<

Μαρία Μπεκατώρου ύψος: Μάθε ποίος είναι ο συζυγός της που της ρίχνει 5 κέφαλια στο ύψος Comments Off on Μαρία Μπεκατώρου ύψος: Μάθε ποίος είναι ο συζυγός της που της ρίχνει 5 κέφαλια στο ύψος

Μαρία Μπεκατώρου ύψος: Μάθε ποίος είναι ο συζυγός της που της ρίχνει 5 κέφαλια στο ύψος Comments Off on Μαρία Μπεκατώρου ύψος: Μάθε ποίος είναι ο συζυγός της που της ρίχνει 5 κέφαλια στο ύψος

Μαρία Μπεκατώρου ύψος: Μάθε ποίος είναι ο συζυγός της που της ρίχνει 5 κέφαλια στο ύψος Δεν πάει το μυαλό σας τι επάγγελμα έκανε ο σύζυγος της Μαρίας Μπεκατώρου αλλά το βρήκαμε! Μάλιστα, είναι από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο διαδίκτυο και ομολογούμε πως η ίδια, έχει μιλήσει σπάνια για την δουλειά του.

Και το όνομα αυτού Αντώνης Αλεβιζόπουλος. Πρόκειται για τον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της Μαρίας Μπεκατώρου και με τον οποίο η παρουσιάστρια είναι μαζί εδώ και 11 ολόκληρα χρόνια.

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος στηρίζει τηνπαρουσιάστρια σε ό,τι και αν κάνει! Αξιοσημείωτο είναι, πως την πρεμιέρα του λαμπερού Just The 2 of Us ο κ. Αλεβιζόπουλος βρισκόταν στο πλατώ και στήριζε διακριτικά την Μαρία Μπεκατώρου. Μην ξεχνάμε ότι από εκεί η Μαρία ξεκίνησε να παίρνει τον δρόμο προς την κορυφή και από τότε βέβαια, τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Big Brother: Ο παίκτης που προκάλεσε ντόρο και θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα

Λίγα λόγια για τον σύζυγο της Μαρίας Μπεκατώρου
Λατρεύουν τα ταξίδια και δεν χάνουν την ευκαιρία να οργανώσουν κάποιο ανά πάσα στιγμή. Αν και πολλά χρόνια μαζί το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις το 2007, με κουμπάρο τους… ποιον άλλο φυσικά από τον ιδιοκτήτη του σταθμού Τηλε Άστυ και πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και τη σύζυγό του Βένη.

“Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1999 μέσω ενός κοινού φίλου στην Κεφαλλονιά. Τον Αντώνη τον φιλοξενούσε τότε στο σπίτι που είχε στο νησί ένας φίλος του, και ένα βράδυ που είχανε βγει να διασκεδάσουν είδε τη Μαρία που χόρευε. Του άρεσε από την πρώτη στιγμή όχι μόνο επειδή είναι πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά γιατί δεν είχε γνωρίσει άλλον άνθρωπο, που να έχει τόσο καλή ψυχή.

Μαρία Μπεκατώρου σύζυγος ηλικία! Αυτός είναι ο 2ΜΕΤΡΟΣ σύζυγος της!!!

Ο ίδιος δήλωνε για πολλά χρόνια εργένης, αλλά όπως λέει και ο ίδιος ήταν και αρνητικός με τον γάμο. Η Μαρία ήταν αυτή που με έκανε να αλλάξω γνώμη” είχε πει σε σπάνια δήλωσή του. Όσο για το επάγγελμά του; Ο σύζυγος της Μαρίας Μπεκατώρου είναι συνταξιούχος ιπτάμενος στρατιωτικός!

Μαρία Μπεκατώρου ύψος: Μάθε ποίος είναι ο συζυγός της που της ρίχνει 5 κέφαλια στο ύψοςΜαρία Μπεκατώρου σύζυγος ηλικία! Αυτός είναι ο 2ΜΕΤΡΟΣ σύζυγος της!!!

Previous ArticleNext Article

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!! Comments Off on Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!! Τι ξαφνικό – όπως δυστυχώς συμβαίνει τόσο συχνά πια – προέκυψε για την Ντόρα Μπακογιάννη. Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την περιπέτεια της με τον μεγάλο εχθρό!!! Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​

 

Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​
Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται.​

 

Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​

 

Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​

Νικολέττα Ράλλη βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.

​Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​

 

Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​

 

Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​
Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια.​

 

Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​

Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον.​

Βίκυ Καγιά βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές