Ρούλα Πισπιρίγκου βιογραφικό: Η…ΜΗΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της κόρης της

Ρούλα Πισπιρίγκου βιογραφικό: Η…ΜΗΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της κόρης της. Κατά την δικαιοσύνη, την απόφαση της δικαιοσύνης, είναι η..Μήδεια. Μπορεί να υπάρχει το εφετείο μπροστά μας, αλλά η απόφαση ήταν εκείνη που πολλοί περίμεναν. Όλοι σχεδόν περίμεναν.

Η Ελένη Τσολάκη αντιμετώπισε το άτομο, ρωτώντας αν ήταν αυτός που είχε επιτεθεί στον Μάνο Δασκαλάκη έξω από τα δικαστήρια δύο εβδομάδες πριν. Αντί να δείξουν τύψεις ή να δεχτούν την ευθύνη για τις πράξεις τους, πρότεινε ότι έπρεπε να έχουν ταπεινά αναγνωρίσει την ενοχή τους, παραδεχόμενοι την τραγική πράξη της δολοφονίας του ίδιου του παιδιού τους. Η Ελένη Τσολάκη ξέσπασε σε έκρηξη οργής προς τη Ρούλα Πισπιρίγου μετά την απόφαση του δικαστηρίου που την έκρινε ένοχη για το αποτρόπαιο έγκλημα της δολοφονίας της ίδιας της κόρης της Τζωρτζίνας.

Τα συναισθήματα της Τσολάκη έβρασαν καθώς ξέσπασε στην Πισπιρίγου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό και την απογοήτευσή της για την ετυμηγορία. Η ένταση μεταξύ των δύο γυναικών κλιμακώθηκε καθώς η Τσολάκη διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αθωότητά της, καταδικάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου και απαιτώντας δικαιοσύνη για την κόρη της.

Η Πισπιρίγου παρέμεινε στωική μπροστά στο ξέσπασμα της Τσολάκη, χωρίς να δείχνει σημάδια υποχώρησης μπροστά στον θυμό της. Η αίθουσα του δικαστηρίου γέμισε ένταση καθώς η εκρηκτική αντίδραση της Τσολάκη αντηχούσε σε όλη την αίθουσα, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους σε οργή. Ήταν μια δραματική και έντονη στιγμή που υπογράμμισε τα βαθιά συναισθήματα και τα μεγάλα διακυβεύματα που εμπλέκονται σε αυτή την τραγική υπόθεση. Η σκέψη ενός νεαρού, υγιούς κοριτσιού που δεν είχε κάνει τίποτα κακό, έχασε τραγικά τη ζωή του στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών χωρίς να έχει την ευκαιρία να ζήσει όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή είναι πραγματικά αποκαρδιωτική.

Ρούλα Πισπιρίγκου βιογραφικό

Της έκλεψαν άδικα το δικαίωμα να ζει, να ονειρεύεται, να μεγαλώνει και να εκπληρώνει τις δυνατότητές της με τον πιο απάνθρωπο τρόπο. Η Ελένη Τσολάκη εξέφρασε τη δυσπιστία και την οργή της προς τους υπεύθυνους αυτής της αποτρόπαιας πράξης, αρνούμενη καν να τους αποκαλέσει ως μητέρα του κοριτσιού καθώς δεν τους αξίζει τέτοιος τίτλος στα μάτια της. Η Ελένη Τσολάκη εξέφρασε τη δυσπιστία της για το πώς αυτή η γυναίκα κατάφερε να εξαπατήσει ολόκληρο τον κόσμο για μια τόσο παρατεταμένη περίοδο δύο ετών.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ανέφερε ότι άκουσε τον κ. Kuya να επιβεβαιώνει την αθωότητα της γυναίκας, κάτι που την έκανε να αναρωτιέται για το θράσος και τη γενναιότητα της γυναίκας. Η Ελένη αμφισβήτησε τον ηθικό χαρακτήρα της γυναίκας και ρώτησε γιατί δεν έδειξε τύψεις παραδέχοντας ταπεινά την ενοχή της για τον φόνο του παιδιού της, αντί να καταφύγει στην επίθεση στον Μάνο Δασκαλάκη έξω από τα δικαστήρια πριν από μόλις ένα δεκαπενθήμερο.

 

x