Λιάγκας νέα σύντροφος έγκυος. Ποια είναι η γυναίκα που τον κέρδισε. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λιάγκας νέα σύντροφος έγκυος. Ποια είναι η γυναίκα που τον κέρδισε. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μία ακόμα φορά λοιπόν (και το μία ακόμα δεν το λέμε με την έννοια της επανάληψης που αποδυναμώνει μία φήμη ή μία είδηση) έγινε εξώφυλλο με θέμα την καινούργια του σχέση. Μια κοπέλα που αν είναι η πραγματική σύντροφος του, είναι εντυπωσιακή, αρκετά χρόνια μικρότερη του (και αυτό το λέμε για να προσδιορίσουμε την εικόνα της περισσότερο) και όπως γράφει γνωστό εβδομασδιαίο περιοδικό, όχι μόνο έχει σχέση μαζί της, αλλά περιμένει και το παιδί του. Έχοντας τον σεβασμό των τηλεθεατών εδώ και 3 σχεδόν δεκαετίες και “βρεγμένος” αρκετά έως πολύ από το παιχνίδι της δημοιότητας στο οποίο δεν κάνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις αβγά, ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί και κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον με πολλούς τρόπους. Από το πως χειρίζεται ένα θέμα της επικαιρότητας, μέχρι το τι κάνει εκτός εργασίας. Που πηγαίνει διακοπές, με ποια περνάει τον χρόνο του!

Ακραίο, ακραιότατο γνωρίζοντας το πως πράττει ως τώρα ο Γιώργος Λιάγκας. Από την άλλη οι εξαιρέσεις υπάρχουν και τότε μόνο γίνονται είδηση.

Γιώργος Λιάγκας νέα σύντροφος 2
Λιάγκας νέα σύντροφος έγκυος. Ποια είναι η γυναίκα που τον κέρδισε. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3

Φθσικά για το εξώφυλλο αλλά και το κείμενο και τον τίτλο του δεν υιοθετούμε το παραμικρό από την στιγμ’ή που δεν έχουμε προσωπική άποψη και πληροφόρηση.

Το δημοσίευμα αυτό καθαυτό, την ύπαρξη του στο περίπτερο δηλαδή, το αντιμετωπιζουμε σαν είδηση και μάλιστα ενμτελώς άσχετη με το αν ο Γιώργος Λιάγκας περιμένει στ’ αλήθεια το 3ο του παιδί.

Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής έχει ήδη δύο γιους με τη Φαίη Σκορδά, στους οποίους έχει τεράστια αδυναμία και μάλιστα είχε καταρρεύσει μιλώντας γι’ αυτούς. Λέτε να πάει και για τρίτο; Χαμός έχει γίνει με την είδηση ότι 29χρονη καλλονή σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα είναι έγκυος. Γνωστό περιοδικό μάλιστα έχει κάνει αφιέρωμα για το νέο κορίτσι που βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή.

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes» δε δίνει περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική ζωή του Γιώργου Λιάγκα, για την οποία ακούγονται πολλά το τελευταίο διάστημα.

Γιώργος Λιάγκας νέα σύντροφος
Λιάγκας νέα σύντροφος έγκυος. Ποια είναι η γυναίκα που τον κέρδισε. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 4

x