Πέγκυ Ζήνα Λύρας! Η 18 χρόνια διαφορά ηλικίας τους, η γνωριμία στα 15 και ο ΓΑΜΟΣ

Πέγκυ Ζήνα Λύρας! Η 18 χρόνια διαφορά ηλικίας τους, η γνωριμία στα 15 και ο ΓΑΜΟΣ «Είμαστε 26 χρόνια μαζί. Παντρεμένοι είμαστε από το 2007. 14 χρόνια. Το μυστικό είναι για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Πέγκυ Ζήνα! Ερωτας, ΑΓΑΠΗ και ΓΑΜΟΣ, με πολλά χρόνια διαφορά ΗΛΙΚΙΑΣ

Ο Γιώργος λοιπόν είναι πάντα πίσω από τις κάμερες. Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα», είχε εξομολογηθεί η τραγουδίστρια για τον σύζυγό της.

Πέγκυ Ζήνα βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μέχρι σήμερα λοιπόν, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, ωστόσο κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να προστατεύσει την οικογενειακή του ευτυχία.

Ποια είναι όμως η διαφορά ηλικίας τους;
Μάλιστα, ο γάμος τους αποδεικνύει αυτό που λένε πως «ο έρωτας ηλικία δεν κοιτά», αφού η Πέγκυ Ζήνα είναι 47 ετών και ο Γιώργος Λύρας είναι 18 χρόνια μεγαλύτερος της, δηλαδή είναι 65 ετών

«Είναι πατρικό. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αναζήτησα χωρίς να το καταλάβω μεγαλύτερο σύντροφο. Και προφανώς κι αυτός έχει δει λίγο ενεργειακά τη μεγάλη του κόρη σε μένα. Αυτό το στοιχείο της προστασίας υπάρχει απ’ την πρώτη στιγμή» δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα για την διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Λύρα.

«Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μία έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι» δήλωσε σε άλλο σημείο η Πέγκυ Ζήνα και συνέχισε,

Η Πέγκυ Ζήνα ΕΓΚΥΟΣ! Δες τις φωτοφραφίες!!!

«Συζήσαμε γρήγορα και μετά από 4-4μιση χρόνια ήρθε και μου είπε: ως εδώ ήταν, εσύ δε γνωρίζεις τη λέξη διεκδικώ, δε γνωρίζεις τη φράση «ξέρω τι αξίζω», οπότε άσε κάποιον άλλο να σου πάει το ταλέντο σου εκεί που πρέπει. Όταν τσακωνόμαστε, μου το κοπανάει: έχω δώσει όλη μου τη ζωή για σένα!»

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!