Νάταλι Κάκκαβα βιογραφικό ύψος ηλικία. ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…

Νάταλι Κάκκαβα βιογραφικό ύψος ηλικία. ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ… Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία στα social media, η οποία τραβήχτηκε την εποχή που γνώριζε τη Νάταλι Κάκκαβα. Ο δημοφιλής οικοδεσπότης είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας συχνά ενημερώσεις και στιγμιότυπα από τις καθημερινές δραστηριότητές του και τις σκέψεις του για να απολαύσουν και να ασχοληθούν με τους ακόλουθούς του.

Νάταλι Κακκαβά

Με αυτή την ευκαιρία, μοιράστηκε μια αναδρομική φωτογραφία του ίδιου και της συζύγου του όταν διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά, ανεβάζοντάς την στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram για να τη δουν όλοι οι ακόλουθοί του.

Ναταλί Κάκκαβα! Βιογραφικό με ΔΗΜΟΣΙΟ τσακωμό

Στη φωτογραφία, στέκονται κοντά, αγκαλιάζονται σφιχτά και παρουσιάζουν λαμπερά χαμόγελα καθώς κοιτάζουν απευθείας τον φακό της κάμερας. Δίπλα στη συγκινητική εικόνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημιούργησε μια λεζάντα που συμπυκνώνει τη βαθιά σημασία της στιγμής που καταγράφηκε.

https://www.instagram.com/reel/C17YTQzsgwz/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6186e4e2-1fc1-46a3-99fb-8e8a90fc80d5

Με ευγλωττία και νοσταλγία, αναπολεί μια αξιοσημείωτη συνάντηση που συνέβη ακριβώς δεκαπέντε χρόνια πριν, προκαλώντας μια αίσθηση απορίας και δέους. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε την εικόνα που εμφανίζεται μπροστά σας.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!