Μαργαρίτα Λοΐζου βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μαργαρίτα Λοΐζου βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μαργαρίτα Λοΐζου μας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και από μικρή είναι μέσα στη μουσική. Έμαθε πιάνο, σπούδασε μουσικολογία, έκανε σπουδές και στο τραγούδι ενώ για χρόνια ήταν τραγουδίστρια σε ποπ ροκ συγκροτημα.

Μαργαρίτα Λοΐζου βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η αγάπη της για το ραδιόφωνο κρατάει από παλιά όταν και την πρωτοακούσαμε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης πριν μας έρθει στην πρωτεύουσα. Είναι μανούλα μίας ομορφοκόρης και μίας σκυλοκόρης. Αγαπάει επίσης το καλό φαγητό και όταν δεν την παλεύει άλλο με την κούραση βλέπει Φιλαράκια και Office. Α! Για να μην ξεχνιόμαστε, λατρεύει Ταραντίνο, ενώ στα κρυφά θα δει αμερικανικα reality και… drag shows.

Μαργαρίτα Λοΐζου βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μαργαρίτα Λοΐζου βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Προφίλ · Ηθοποιός

Δουλεύει στην εταιρεία American Academy Larnaca

8 Λέξεις στην εταιρεία Γη της ελιάς – Αντρέας Γεωργίου – Famagusta

Δούλεψε στην εταιρεία Θέατρο Ροή

Πρώην Presenter στην εταιρεία Fellas Productions

Πρώην Actress στην εταιρεία Παιδικη Σκηνη Δωρου Κυριακιδη

Πρώην Καθηγήτρια Ελληνικής γλώσσας στην εταιρεία MMC- Mediterranean Management Center Ltd

Πρώην ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ στην εταιρεία ΑΝΤ1 Κύπρου

Πρώην ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ στην εταιρεία ΑΝΤ1 Κύπρου

Πρώην Greek lessons στην εταιρεία mmc company

Έγινε μέλος: Μάρτιος 2010

412990004 7216997121673036 2094274241821483389 n
Μαργαρίτα Λοΐζου βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 4
409991026 7178863688819713 7251960735577050525 n
Μαργαρίτα Λοΐζου βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 5

Μαργαρίτα Λοΐζου: “Οι ήρωες της ζωής μου είναι οι γονείς μου”.

Τι έχετε να θυμάστε από τα χρόνια της σχολής; Τι κρατάτε από τους καθηγητές σας;

Η σχολή ήταν ένα μεγάλο διαφορετικό κομμάτι της ζωής μου. Εκεί πέραν των γνώσεων που έλαβα, έμαθα να προπονούμαι και σε άλλους τομείς της προσωπικότητας μου και απέκτησα πλέον μεγαλύτερη υπομονή, διαλλακτικότητα και ομαδικότητα. Σίγουρα υπήρξαν οι καλές αλλά και οι κακές στιγμές, ο ανταγωνισμός που σε κάνει είτε καλύτερο είτε χειρότερο άνθρωπο, αλλά ανακάλυψα κι εκείνες τις  μικρές αλλά ταυτοχρόνως τεράστιες στιγμές δημιουργίας, που μόνο απόλαυση μπορούν να σου προσφέρουν. Όσο για τους καθηγητές μου.. είμαι τυχερή γιατί είχα τους καλύτερους. Σίγουρα ξεχωρίζω κάποιους περισσότερο οι οποίοι με ενέπνευσαν και με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι σίγουρα ανήκω στον χώρο του θεάτρου. Δεν είχα αμφιβολίες, απλά το επισφράγισαν.

Σάς ήρθαν εύκολα τα πράγματα βγαίνοντας από τη σχολή;

Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και χάρη στους αγαπημένους μου Κώστα Σχοινιού και κύριο Δώρο Κυριακίδη, με το που τελείωσα τη σχολή, βρέθηκα να δουλεύω στο θέατρο. (Μπράβο στην παιδική σκηνή Κυριακίδη, που δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά) Αποφοίτησα Ιούλιο και άρχισα πρόβες Αύγουστο, γι’ αυτό νιώθω τυχερή κι ευλογημένη. Όμως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κρίνω εάν θα υπάρξει γενικότερα αυτή η ευκολία στο χώρο και στη συνέχεια.

Μια αστεία ή αμήχανη στιγμή από την οντισιόν μέχρι και σήμερα;

Μια αστεία κι αμήχανη στιγμή που θυμάμαι ως ακρόαση, ήταν πριν ακόμα σπουδάσω υποκριτική, όταν κλήθηκα να κάνω ένα ρόλο στην τηλεόραση κι είχα εντολές να μην φανώ ότι δεν είμαι επαγγελματίας ηθοποιός. Όταν λοιπόν πήγα στον σκηνοθέτη να με δει, άρχισα να κάνω τον ρόλο ενθουσιασμένη αλλά και ταυτόχρονα αγχωμένη κι ενώ βρισκόμουν στο παραλήρημα του ρόλου, ο σκηνοθέτης άρχισε να με χειροκροτεί και να γελά δυνατά ικανοποιημένος. Τότε κοκκίνισα, αλλά κατάλαβα ότι σίγουρα πήρα το ρόλο.

Ως νέα ηθοποιός, δοκιμάζεστε ακόμα στο χώρο του θεάτρου. Τι συμβουλή θα δίνατε στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε την πορεία τους, σύμφωνα με την έως τώρα εμπειρία σας;

Η αλήθεια είναι πάρα πολύ νωρίς και δεν πρόλαβα ακόμη να ζήσω τα δύσκολα κι εύχομαι να μην. Όμως είμαι θετική ως άνθρωπος κι αισιόδοξη και θα κρατήσω αυτό που λέει ο κύριος Στέλιος Καυκαρίδης ότι ο καλός ηθοποιός δεν χάνεται και πως ο χώρος μας είναι μόνο για τους εργατικούς του είδους. Αν όμως θα έπρεπε να συμβουλέψω νέα παιδιά που πάνε τώρα για σπουδές θεάτρου θα τους έλεγα να είναι προσγειωμένοι και κυρίως ALERT. Στο θέατρο πρέπει να ψάχνεται κανείς, να μελετά, να αναζητά, να μην  βαριέται ποτέ.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Σπουδές Υποκριτικήςστη Δραματικη Σχολή Βλαδίμηρος Καυκαρίδης(10/2016 έως Ιούνιο 2019)
Πτυχίο τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ), Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Φιλοσοφική Σχολή Κατεύθυνση/Ειδίκευση: Παιδαγωγική. Βαθμός Πτυχίου: Λίαν Καλώς

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Συμμετοχή σε Κυριακάτικη ραδιοφωνική εκπομπή στον ραδιοσταθμό «ΖΗΝΩΝ» στη Λάρνακα (με τον ΑΓΚΟΠ – Αλέξης Ιακώβου) (1996-97)
Μουσική –Τραγούδι: Σόλο σοπράνο στη “ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ” με μαέστρο τον κ. Μάριο Λυσάνδρου, παραστάσεις σε Κύπρο και εξωτερικό (2007-2016)
Ερασιτεχνικό θέατρο: ΘΟΛμε σκηνοθέτη κ. Πέτρο Καρατζιά (2 παραστάσεις στην Λάρνακα κι επαρχία)2011-12


Συνεργασία με Cyprus opera organization με τη σοπράνο Τσβέτα Χριστοφόρου. Παραστάσεις στη Στέγη Γραμμάτων/Τεχνών και στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. (2011)
Μικρή Συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά του Σίγμα «ΑΣΠΡΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ» μαζί με κυρία Πόπη Αβραάμ(2012)


Πλαισίωση του διαγωνισμού κυπριακού τραγουδιού στο ΡΙΚ με μαέστρο τον κ. Σπύρο Σπύρου( 2012)
Ως μέλος της χορωδίας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ συμμετοχή στο Φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ, στην τραγωδία του Αισχύλου «ΟΡΕΣΤΕΙΑ» του Γιάννη Ξενάκη( σκηνοθεσία: Σπύρος Σακκάς / μαέστρος Γεώργιος Κουντούρης – 2012)


Ρόλος στη σειρά του ΑΝΤ1 «BAΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ» (Δημοσιογράφος- παρουσιάστρια μαζί με κυρία Κάτια Δανδουλάκη) (2013)
Εκμάθηση χορού της κοιλιάς (belly dance) (2011-12) και τρίχρονη εκπαίδευση σε ελληνικούς και μοντέρνους χορούς


Μαθήματα μιούζικαλ και stage performance από την τραγουδίστρια και ηθοποιό Σαλίνα Γαβαλά και κυρία Μόνικα Μελέκκη στο ωδείο Αντρέα Γερολέμου.
Τραγουδίστρια εντέχνου τραγουδιού και ελληνικού κινηματογράφου στo ADONIS OUZO-MEZE Μακένζι (Ιούλιος 2014-14/2/15)

x