Hit enter after type your search item
img

ΣΕΙΣΜΟΣ με Μενεγάκη: “Με προειδοποίησες, επειδή δεν είχες βγει νικήτρια, πως θα κάνεις για τρία χρόνια εμπάργκο στα βραβεία”

/
/
Το τι είπε, ή μάλλον το τι έγραψε η εκδότρια Έλενα Μακρή Λυμπέρη για την Ελένη Μενεγάκη και τη συμπεριφορά της απέναντι της αλλά και στα περιοδικά της, συγκλονίζει. Επειδή διαβάζεις πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς ότι συμβαίνουν. Όχι μόνο στα περιοδικά αλλά και στα …παρελκόμενα. Στα βραβεία. Τα οποία σύμφωνα με την εκδότρια η Μενεγάκη δεν διεκδίκησε με το σπαθί της, αλλά απαίτησε με …προειδοποιήσεις, για να πούμε την λε΄ξη όσο πιο κομψά την είπε και η κυρία Μακρή Λυμπέρη.

ΣΕΙΣΜΟΣ με Μενεγάκη: “Με προειδοποίησες, επειδή δεν είχες βγει νικήτρια, είχε πει η Έλενα Μακρή Λυμπέρη πως θα κάνεις για τρία χρόνια εμπάργκο στα βραβεία”! Όλο αυτό το τότε σκηνικό μεταξύ τους, έδωσε την ευκαιρία ν’ αποκλαυφθούν πράγματα που μας φέρνουν πιο κοντά στην…πραγματικότητα. Ας δούμε λοιπόν ένα τρομερό απάσπασμα που έγραψε ιστορία!!!

Ελένη Μενεγάκη: Οι ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ φωτογραφίες της με ΜΑΓΙΟ και ΚΑΜΜΕΝΟ μαλλί

Επανέρχομαι στα ασφαλιστικά μέτρα. Ασφαλιστικά μέτρα, εν προκειμένω…

…σημαίνει να μαζευτούν όλα τα αντίτυπα του Hello!, απ’ όλη την Ελλάδα, γιατί η κυρία Ελένη δε συμφωνεί με τη δημοσίευση μίας από τις δώδεκα φωτογραφίες που περιέχει το άρθρο (και η οποία δείχνει μια τούρτα και παιδάκια, εντελώς καλυμμένα με πίξελ, να σβήνουν τα κεράκια).

Στο ίδιο event επέτρεψε –εικάζω– σε φωτογράφο από εβδομαδιαίο έντυπο λαϊκής αισθητικής να την απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της. «Μα, αυτό δε γίνεται, σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων, μόνο αν θίξεις την τιμή και την υπόληψη του Προέδρου της Δημοκρατίας ή αν ξεσηκώνεις σε επανάσταση τον ελληνικό λαό;», ρώτησα απορημένη τον δικηγόρο. «Ναι, έτσι είναι, αλλά αυτό ήρθε», μου είπε κι αυτός απορημένος.

Ελένη Μενεγάκη: Ο ξεχασμένος ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ και ο ΓΑΜΟΣ με καρδιοχειρούργο που δεν έγινε ποτέ!

ΟΚ, είπα, κοιτώντας ψηλά στον ουρανό, που χιόνιζε κιόλας,..

…ενώ σκεφτόμουν την τραγελαφική εικόνα, άνθρωποι μέσα στα χιόνια να μαζεύουν από τα περίπτερα όλης της επικράτειας το Hello!, κατ’ απαίτηση της Ελένης! Μήπως να σκαρφαλώσω στο καγκελάκι του μπαλκονιού της Αμαρουσίου–Χαλανδρίου, σκέφτηκα, και να τολμήσω τον πήδο; Ύστερα γύρισα και είδα στην αίθουσα συνεδριάσεων 30-40 εξώφυλλα, όλα των τελευταίων δύο ετών, με την Ελένη να μας γελάει, να μας εύχεται, να μας χαιρετάει, να μας…, να μας…, να μας…, και τότε θυμήθηκα, κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη του γραφείου μου, το ρητό της γιαγιάς μου:

ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΜΗΡΙΚΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΝ “ΑΡΠΑΞΕΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΑΜΕΣΩΣ!

«Τον καλό, παιδί μου, τον λένε και χαζό».

Έκλεισα την πόρτα, γιατί ξύλιασα, και άνοιξα το νέο Hola για να πάρει αέρα και έμπνευση η ψυχή μου. Εύχομαι, μόνο, τα δεκάδες εξώφυλλα στο ΕΓΩ, στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, στο LIFE&STYLE και στη VOGUE (όπου λογοδότησα για σένα, Ελενίτσα), αλλά και οι βραβεύσεις στις «Γυναίκες της Χρονιάς» του LIFE&STYLE (που με προειδοποίησες κάποτε, επειδή δεν είχες βγει νικήτρια, πως θα αρνιόσουν να το παίρνεις για τρία χρόνια, ως εμπάργκο, όπως έκανες σε βραβεία εφημερίδας, και σου απάντησα τότε με απάθεια «who cares?») να κοσμούν και τους δικούς σου τοίχους. Γιατί και πολλοί άλλοι εργάστηκαν για σένα σκληρά πολλά χρόνια, κι ας τα άκουγαν από μένα για την τελειότητα που επιζητούσα, αποθεώνοντάς σε ως μια «άλλη», για να μπορείς εσύ να μας κλείνεις ακόμα την XXL βλεφαρίδα MAC κάθε μεσημεράκι.

It takes two to tango, baby!

Έλενα Μακρή».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :