Hit enter after type your search item

Θαύμα έγκυος στα 45 της χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια! Πολλά είναι τα δημοσιεύματα και οι φήμες γύρω από τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη σχέση της με τον γνωστό οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε, Πρόεδρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και στενό συνεργάτη του Κ. Μπακογιάννη.

Ζέτα Μακρυπούλια: “ΓΔΥΝΕΤΑΙ” μπροστά στο φακό και μένει με…(ΣΩΜΑ ΜΑΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ)

Συγκεκριμένα αυτή τη φορά δημοσίευμα του «Yes Magazine» αναφέρει πως η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνει μητέρα και βρέθηκε στο γραφείο του γιατρού της, προκειμένου να συζητήσουν σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει από την αρχή για τον τοκετό.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα η Ζέτα Μακρυπούλια ενημερώθηκε πως λόγω ηλικίας θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική, καθώς ο φυσιολογικός τοκετός είναι επικίνδυνος για μια γυναίκα άνω των 40 ετών.

Τα λόγια του γιατρού, όπως αναφέρεται στο περιοδικό, καθησύχασαν την παρουσιάστρια. Στο πλευρό της, φυσικά, βρίσκεται πάντα ο Κωνσταντίνος Δέδες, με τους δύο να έχουν αναπτύξει μια υπέροχη σχέση με την πάροδο του χρόνου, παρά τις αναφορές που έκαναν λόγο για χωρισμό. Όπως αναφέρει το εξώφυλλο του περιοδικού, το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει ένα αγοράκι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν πέρυσι να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης, με το ζευγάρι να ρίχνει τη «βόμβα» στην ελληνική showbiz με την ανακοίνωσή του.

Ζέτα Μακρυπούλια ΧΩΡΙΣΜΟΣ! Δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ τα ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ!

Μπορεί να αναφέρουν πως οι σχέσεις τους παραμένουν τρυφερές, ωστόσο οι δικοί τους άνθρωποι ήξεραν καλά ότι η σχέση τους είχε τελειώσει πιο πριν. Οι λόγοι δεν είχαν γίνει γνωστοί αλλά πρόσφατα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν την τραγωδία που ζούσαν.

Οι αναφορές περί εγκυμοσύνης που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν
Σύμφωνα με το «Yes Magazine», η ηθοποιός είχε δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους.

Έγκυος σε παιδιά του Μιχάλη Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια!

Η ίδια φαίνεται να μίλησε σε οικεία της πρόσωπα, λέγοντας πως «έχασα δύο παιδιά του Χατζηγιάννη», με τον τραγουδιστή να αναφέρεται στη δημιουργία οικογένειας μαζί της και το ποιες ήταν οι σκέψεις.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο, όμως, για προσπάθεια να σωθεί η σχέση τους. Το αν θα τα καταφέρουν θα το δείξει το μέλλον.

ΕΓΚΥΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! Η Ζέτα Μακρυπούλια ΓΕΝΝΑΕΙ σε 7 μήνες! Ποιος είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ! Σύμφωνα με… πολύ καλές πληροφορίες, το ζευγάρι παραμένει διακριτικά μαζί όλους αυτούς τους μήνες και η Ζέτα μόλις έμαθε πως εγκυμωνεί! Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Yes, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Ζέτα Μακρυπούλια! Το ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΙΟ, ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ, Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ και η περιπέτεια στο στήσιμο της σκηνής

Μαρτυρίες λένε πως δεν είναι λίγες οι φορές που στα διαλλείματα από τα γυρίσματα του “Ρουκ Ζουκ” την έχουν πιάσει να χαζεύει μωρουδιακά.

Σύμφωνα με το περιοδικό, μετά τον χωρισμός της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το περασμένο καλοκαίρι και ύστερα από 12 χρόνια σχέσης, η Ζέτα Μακρυπούλια χαμογελάει ξανά. Όπως φαίνεται είναι ξανά ερωτευμένη με τον οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε.

Μακρυπούλια έγκυος
Μακρυπούλια έγκυος

Με ΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ η Ζέτα Μακρυπούλια!!! Παρά το ότι γράφτηκε ξανά και ξανά, η σχέση της με τον κούκλο χειρουργό οδοντίατρο, σαν αν είχε μπει σε….σιγή σε ίτι αφορά τα δημοσιεύματα. Έλα όμως που από…ανύποπτα περιστατικά, προκύπτουν τα καλύτερα. Σύμφωνα με… πολύ καλές πληροφορίες, το ζευγάρι παραμένει διακριτικά μαζί όλους αυτούς τους μήνες και η Ζέτα μόλις έμαθε πως εγκυμωνεί!

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…”

Μάλιστα βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και γι αυτό δεν ανακοινώνεται, αλλά απ’ όσο γωρίζουμε, η ηθοποιός, δεν έχει πρόθεση να το κρύψει για πολύ.

Συνεχίζεται!

Με ΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ η Ζέτα Μακρυπούλια!!!
Με ΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ η Ζέτα Μακρυπούλια!!!

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ της! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ που δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μάτια σου! Η εξαιρετικά γοητευτική Ζέτα Μακρυπούλια γύρισε σελίδα και στην σελίδα αυτή βρήκε μπροστά της έναν εξίσου γοητευτικό άντρα. Πασίγνωστο και πολύ επιτυχημένο στον χώρο του με χαμηλό προφίλ και μεγάλες προοπτικές η σχέση αυτή να ευδοκιμήσει! Τι έγινε και δεν μάθατε ακόμα; Χαμός! Η Ζέτα Μακρυπούλια σε ΣΧΕΣΗ με τον ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ της!!! ΑΓΚΑΛΙΑ στο Λούνα παρκ!!!

Μακρυπούλια έγκυος
Μακρυπούλια έγκυος

Πως προέκυψε το ειδύλλιο Πως προέκυψε η σχέση τους! Δέδες Κωνσταντίνος tο όνομα του γοητευτικού χειρουργού οδοντίατρου! Πως προέκυψε η σχέση τους; Θα το ακούσετε το αναμενόμενο. Πονούσε το δοντάκι της και πήγαινε όλο και πιο συχνά! Μάλιστα ανέβαζε φωτογραφίες με άνεση από την επίσκεψη της στο οδοντιατρίο του. Κάπως έτσι φαίνεται να προέκυψε το ειδύλλιο, αφού η εξ’ επαφής συναντήσεις τους έκαναν το θαύμα τους.

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ της! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ που δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μάτια σου
Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ της! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ που δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μάτια σου

Η σχέση λοιπόν χωρίς να μας το χει πει φυσικά η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια, χρονολογείται από…τουλάχιστον τότε. Δηλαδή την εποχή που ανέβαζε στον λογαριασμό της φωτοργαφίες της από της επισκέψεις της στο οδοντιατρίο τον Δέδε Κωνσταντίνου!

Πότε και που ΓΕΝΝΑΕΙ η Ζέτα Μακρυπούλια!!!

Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγο περισσότερα!

 

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ της! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ που δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μάτια σου
Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ της! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ που δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στα μάτια σου

Μέχρι τότε, λίγα λόγια για τον χειρούργο οδοντίατρο της Ζέτας Μακρυπούλια!

Γεμάτος ενέργεια και αεικίνητος, έχει έναν μοναδικό τρόπο να χωρά ατελείωτα projects και εκκρεμότητες σε μία ημέρα που έχει μόνο 24 ώρες. Ιατρείο, Τεχνόπολη, πλάνα για δραστηριότητες, γυμναστήριο, επαφές με κόσμο.

«Οσο γεμάτο κι αν είναι το πρόγραμμα, δεν ξεχνώ ποτέ τους φίλους μου», είναι η φιλοσοφία της ζωής του.

«Η ποιοτική επαφή με τους ανθρώπους μας είναι πολιτισμός», μου εξηγεί.

Ζέτα Μακρυπούλια! ”Συνελήφθη” ΓΥΜΝΗ στον ΔΡΟΜΟ

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος Θησείου.

Σπούδασε χειρουργός οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια ίδρυσε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά.

Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της Οδοντιατρικής.
Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και τη ζωή στο κέντρο της πόλης.

Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει κι έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα. Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στην τηλεοπτική εκπομπή «YFSF» του ΑNT1 και ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων.

Το κίνητρό του για να ασχοληθεί με τα κοινά του δήμου; «Βαρέθηκα να ακούω “αυτό δεν γίνεται”».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΔΕΣ: Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου σε έναν χώρο στον οποίο θα μπορούσα να βοηθήσω.

Ηταν η πρώτη φορά που ασχολούμουν με τα κοινά και δεν ήξερα προς τα πού έχω κλίση, οπότε εμπιστεύτηκα την επιλογή του Μπακογιάννη ο οποίος κάτι έβλεπε σε εμένα. Με τον δήμαρχο της Αθήνας δεν γνωριζόμασταν χρόνια.

Τον γνώριζα βέβαια ως περιφερειάρχη και ως δήμαρχο στο Καρπενήσι. Τον παρακολουθούσα. Μου άρεσε το γεγονός ότι είναι ένας σύγχρονος πολιτικός, με μια νορμάλ γλώσσα, ένας κανονικός άνθρωπος. Πολιτικός νέας κοπής.
Θυμάμαι ότι όταν τον είχα πρωτοδεί στην τηλεόραση μου κίνησε το ενδιαφέρον και τον γκούγκλαρα για να δω ποιος είναι.

«Ωραίος τύπος είναι αυτός!», σκέφτηκα. Στη διά ζώσης γνωριμία αποδείχτηκε πως ό,τι έβλεπα στην τηλεόραση, αυτό και ήταν. Είναι ωραίος τύπος ο Μπακογιάννης. Φαντάσου ότι όταν πριν από τις εκλογές είχα πάει στο γραφείο του για να γνωριστούμε, είχα πάει με την πρόθεση ότι θα πω όχι, δεν ήξερα αν μου έβγαινε ο χρόνος.

G.: Και όταν σου έγινε πρόταση για να αναλάβεις επικεφαλής της Τεχνόπολης;

Ζέτα Μακρυπούλια ΧΩΡΙΣΜΟΣ: Το ΕΡΓΑΛΕΙΟ που ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΡΓΑ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ!

Κ.Δ.: Hθελα να φανώ αντάξιος της πρότασης.

Η Τεχνόπολη είναι ένας ζωντανός χώρος πολιτισμού που σχεδιάζει και υλοποιεί πολύ σημαντικά projects. Eίχα ένα σχετικό άγχος παρόλο που εκείνη την περίοδο ήμουν αντιπρόεδρός της. Ηθελα να φανώ αντάξιος της πρότασης και της εμπιστοσύνης.

Είναι ωραίος τύπος ο Μπακογιάννης. Φαντάσου ότι όταν πριν από τις εκλογές είχα πάει στο γραφείο του για να γνωριστούμε, είχα πάει με την πρόθεση ότι θα πω όχι, δεν ήξερα αν μου έβγαινε ο χρόνος.

G.: Και όταν σου έγινε πρόταση για να αναλάβεις επικεφαλής της Τεχνόπολης;

Κ.Δ.: Hθελα να φανώ αντάξιος της πρότασης.

Η Τεχνόπολη είναι ένας ζωντανός χώρος πολιτισμού που σχεδιάζει και υλοποιεί πολύ σημαντικά projects. Eίχα ένα σχετικό άγχος παρόλο που εκείνη την περίοδο ήμουν αντιπρόεδρός της.

Ηθελα να φανώ αντάξιος της πρότασης και της εμπιστοσύνης.

Διαβάστε ακόμα τα μυθεύματα για το τρίτο π΄ροσωπο στην σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Ήταν αρχές του 2010 όταν έγινε γνωστό πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ζευγάρι. Πέρασαν αρκετοί μήνες ώσπου ο τραγουδιστής να επιβεβαιώσει τις φήμες και οι δυο τους να μην κρύβονται.

Οι καλλιτέχνες συγκατοίκησαν σχεδόν αμέσως στα νότια προάστια και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε αρκετές φορές τόσο σε δημόσιες εμφανίσεις, όσο κι έξω από το σπίτι τους, όπου απολάμβανα τις βόλτες τους.

Στην κοινή τους στέγνη μοιράστηκαν την αγάπη τους με τα ζώα, υιοθετώντας αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια, τα οποία μεγάλωναν μαζί.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, ο χωρισμός τους έσκασε σα βόμβα στην ελληνική showbiz, ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Ζέτα Μακρυπούλια: ΤΕΛΟΣ από τον Αντ1!

Οι λόγοι που έφτασαν στον χωρισμό η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και το τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους

Μακρυπούλια Χατζηγιάννης χωρισμός τρίτο πρόσωπο

Τόσο το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και ο ευρύτερος κύκλος τους μιλούσαν για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης τους. Με τον καιρό η καθημερινότητα τους έστρωσε και η συμβίωσή τους υπήρξε ομαλή, χωρίς γκρίνιες και εκνευρισμούς.

Παράλληλα, ό ένας στήριζε τον άλλον τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η Ζέτα φρόντιζε να ακολουθεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε όλες του τις περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκείνος δεν άφηνε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε όλες τις πρεμιέρες της αγαπημένης του στο θέατρο και να την καμαρώνει.

Η τριβή, λοιπόν, στην σχέση τους οδήγησε στο τέλος αυτής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν “ουδέποτε υπήρξε έστω και η υπόνοια τρίτου προσώπου. Οι δυο τους αγαπούσαν και σέβονταν ο ένας τον άλλον, τόσο, που δεν θα έφταναν ποτέ σε αυτό το σημείο”.

ΒΟΜΒΑ με την Ζέτα Μακρυπούλια! ΑΝΗΛΙΚΗ σε ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ!!!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :