Τάμτα βιογραφικό! Με live

Τάμτα βιογραφικό! Με live Η Τάμτα live στο SMUT // Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου Η Τάμτα πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και παρουσιάζει ένα οπτικοακουστικό show στο underground queer club SMUT στις 16 Φεβρουαρίου. Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ Identity Crisis, που σηματοδότησε μία πιο ηλεκτρονική και εσωστρεφή πλευρά της pop καλλιτέχνιδας, έρχεται μια σειρά από performances στα οποία η Τάμτα και η μπάντα της θα παρουσιάσουν το album “Identity Crisis” live και θα κάνουν μια αναδρομή στην δισκογραφία της με νέες ενορχηστρώσεις στο ίδιο ύφος.

Η φιλοσοφία του Αθηναϊκού club με την φήμη για την δύσκολη πόρτα, είναι η ελευθερία των θαμώνων να εκφραστούν όπως θέλουν, έτσι στα event τους δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση και βιντεογράφηση.

Στα decks του Smut θα βρεθεί ο DIE ARKITEKT, το opening του σόου έχει αναλάβει η PINK.WAV, ενώ το closing ο DJ PROBLEMS. Το creative direction ανέλαβε αναλάβει ο Bill Roxenos, την σκηνογραφία ο Κωνσταντίνος Χαλδαίος, την επιμέλεια στα φώτα έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Μούντριχας, ενώ τον ήχο ο Γιάννης Βενιος.

Μόλις σε μια ημέρα τα early bird εισιτήρια έγιναν sold out, ενώ αυτοί που δεν θα προλάβουν τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν μείνει θα μπορούν να βρουν, περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στην είσοδο.

Οργάνωση Παραγωγής: Erodios PR & Management

Tamta
Τάμτα βιογραφικό! Με live 2

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!