Hit enter after type your search item

Θοδωρής Μαραντίνης

Θοδωρής Μαραντίνης. Ο Θοδωρής Μαραντίνης (Θεσσαλονίκη 16 Ιουνίου 1978) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Ως μουσικός, είναι αυτοδίδακτος και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή. Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

Πίνακας περιεχομένων
1 Βιογραφικό
2 Προσωπική ζωή
3 Φιλμογραφία
3.1 Τηλεόραση / Κινηματογράφος
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 όπου και μεγάλωσε. Το 2000, τελειώνοντας τις σπουδές του, στο management, αποφάσισε να δημιουργήσει με άλλους 4 φίλους του, ένα σχήμα που αρχικά Mixing up the Medicine. Τελικά εμπνεύστηκαν το όνομα Onirama, που στην ουσία σημαίνει «Τα όνειρά μας» και έτσι έμεινε ως τελική ονομασία του συγκροτήματος.

Με τους «Onirama» ο Θοδωρής Μαραντίνης, κυκλοφορούν το 2005…

… τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις. Τα περισσότερα τους singles έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των επίσημων charts και 5 από αυτά έφτασαν στο Νο1. Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.

Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show “The X-Factor” στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις. Έχει πρωταγωνιστήσει και σε αρκετά βίντεο στο κανάλι της Σίσσυς Χρηστίδου στο youtube.

Προσωπική ζωή

Στις 16 Αυγούστου 2009 ο Θοδωρής Μαραντίνης παντρεύτηκε στην Θεσσαλονίκη την παρουσιάστρια & σχεδιάστρια ρούχων Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους. Στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν στους διαδικτυακούς φίλους τους τον χωρισμό τους.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση / Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
23/11/1989-23/09/2006 Mega Γεγονότα MEGA Ο Ίδιος Πολιτικό Ρεπορτάζ
Guest Στα Επεισόδια 1 έως το 20 του 2006.

2005 Τα Νέα του Αντ1 ANT1 Πολιτικό Ρεπορτάζ
Guest στα επεισόδια 16, 45.

2007 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2008 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2009 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
Η Οικογένεια Βλάπτει MEGA Guest Εμφάνιση – Επεισόδιο 8
2010 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2011 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
Νήsos 2 Guest Εμφάνιση
Ερμηνεία τραγουδιού τίτλων ταινίας.

2012 Mad Video Music Awards ANT1 Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2014 Dancing with the stars ANT1 Guest Εμφάνιση – Live 13
Mad Video Music Awards ANT1 Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2015 MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2016 The X-Factor Greece ΣΚΑΪ Κριτική Επιτροπή
MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2017 MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
MadWalk Cyprus MAD TV Κύπρου Παρουσιαστής
2018 MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2019 Mad Video Music Awards ALPHA

img
Θοδωρής Μαραντίνης: Το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας Για τον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για πρώτη φορά ο Θοδωρής Μαραντίνης. Το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και εννέα χρόνια γάμου, αλλά και...

Διαβάστε τι έλεγε η Σίσσυ Χρηστίδου λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη Πολύ λίγες μέρες πριν από την κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού για το.

Στη θέση του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε για λίγη ώρα ο Θοδωρής Μαραντίνης, το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς τον… αντικατέστησε στην έναρξη της εκπομπής. Στη συνέχεια, ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη.

img
Σίσσυ Χρηστίδου: Χώρισε και στην εκπομπή με τον Θοδωρή Μαραντίνη Νέους τίτλους αρχής έχει πλέον το «Έλα Χαμογέλα». Από την πρώτη ημέρα προβολής της εκπομπής στο Open, τον Οκτώβριο του 2018, το τραγούδι των τίτλων αρχής ερμήνευαν ο πρώην σύζυγος της Σίσσυς Χρηστίδου και frontman...

Σίσσυ Χρηστίδου: Η "ψυχοθεραπεία" ο κότσος, το φλοράρ και η ...Τζίντζερ! Το πανέμορφο, χαριτωμένο - όπως όλα - σκυλάκι της πανέμορφης Σίσσυς ακούει όσο στο όνομα Τζίντζερ! Πάντα μαζί ή.

Θοδωρής Μαραντίνης: Το τραγούδι που έγραψε για το χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου ον Απρίλιο του 2019, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσαν αιφνιδίως το χωρισμό τους, έπειτα.

img
  Σίσσυ Χρηστίδου: Ε! Με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ της ζωή μας έχει ΚΑΨΕΙ τα ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ μας ΚΥΤΤΑΡΑ Και αυτά που είπε πρέπει να τα ακούσεις Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι μήνες από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με ένα ίδιο...

Ο Θοδωρής το δείχνει κάθε μέρα και ειδικά μετά τα γεγονότα με τη Σισσυ Χρηστίδου.Το ζευγάρι που αγαπήθηκε τόσο πολύ, βρίσκει πολύ δύσκολο ν' αποδεχτεί ο ένας τον σύντροφο του.

Δεν τελειώνει προς το παρόν ο χορός με την ανταλλαγή υπονοούμενων μεταξύ του πρώην ζευγαριού! Νέος καβγάς μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης του Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και της Σίσσυς.

img
Δημητρής Κυρσανίδης! Πριν αλλά και μετά την δημοαιοποίηση του ονόματος στο instagram, από τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης τα έκανε ..."λίμπα". Τα "ΣΠΑΣΕ" ο Μαραντίνης μόλις έμαθε το ΟΝΟΜΑ της ΣΧΕΣΗΣ της Σίσσυς Χρηστίδου! Την είδηση που μας δίνει η ίδια Σίσσυ, απόλυτα υπεύθυνη...

Θοδωρής Μαραντίνης: Μυρίζει «μπαρούτι» η υπόθεση! Απογοητευμένος απο τον φθηνό ...ΕΡΩΤΑ {PIC} Τις τελευταίες ημέρες ο τραγουδιστής των Onirama με τα ποστ του δηλώνει πως βιώνει μια ΜΕΓΑΛΗ καψούρα με.

Ήταν καιρός να συμβεί μια τέτοια αποκάλυψη, μια τέτοια εξέλιξη στη ζωή της πανέμορφης παρουσιάστριας! Το ωραίο είναι πως θέλησε μόνη της, όπως μόνη της ανακοίνωσε ουσιαστικά  πολλές άλλες εξιλίξης.

img
Είναι από έκπληξη έως και...γλυκό για μας να βλέπουμε το ενδιαφέρον και η ένταση να μην σβήνει σ΄ένα πρώην ζευγάρι! Ζήλιες, νεύρα, θυμός και καινούργιες σχέσεις, όλα ανακατεμένα στην ...ερωτική δημόσια αντιπαράθεση Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη! Τρώνε τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους Χρηστίδου Μαραντίνη για τις...

Θοδωρής Μαραντίνης για τον ΧΩΡΙΣΜΟ με την Χρηστίδου: 'Δε θεωρώ πως για την προσωπική μας ζωή πρέπει να κάνουμε συνέντευξη' Ο Θοδωρής Μαραντίνης κλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι ΑΠΑΝΤΑ ο Θοδωρής Μαραντίνης οταν τον ρωτούν για τον χωρισμό τους Ο Θοδωρής Μαραντίνης κλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :