Μαρίνα Σάττι: Σαν τον ΤΑΜΠΑΚΗ στα…ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ της Πάνια το τραγούδι της EUROVISION!

Μαρίνα Σάττι: Σαν τον ΤΑΜΠΑΚΗ στα…ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ της Πάνια το τραγούδι της EUROVISION! Της έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια προτάσεις έτσι διαβάζαμε τόσους μήνες – αλλά δε ένοιωθε έτοιμη. Καλό, ε;

Τώρα όμως; Τώρα που αυτό που υπόσχοταν, αφού το κατέθεσε πια, δείχνει και την καλλιτεχνική της ωριμότητα; Δεν θα γελάσουμε, δεν θα ψάξουμε ευφυολογήματα για να δηλώσουμε τι σκεφτήκαμε στις πρώτες κιόλας νότες του τραγουδιού που θα στείλουμε στην eurovision φέτος. Δεν πιστεύαμε, πως ένα τόσο δροσερό κορίτσι με μπόλικη πείρα πια, μπόρεσε ν’ ακούσει η ίδια την φωνή της και να δεχτεί να την ακούσουμε και μεις.

Μαρίνα Σάττι! Βιογραφικό με μικρομηκάδικο μουσικό ντοκιμαντέρ-οδοιπορικό στο χωριό των Σερρών Φλάμπουρο

Τσιριχτές, φάλτσες νότες! Αυτό έπρεπε να χειροκροτήσουμε χθες; Ένα, δύο, τρία, τέσσερα,. πόσα τραγούδια

Με αγωνία περιμέναμε να εντυπωσιαστούμε στην συνέχεια του κομματιού, νοιώσαμε σαν να διασχίζουμε έναν τουριστικό, γεμάτο μπαρ, από τα οποία περνώντας, ο ήχος από τα ηχεία του ενός να παραμερίζει τον ήχο του προηγούμενου, και όλα μαζί να κάνουν κουρκούτι το κεφάλι μας.

Υπάρχει κάποιος που θ’ ακούσει την φωνή της τραγουδίστριας στο κουπλέ και δεν θα…παγώσει; Η ίδια πιστεύει πως το…διαφορετικό, είναι αρκετό;

Μετά, ακούς ένα “τα-τα-τα” που σε παραπέμπει στην περσινή επιτυχία του Πιστινιάγκα. Αυτό το “τα-τα-τα”, μπερδεύεται με την φράση “put your heads up”, μπερδεύεται με μοναδικά αστεία απόπειρα να….τραπάρει με μουσικό χαλί ανατολίτικη μουσική. Με λίγα λόγια και για να μην φανούμε ισάξιοι αυτού του πρωτοφανούς αχταρμά, είναι το τραγούδι που λες και έχει φτιαχτεί με άπειρα “μπαλώματα”. Αποτυχημένα όμως.

Τι να κάνουμε; Όσο αισιόδοξα, όσο με…άλλα αφτιά και να θέλουμε ν’ ακούσουμε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, δεν μας φαίνεται λιγότερο διασκεδαστικό από τις ερμηνείες του Ταμπάκη, πριν χρόνια στην Αννίτα Πάνια. Δείτε για παράδειγμα:

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!