Hit enter after type your search item

Μιχάλης Αρτεμισιάδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Σύντομο βιογραφικό. Ονομαζόμαστε Μιχάλης και Γιάννης Αρτεμισιάδης, είμαστε 22 χρόνων, από την Βέροια, όμως μένουμε στην Αθήνα. Είμαστε σπουδαστές δραματικής σχολής στο δεύτερο έτος και αυτόν τον καιρό παίζουμε στην παράσταση “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε” του Λουίτζι Πιραντέλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κεντρική σκηνή του Εθνικού θεάτρου σε Σκηνοθεσία, μετάφραση και διασκευή Δημήτρη Μαυρίκιου.

Σε ποια ηλικία ανακαλύψατε ότι θέλετε να γίνετε ηθοποιοί;

ΜΙΧΑΛΗΣ: Στην πραγματικότητα ήθελα να γίνω ηθοποιός από πολύ μικρός. Από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Το αποφάσισα όμως στα 18 μου μετά από μια σχολική θεατρική παράσταση. Απ’ τις πρόβες ακόμα, είχα πει οτι μόλις τελειώσω το σχολείο, θα πάω στην Αθήνα με αυτό τον σκοπό. Ήταν ό,τι πιο συναρπαστικό είχα κάνει στη ζωή μου.

ΓΙΑΝΝΗΣ: Εγώ στα 19. Όπου εργάστηκα ως ψυχαγωγός σε ξενοδοχείο και εκεί κατάλαβα ότι μου αρέσει να στέκομαι μπροστά σε κοινό χωρίς όμως να είμαι ακριβώς ο εαυτός μου. Έπειτα ήταν θέμα χρόνου να ανακαλύψω ότι θα ήθελα να γίνω ηθοποιός.

Γιάννη, ποιον καλλιτέχνη θαυμάζεις;

Τον Δημήτρη Μαυρίκιο. Επειδή ως δημιουργός καταφέρνει να συνδυάσει την ποιότητα τις κλασσικής δραματουργίας με την αισθητή του σήμερα.

Θέατρο ή κινηματογράφος, τι προτιμάτε;

ΓΙΑΝΝΗΣ: Το θέατρο. Επειδή (κατά την τωρινή μου αντίληψη) στο θέατρο είσαι “ολόγυμνος” μπροστά στο κοινό και βρίσκεις έτσι συμπαράσταση από τον ρόλο σου οπότε καταφέρνεις να ζήσεις καλύτερα το παραμύθι.

ΜΙΧΑΛΗΣ: Εγω πάλι δεν είμαι σίγουρος. Μάλλον προτιμώ να βλέπω κινηματογράφο, αλλά να παίζω θέατρο. Βρίσκω το παίξιμο στο θέατρο σχεδόν λυτρωτικό και ανακουφιστικό, ενώ το να παρακολουθώ μία ταινία, κυρίως εξαιτίας του ρεαλισμού που απαιτείται, με βάζει σε έναν άλλο κόσμο.

Μιχάλης Αρτεμισιάδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μιχάλη, τι πιστεύεις, καλλιτέχνης γεννιέται κανείς ή γίνεται;

Νομίζω πως καλλιτέχνης κάνεις γίνεται, αλλά από πολύ νωρίς. Τα πρώτα χρόνια της ζωής κάθε ανθρώπου είναι ίσως τα πιο καθοριστικά για την βάση του χαρακτήρα του. Μάλλον μέσα σε εκείνα τα πρώτα χρόνια γίνεται η “ζημιά”.

Τι σημαίνουν οι λέξεις καριέρα – επιτυχία για εσάς;

ΜΙΧΑΛΗΣ: Το να δουλεύεις συνεχώς και μάλιστα με σημαντικούς συνεργάτες σε αξιόλογες παραγωγές. Θα πρέπει στη δουλειά ενός καλλιτέχνη να υπάρχει διάρκεια και όχι απλώς μία έκρηξη αναγνωρισιμότητας η οποία πολύ σύντομα θα σβήσει.

ΓΙΑΝΝΗΣ: Για μένα που είμαι πολύ νέος ακόμα στο χώρο η λέξεις καριέρα – επιτυχία είναι ταυτόσημες με τη λέξη ευτυχία. Μπορεί και να αναθεωρήσω σε κάποια χρόνια όμως προς το παρόν…

Μιχάλης Αρτεμισιάδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μιχάλη, ποια λέξη σε εκφράζει ως καλλιτέχνη;

Ανάγκη. Το να νιώθει κανείς ότι αν δεν κάνει αυτό που αγαπάει, η ζωή του πάει στραβά. Να θέλει να βρίσκεται μέσα σ’ αυτό συνέχεια, επειδή έτσι νιώθει ενεργός.

Γιάννη, νιώθεις την “έμπνευση” πριν δημιουργήσεις;

Νομίζω ότι στην υποκριτική ισχύει αυτό που λένε “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”. Ότι δηλαδή επάνω στην πράξη και στην πρόβα έρχονται οι ιδέες και οι εμπνεύσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=GpEd2WZAtaI

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας ως καλλιτέχνη;

ΓΙΑΝΝΗΣ: Αρχικά δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου καλλιτέχνη ακόμη. Επειδή έχω γνωρίσει ιερά τέρατα του θεάτρου και δεν νομίζω οτι ανήκω στην ίδια κατηγορία με αυτούς τους ανθρώπους προς το παρόν τουλάχιστον. Απ’την άλλη σαν “εργάτη” της υποκριτικής θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ενθουσιώδη και επίμονο.

ΜΙΧΑΛΗΣ: Εγώ θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ιδιαίτερα εξερευνητικό. Παρόλα αυτά,
θεωρώ επίσης ότι ως καλλιτέχνης είμαι πολύ “άγουρος” ακόμη και με πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Μιχάλης Αρτεμισιάδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μιχάλης Αρτεμισιάδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΙΧΑΛΗΣ: Για τώρα θα θέλαμε να αφιερωθούμε στις σπουδές μας και στο μέλλον μια καλή συνεργασία όπως αυτή που έχουμε τώρα στο θέατρο θα ήταν ό,τι πρέπει.

Θέλετε να δείτε τον δίδυμο αδερφό του Μιχάλη Αρτεμισιάδη, του Παναγιώτη από το Μαύρο Ρόδο, ο οποίος είναι ηθοποιός και είχε πάρει μέρος σε τάλεντ σόου;

Η δραματική σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο” παρουσιάζει την ιστορία μίας δόκιμης μοναχής που ερωτεύεται έναν γοητευτικό άνδρα και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινό με την πρωτότυπη πλοκή της. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τους ιδιαίτερους ρόλους είναι και ο νεαρός Μιχάλης Αρτεμισιάδης, ο οποίος υποδύεται τον Παναγιώτη, τον κολλητό φίλο του Πέτρου, του κεντρικού ήρωα. Μάλιστα, ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης έχει δίδυμο αδερφό που είναι επίσης ηθοποιός και είχε πάρει μέρος σε τάλεντ σόου!

Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης είναι νεαρός Έλληνας ηθοποιός.
Είναι 25 ετών.
Κατάγεται από τη Βέροια.
Ζει μόνιμα στην Αθήνα.
Έχει έναν δίδυμο αδερφό τον Γιάννη.
Έχει σπουδάσει σε δραματική σχολή.
To Instagram του είναι michalis_artemisiadis.
O λογαριασμός του στο Facebook είναι Μιχάλης Αρτεμισιάδης.

Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του «Πειραϊκού συνδέσμου».
Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι η παράσταση Απόψε αυτοσχεδιάζουμε (2018).
Τηλεοπτικά τον έχουμε δει στη σειρά “Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου” του Μανούσου Μανουσάκη.
Επίσης πήρε μέρος στον “Όρκο” που προβλήθηκε από την ΕΡΤ.
Φέτος ενσαρκώνει τον Παναγιώτη στη δραματική σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο”.

Μιχάλης Αρτεμισιάδης: Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο
Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο” ενσαρκώνοντας τον Παναγιώτη Βλάχο.

Ο ρόλος του: Ο Παναγιώτης είναι ο έτερος κολλητός του Πέτρου. Εργάζεται στις φαρμακαποθήκες του πατέρα του. Φίλοι με τον Πέτρο από παιδιά. Αστείος και γεμάτος ανασφάλειες απέναντι στον Πέτρο που θεωρεί ότι διαθέτει όλα τα χαρίσματα.

Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Γιάννη Αρτεμισιάδη, που είναι επίσης ηθοποιός.

Μάλιστα ο Γιάννης το 2017 είχε πάρει μέρος στο τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ “Ελλάδα έχεις ταλέντο” με κριτές τους Γιώργο Καπουτζίδη, Μαρία Μπακοδήμου και Σάκη Τανιμανίδη.
Εκεί είχε κάνει ένα κωμικό νούμερο που θύμιζε stand up comedy και μίμηση.
Τότε ο Γιάννης Αρτεμισιάδης είχε δηλώσει ότι ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.
Το νούμερό του είχε ενθουσιάσει τον Γιώργο Καπουτσίδη.
Τελικά ο Γιάννης πέρασε από τις οντισιόν στην επόμενη φάση με τρία “ναι”.

Τηλεοπτικά τον έχουμε δει στη σειρά “Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου” του Μανούσου Μανουσάκη.
Ο Γιάννης Αρτεμισιάδης είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του «Πειραϊκού συνδέσμου».
Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι giannis_artemisiadis.

Μιχάλης Αρτεμισιάδης: Η σειρά που έχει πάρει μέρος με τον δίδυμο αδερφό του, Γιάννη
Στη μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων “Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου”, του Μανούσου Μανουσάκη είχαν πάρει μέρος και τα δύο αδέρφια από τη Βέροια.

Ο Μιχάλης και ο Γιάννης Αρτεμισιάδης υποδύθηκαν δύο διαφορετικούς ρόλους στο διηγήμα του Γεωργίου Βιζυηνού και αφορά πραγματικά γεγονότα της ζωής του συγγραφέα. Η σειρά μεταδόθηκε την περασμένη σεζόν στην ΕΡΤ1.

Μιχάλης Αρτεμισιάδης: Η κοινή συνέντευξη με τον δίδυμο αδερφό του, Γιάννη
Το 2021 ο Μιχάλης και ο Γιάννης Αρτεμισιάδης παραχώρησαν στο Polis Magazino και μίλησαν για τις ζωές τους. Δείτε ένα απόσπασμα:

Σε ποια ηλικία ανακαλύψατε ότι θέλετε να γίνετε ηθοποιοί;

Μιχάλης: Στην πραγματικότητα ήθελα να γίνω ηθοποιός από πολύ μικρός. Από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Το αποφάσισα όμως στα 18 μου μετά από μια σχολική θεατρική παράσταση. Απ’ τις πρόβες ακόμα, είχα πει οτι μόλις τελειώσω το σχολείο, θα πάω στην Αθήνα με αυτό τον σκοπό. Ήταν ό,τι πιο συναρπαστικό είχα κάνει στη ζωή μου.

Γιάννης: Εγώ στα 19. Όπου εργάστηκα ως ψυχαγωγός σε ξενοδοχείο και εκεί κατάλαβα ότι μου αρέσει να στέκομαι μπροστά σε κοινό χωρίς όμως να είμαι ακριβώς ο εαυτός μου. Έπειτα ήταν θέμα χρόνου να ανακαλύψω ότι θα ήθελα να γίνω ηθοποιός.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας ως καλλιτέχνη;

Γιάννης: Αρχικά δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου καλλιτέχνη ακόμη. Επειδή έχω γνωρίσει ιερά τέρατα του θεάτρου και δεν νομίζω οτι ανήκω στην ίδια κατηγορία με αυτούς τους ανθρώπους προς το παρόν τουλάχιστον. Απ’την άλλη σαν “εργάτη” της υποκριτικής θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ενθουσιώδη και επίμονο.

Μιχάλης: Εγώ θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ιδιαίτερα εξερευνητικό. Παρόλα αυτά,
θεωρώ επίσης ότι ως καλλιτέχνης είμαι πολύ “άγουρος” ακόμη και με πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Ευθύμης Γεωργόπουλος βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Για πρώτη φορά πλάνα από τη νέα δραματική σειρά του Mega

Αυτοί είναι όλοι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του Mega

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :