις εξετάσεις της. Στη συνέχεια, ο μάρτυρας θυμήθηκε ότι βρισκόταν στη σκηνή και εκείνη τη στιγμή, ο κατηγορούμενος μπήκε στην αίθουσα και πλησίασε την κριτική επιτροπή, δίνοντας φιλιά και αγκαλιές. Ο μάρτυρας έμεινε σε κατάσταση σοκ και ένιωσε εντελώς συντετριμμένος. Καθώς ο κατηγορούμενος έφευγε από τη σκηνή, τον θυμάται να κάνει μια χειρονομία που φαινόταν να υπονοεί: «Έχω τη δύναμη να σας εμποδίσω να περάσετε». Τελικά, η μάρτυρας δεν κατάφερε να περάσει τις εξετάσεις της.

x


Δημοσιεύτηκε

σε

από