“Πιάστηκε” η Άννα Μαρία Βελλή. Τούμπα οι καταγγελίες…

“Πιάστηκε” η Άννα Μαρία Βελλή. Τούμπα οι καταγγελίες… Να πάει στο δικαστήριο. Δεν είναι σαν να κάνουμε δικαστήριο μόνοι μας για να τους δικάζουμε όλους. Πηγαίνετε στο δικαστήριο να τους βρείτε. Τι μας κάνεις τα κεφάλια να στριφογυρίζουν; ? Αυτό» κατέληξε η Μαρία Ιωαννίδου.

Στη συνομιλία τους, η Μαρία Ιωαννίδου συζήτησε με το Χία σου για την πρόσφατη διαμάχη που έχει προκύψει μεταξύ της ίδιας και της Άννας Μαρίας Βελλή, αλλά και τα σχόλια που έκανε ο Άρης Μακρής για εκείνη κατά την τηλεοπτική του εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Ιωαννίδου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί με τον Άρη Μακρή σε διάφορα έργα.

Άννα Μαρία Βελλή καταγγελίες
“Πιάστηκε” η Άννα Μαρία Βελλή. Τούμπα οι καταγγελίες… 2

Οι μυστικοπαθείς δραστηριότητες που συμβαίνουν εντός των ορίων των υπνοδωματίων, θωρακισμένες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, παραμένουν ένα μυστήριο για όλους. Αυτή η συγκεκριμένη πτυχή της ανθρώπινης ζωής άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι σε μένα, γιατί ποτέ δεν συνέλαβα την ιδέα ότι αυτοί οι ιδιωτικοί χώροι ήταν εστίες συναισθηματικών εκρήξεων και έντονων διαφωνιών. Αυτή η γοητεία με το θέμα ενισχύεται ιδιαίτερα λόγω της ιδιότητας του υποκειμένου ως νεαρού ηθοποιού, κάτι που είναι πραγματικά λυπηρό.

Από την προσωπική μου οπτική, έχω την πιο ευνοϊκή εντύπωση και βρίσκομαι πολύ επηρεασμένος από όλη την αναταραχή γύρω από αυτό το θέμα, όπως εξέφρασε η Μαρία Ιωαννίδου. «Ας το εξισορροπήσουμε, τώρα που το #metoo είναι στη μέση, μπαίνουν όλα τα είδη, αδικήσαμε τους ανθρώπους.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!