Πήρε την ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ της κόρης του από την πρώην του ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ευχάριστα τα νέα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού κατάφερε να κερδίσει την κηδεμονία της κόρης του Μελίσα από την πρώην σύζυγό του Σεϊμά Σουμπασί, με την οποία χώρισε πριν από λίγες εβδομάδες.

Το συναινετικό διαζύγιο
Ο Τούρκος μιντιάρχης, κατά κόσμον mr Survivor, και η 27χρονη καλλονή χώρισαν έναν χρόνο αφότου παντρεύτηκαν και μετά από επτά χρόνια σχέσης.
 

Οι φήμες για εξωσυζυγικές περιπέτειες και του παραγωγού αλλά και της νεαρής πρώην συζύγου του οργίαζαν, όμως καμία πλευρά δεν επιβεβαίωνε τα δημοσιεύματα.

Το διαζύγιο, συναινετικό, βγήκε εύκολα και με κοινή ανακοίνωσή τους στον Τύπο αμφότεροι επιβεβαίωναν το καλό κλίμα μεταξύ τους.
Όμως σήμερα το πρωί έσκασε βόμβα και αφορά την επιμέλεια της κορούλας που απέκτησε το πρώην ζευγάρι, της μικρής Μελίσα.ςχ
 
Με ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Σεϊμά έκανε γνωστό πως σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου ο Ατζούν κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού.
Στην ίδια ανακοίνωση προς τον Τύπο σπεύδει να τονίσει την καλή σχέση της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ προσπαθεί να αποφύγει αρνητικά δημοσιεύματα ζητώντας την ευαισθησία του Τύπου απέναντι σε ένα τόσο «λεπτό» θέμα.

Ο Ατζούν έχει τρεις ακόμη κόρες από τους δύο προηγούμενους γάμους του. Και οι τρεις μένουν με τις μητέρες τους.

 
Η συγκεκριμένη απόφαση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία δεδομένου ότι η Σεϊμά είναι πολύ δεμένη με την κορούλα της.
Η ανακοίνωση της Σεϊμά
Προς αξιότιμα μέλη του Τύπου
Κατόπιν της απόφασης σχετικά με την επιμέλεια της κόρη μας Μελίσα, αυτή δόθηκε στον πατέρα της, κύριο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αυτήν την απόφαση. Σε αυτό το σημείο δεν είναι σημαντικό το ποιος έχει την κηδεμονία, αλλά να μεγαλώσει η κόρη μας με αγάπη και ευτυχία.
Ο κύριος Ατζούν και εγώ θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί την Μελίσα. Η κόρη μας θα συνεχίζει να βιώνει αυτήν τη διαδικασία, όπως γινόταν μέχρι τώρα με τον πατέρα της.
Με τον κύριο Ατζούν δώσαμε τέλος στον γάμο μας σαν δύο πολιτισμένοι άνθρωποι. Από εδώ και στο εξής για το καλό της κόρης μας, Μελίσα, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε πάντα τα καθήκοντά μας ως η μητέρα και ο πατέρας της.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση της ευαισθησίας του θέματος.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.