Hit enter after type your search item

Σοκαρισμένη η Βίκυ Καγιά! ΧΑΜΟΣ με τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ κατά του συζύγου της, Ηλία Κρασσά! Σπάνια λήγουν χωρίς “αίμα” οι κόντρες μεταξύ πρώην ζευγαριών και όπως γνωρίζουμε όλοι, πολλοί κάνουν σαν να θέλουν να δουν τον άλλον στο έδαφος μέχρι να ησυχάσουν. Φυσικά κανείς, παρά μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν αν και κατά πόσο έχουν δίκιο ή αν όσα υποστηρίζουν, είναι αλήθεια!

Βίκυ Καγιά σπίτι! Που μένει η Βίκυ Καγιά

Σοκαρισμένη η Βίκυ Καγιά! ΧΑΜΟΣ με τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ κατά του συζύγου της, Ηλία Κρασσά!
Σοκαρισμένη η Βίκυ Καγιά! ΧΑΜΟΣ με τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ κατά του συζύγου της, Ηλία Κρασσά!

Το σίγουρο είναι πως στα δικαστήρια ακούμε πολλά σοκαριστικά και τις περισσότερες φορές τρομερές υπερβολές και από τις δύο πλευρές, προκειμένου να πετύχουν επικράτηση επί του…αντιπάλου που κάποτε παντρεύτηκαν! Στην δημοσιότητα οι απίστευτες καταγγελίες που έκανε η Λίλα Μπάρλα στον πρώην σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

“Η Βίκυ Καγιά Είναι Σκληρή Και Ψυχρή Γυναίκα”

Σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον του ο επιχειρηματίας είναι σοκαριασμένος με τις εν λόγω καταγγελίες και μέσω του δικηγόρου του, Σταύρου Τόγια απαντά:

H Βίκυ Καγιά μας δίνει τη συνταγή για το αγαπημένο της πράσινο smoothie με matcha και αβοκάντο

«Είναι ενδεικτικό των κινήτρων της πρώην συζύγου του εντολέως μου, κυρίου Κρασσα, το γεγονός οτι καταφέρεται εναντίον του με αυτούς τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς -τους οποίους μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στον Τύπο- λίγες μόνο ήμερες μετά τον γάμο του. Ο εντολέας μου -τα στοργικά αισθήματα του οποίου προς τα παιδιά του και την γενναιοδωρία του προς την ίδια δεν τόλμησε να αμφισβητήσει η κυρία Μπάρλα- είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει ως κόρην οφθαλμού την τιμή του, την ψυχική υγεία των παιδιών του και την οικογενειακή του γαλήνη.

Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει πώς να φορέσουμε το animal print παντελόνι από το πρωί έως το βράδυ

Σταύρος Τόγιας»Προβλήματα με την πρώην σύζυγό του αντιμετωπίζει ο Ηλίας Κρασσάς λίγο μετά από το γάμο του με την Βίκυ Καγιά. Συγκεκριμένα, η Λίλα Μπάρλα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του επιχειρηματία ύστερα από διαπληκτισμό ο οποίος φέρεται να συνέβη στις 28 Ιουλίου.

Σοκ! Μυστήριο Με Τη Καταγωγή Της Βίκης Καγιά

Η Λίλα Μπάρλα κατήγγειλε, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” ότι ο πρώην σύζυγός της της χτύπησε το κουδούνι και όταν εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι, εκείνος της απευθύνθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς. “Η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύσω απειλές ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος, με πλήρη αναισθησία, απαντούσε πρόστυχα“, αναφέρει η ίδια.

To trick της Βίκυς Καγιά για να μετατρέψετε το αγαπημένο σας oversized πουκάμισο σε βραδινό top

Επίσης, υποστήριξε ότι ο Ηλίας Κρασσάς της είπε μεταξύ των άλλων: “Σε πληρώνω για να τα μεγαλώσεις (τα παιδιά τους), θα σε λιώσω εγώ, να μου το θυμηθείς και όποτε θέλω μπορώ να σου πάρω την επιμέλεια γιατί έχω χρήματα“.

Τόνισε ακόμη ότι κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους τον είχε καταγγείλει για βιαίη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό.

Η απάντηση του Ηλία Κρασσά
Από την πλευρά του, ο Ηλίας Κρασσάς μέσω του δικηγόρου του απάντησε στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του.

“Είναι ενδεικτικό των κινήτρων της πρώην συζύγου του εντολέως μου, κυρίου Κρασσα, το γεγονός ότι καταφέρεται εναντίον του με αυτούς τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς -τους οποίους μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στον Τύπο- λίγες μόνο ήμερες μετά τον γάμο του. Ο εντολέας μου -τα στοργικά αισθήματα του οποίου προς τα παιδιά του και την γενναιοδωρία του προς την ίδια δεν τόλμησε να αμφισβητήσει η κυρία Μπάρλα- είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει ως κόρην οφθαλμού την τιμή του, την ψυχική υγεία των παιδιών του και την οικογενειακή του γαλήνη“.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκε μυστικά με την Βίκυ Καγιά στις 18 Ιουλίου του 2014 στο Παρίσι παρουσία λίγων καλών φίλων.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :