Hit enter after type your search item
Πέτρος Πολυχρονίδης το άπιαστο βιογραφικό,το express διαζύγιο! Ο τροχός της δικής του ΤΥΧΗΣ, ηλικία, η νέα ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ,  Ο Πέτρος Πολυχρονίδης (Νέα Βύσσα, 4 Ιουνίου 1978) είναι Έλληνας παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός καιδημοσιογράφος, γνωστός από τη παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής “Τροχός της τύχης” που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR. Έχει συνεργαστεί και με διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς

Πέτρος Πολυχρονίδης βιογραφικό σήμερα!

Πέτρος Πολυχρονίδης το άπιαστο βιογραφικό,το express διαζύγιο! Ο τροχός της δικής του ΤΥΧΗΣ, ηλικία, η νέα ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ,

Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γέννηση 4 Ιουνίου 1978 (44 ετών)
Νέα Βύσσα, Ορεστιάδα, Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Πληροφορίες ασχολίαςΙδιότητα Παρουσιαστής, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Δημοσιογράφος

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Η ζωή μου είχε και χρεοκοπία και τζακ ποτ… »

Βιογραφικό
Ραδιόφωνο και αθλητική δημοσιογραφία
Το 1996, σε ηλικία μόλις 18 ετών, ξεκίνησε να εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6 όπου ανέλαβε τη παρουσίαση και επιμέλεια ραδιοφωνικών εκπομπών μέχρι και το 2000 που ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον σταθμό. Παράλληλα με το ραδιόφωνο υπήρξε αθλητικός συντάκτης στο περιοδικό “Fit for fun” για την σεζόν 1998-1999. Το 2000 ξεκίνησε την συνεργασία του με την συνδρομητική πλατφόρμα της Alpha Digital και τον ραδιοφωνικό σταθμό του ίδιου ομίλου, Alpha Sports Radio 89,2 όπου εργάστηκε για ένα χρόνο.

Πέτρος Πολυχρονίδης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Από το 2001 μέχρι το 2004 εργάστηκε ως ρεπόρτερ του αθλητικού ρεπορτάζ στον ομόσταβλο των παραπάνω τηλεοπτικό σταθμό Polis TV ενώ από το 2001 μέχρι το 2003 παρουσίαζε ραδιοφωνικές εκπομπές στον μετέπειτα Champions Radio 89,2. Το 2004 ξεκίνησε την πορεία του στο δημοσιογραφικό τμήμα του Alpha TV κάνοντας αθλητικό ρεπορτάζ. Παράλληλα με την τηλεόραση εργάστηκε στον μετονομασμένο αθλητικό Sportime 89,2 ενώ αρθρογραφούσε στην Sportime, το Contra. και το ανενεργό Lordofrings.

Πέτρος Πολυχρονίδης: “Όλα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις”

Πέτρος Πολυχρονίδης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ακολούθησαν οι συνεργασίες με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς “Sentra 103,3” (2008-2012), “Betradio” (2012-2013) και “Novasport FM 94,6”. Δημοσιογραφικά συνεργάστηκε με τα έντυπα “WWE Magazine” (2009-2010) και “Sporty” (2010-2011), ενώ στην τηλεόραση συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μητσικώστα στην εκπομπή “Ο Γιώργος σφύριξε” (2008-2010) και τον ΟΤΕ TV από το 2012 μέχρι το 2014. Από το 2017 παρουσιάζει εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος FM 89.8.

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Είμαι σταθερός σε δουλειές και σχέσεις»

Tηλεόραση
Το Ιατρείο του Σταδίου .ALPHA Ειδήσεις , Like a Star , Globetrotters ,Τον Ιανουάριο του 2015 ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel αγόρασε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού “Ο τροχός της τύχης” που προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση από 1990 μέχρι το 1998.[3] Ύστερα από διάφορα κάστινγκ, επιλέχθηκε για τη θέση του παρουσιαστή της νέας εκδοχής της εκπομπής.[4] Η πρεμιέρα του νέου κύκλου έγινε τον Μάρτιο του 2015 σημειώνοντας ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Η δυναμική της εκπομπής αυξανόταν κάθε μήνα κι έτσι η εκπομπή ανανεώθηκε για 2η χρονιά τη σεζόν, 2015-2016. Παράλληλα με την προβολή της εκπομπής στην Ελλάδα, η μετάδοση γινόταν και στην κυπριακή τηλεόραση και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κύπρου. Η αποδοχή της εκπομπής από το τηλεοπτικό κοινό στην Κύπρο ήταν μεγαλύτερη από ότι στην Ελλάδα κι έτσι ο παρουσιαστής δέχτηκε μία θέση για την κριτική επιτροπή της εκπομπής ταλέντων “Like a star” που μεταδόθηκε το 2016 από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κύπρου.[6]

Η προβολή του Τροχού της τύχης συνεχίστηκε κανονικά από το Star Channel ενώ η 5η σεζόν (2018-2019) του τηλεπαιχνιδιού ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες σε τηλεθέαση οδηγώντας τον σταθμό να ανανεώσει την εκπομπή για 6η χρονιά.

Παράλληλα με την 6η σεζόν του “Τροχού”, ανακοινώθηκε ότι ο παρουσιαστής θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι “Οι Κοσμογυρισμένοι” για τη σεζόν 2019-2020.

Pro-Wrestling
Το 2016 ίδρυσε και παραμένει μέχρι σήμερα πρόεδρος, της ελληνικής επιχείρησης επαγγελματικής πάλης (κατς) με το όνομα ZMAΚ, το οποίο από τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς διεξάγει μηνιαίες εκδηλώσεις στην περιοχής του Πειραιά και της Αθήνας.

AthensCon
Από το 2016, συμμετέχει ως συνδιοργανωτής και διευθυντής δημοσίων σχέσεων στην ετήσια έκθεση λαϊκού πολιτισμού AthensCon.

Προσωπική ζωή
Είναι πατέρας δύο παιδιών. Ο γιος του γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 2007[8] και η κόρη του στις 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πέτρος Πολυχρονίδης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Πέτρος Πολυχρονίδης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δημιούργησαν πρόβλημα οι τίτλοι χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι»

“Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα” είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα για το αν θα παρουσίαζε πρωινή εκπομπή αλλά και τους τίτλους σε δημοσιεύματα που τον έχουν ενοχλήσει.

Πέτρος Πολυχρονίδης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Φυσικά και δεν έκανα (ραντεβού για την πρωινή ζώνη). Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ξέρεις κάτι; Δεν είμαστε όλοι για όλα. Είμαι πάρα πολύ κακός για να κάνω πρωινό, οπότε δεν θα το δοκιμάσω ποτέ. Νιώθω ότι είμαι καλός στα τηλεπαιχνίδια; Προχωρώ. Νιώθω ότι μου αρέσουν τα μεγάλα ριάλιτι στο εξωτερικό; Το προχωρώ. Το αποτέλεσμα το δείχνει ο κόσμος» ανέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Γελώ και λέω όντως τώρα; Διαβάζω γιατί δεν μιλιέται σήμερα η Τζούλια Νόβα με τον Πολυχρονίδη. Οι λόγοι του χωρισμού τους. Πρώτον δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Αλλά είναι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι, που δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι. Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα» πρόσθεσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

 

Η σύντροφος του!

Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό και προτιμούν όταν βγαίνουν μαζί να μην επισκέπτονται πολυσύχναστα μέρη, που δεν υπάρχουν paparazzi, για να ζουν ελεύθεροι την κάθε τους κοινή στιγμή. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τα τελευταία οκτώ χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την γοητευτική Katrin Ladose και οι δυο τους είναι full in love!

Το περασμένο Σάββατο, ωστόσο ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η σύντροφός του Katrin Ladose έκαναν μια εξαίρεση, καθώς βρέθηκαν στην πρεμιέρα της Χριστίνας Κολέτσα και του Χρήστου Ζώτου σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Ο παρουσιαστής του Asia Express μαζί με τους παίκτες διασκέδασαν μέχρι το πρωί, στηρίζοντας παράλληλα τους δυο συμπαίκτες τους με τους οποίους ήρθαν αρκετά κοντά μέσα από τις κοινές εμπειρίες που έζησαν στην Ασία.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :