Hit enter after type your search item

ΘΑΥΜΑ! Η Ελένη Μενεγάκη ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ το 5ο της ΠΑΙΔΙ και το 2ο του ΜΑΚΗ!!! Παρά το ότι όλα τα…προγνωστικά είναι τροχοπέδη για τέτοιου είδους αποφάσεις, η αγαπημένη βασίλισαα των τηλεοπτικών μας χρόνων, ξέρει πάνω απ όλα να ζει την ζωή της, χωρίς κανείς να την επηρρεάζει! Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πάντα να κάνει χρήση του μικροφώνου της για να τραβήξει το χαλί σε κείνους ή εκείνες που δεν συμπαθεί, για τις περιπτώσεις που θέλει ν’ αμυνθεί ή να επιτεθεί! Μοναδική προσωπικότητα που κυριαρχεί με το ιστορικό τηλεοπτικό ρεκόρ των 30 ετών! Η Ελένη Μενεγάκη έρχεται μαάχιμη και υπέρλαμπρη να ταράξει πάλι με την ίδια ένταση της μέρες μας!

 

Ελένη Μενεγάκη

Είναι μεγάλη η είδηση – φήμη πως σε πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα ηλικία, εγκυμονεί ξανά..

Δεν είναι μία η φορά που μίλησε για τις εγκυμοσύνες της αλλά και τις αποβολές της.

 

 

Έτσι ανεβάζει τον αριθμό των κυήσεων που η ίδια ξαναλέμε αποκάλυψε με διάφορες αφορμές.

 

Στην πραγματικότητα, φαίνεται, πως εκμεταλεύεται – για να μην πούμε προγραμματίζει – τις καλεσμένες της, με βάση το θέμα που θέλει για τους δικούς της λόγους να συζητηθεί, άρα και τα μηνύματα που θέλει να περάσει!

 

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πάντα να κάνει χρήση του μικροφώνου της για να τραβήξει το χαλί σε κείνους ή εκείνες που δεν συμπαθεί, για τις περιπτώσεις που θέλει ν’ αμυνθεί ή να επιτεθεί!

 

Το αν αυτό είναι λογικό, σωστό ή όχι και κατά πόσο, το κρίνετε εσείς που την παρακολουθείτε…

 

Διαβάστε ακόμα:

ΕΓΚΥΟΣ η Ελένη Μενεγάκη: Η 5η, η 6η και η 7η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Ελένη μενεγάλκη προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις..και έχει ενδιαφέρον να δείτε με ποιο τρόπο το έκανε!…

Την πρώτη της συνέντευξη, μετά από εφτά χρόνια, παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελένη απάντησε για όλους και για όλα, για την αποχώρησή της από τον Alpha, την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega, την πορεία της στην τηλεόραση και άλλα.

ΕΓΚΥΟΣ η Ελένη Μενεγάκη: Η 5η, η 6η και η 7η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!
ΕΓΚΥΟΣ η Ελένη Μενεγάκη: Η 5η, η 6η και η 7η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος! ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ της που ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ την εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου.

“Νιώθω πολύ όμορφα εδώ στο Mega. 21 Μαϊου αποφάσισα να μοιραστώ πως είναι η τελευταία σεζόν στον Alpha. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν ξαναδουλέψω και πότε αν θα είναι γρήγορα ή αργά. Ήξερα σίγουρα ότι την επόμενη σεζόν θα ήμουν σπίτι μου. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή, 1η Ιουλίου, είχα όλη την συγκίνηση του “γεια σας”, αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ελένη Μενεγάκη Έγκυος στο πέμπτο; Να τους ζήσει ΈΓΚΥΟΣ στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αποφάσισα στα 44 να μείνω έγκυος – Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορέσω
Λόγω του κορονοϊού δεν βγήκα από το σπίτι μου. Λες να γύρισα στην τηλεόραση για 1, 3, 5 ταξίδια; Όχι. Στα θέματα της δουλειάς είμαι πολύ αργή στις αποφάσεις μου. Τα επεξεργάζομαι πολύ, όλα τα σενάρια. Ένιωσα ότι έχω πολύ πράγμα να βγάλω εδώ και μου έλειψε όχι τόσο ο φακός όσο η επαφή με τους ανθρώπους. Κατά τον Δεκέμβρη άρχισα να σκέφτομαι πώς νιώθω, πως είμαι, τι θέλω, θέλω, μήπως θέλω, κι αν θέλω, τι θέλω; Μου έχει γίνει πρόταση να κάνω κι άλλα πράγματα στην τηλεόραση, αλλά θέλω να κάνω αυτό. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, είναι ένα βαρύ φορτίο γι’ αυτόν που του το φοράνε.

Ελένη Μενεγάκη έγκυος: ”Tον πρώτο καιρό κάθε εγκυμοσύνης είμαι χάλια!”

Ίσως όταν φύγω για τα καλά, γιατί τώρα έφυγα για λίγο, να βλέπω και πιο εύκολα να χαρακτηρίζω κάποια πράγματα. Ακόμα και όταν ήμουν εκτός τηλεόρασης, εγώ ένιωθα ότι ήμουν μέσα. Όταν ξεκινούσα την τηλεόραση ούτε πίστεψα ποτέ ότι θα κάνω αυτή τη διαδρομή στην τηλεόραση. Ο Πρωινός Καφές ήταν κάτι πολύ βαρύ και πολύ δύσκολο για ένα κορίτσι σαν εμένα. Όταν ξεκινούσα σκεφτόμουν απλά ότι πρέπει να δουλέψω, πρέπει να είμαι αυτόνομη, θέλω να πατάω στα πόδια μου γερά. Δεν έχω έρθει αντιμέτωπη στη δουλειά με συμπεριφορές που θα μπορούσα να καταγγείλω. Ανακάλυψα μόνη μου ότι μου ταιριάζει να μην απαντάω σε αυτά που γράφονται για μένα”.

Η εγκυμοσύνη στα 44
“Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφο μου μέχρι να γίνει.

ΕΓΚΥΟΣ η Ελένη Μενεγάκη: Η 5η, η 6η και η 7η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! 1
ΕΓΚΥΟΣ η Ελένη Μενεγάκη: Η 5η, η 6η και η 7η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! 1

Δεν είναι αστείο! ΕΓΚΥΟΣ πάλι η Μενεγάκη! Άνω – κάτω τα δημοσιογράφικά γραφεία! Πότε φέρνει στον κόσμο το…δεύτερο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου

Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν… Ο τρόπος που γίνεται, όμως, με έχει στεναχωρήσει τις στιγμές που συνέβαινε, με έχει προβληματίσει ότι “άραγε άλλα θέματα δεν υπάρχουν να ασχοληθεί κανείς παρά μόνο η δική μου προσωπική ή επαγγελματική ζωή” και έχω σκεφτεί σε άλλες φάσεις πως το ίδιο επαναλαμβάνεται από άλλες γυναίκες αλλά είναι πιο κουλ τα πράγματα”.

Διαβάστε ακόμα:

 

Κόλαση η σόου μπιζ, “κολαστήριο” τα δημοσιογραφικά γραφεία με τις…έγκυρες πηγές που θέλουν σε τέτοια ηλικία ξανά έκυο την Ελένη Μενεγάκη. Σε μια ηλικία που ο γιος της ‘Αγγελος Λάτσιος, είναι έτοιμος να…κάνει οικογένεια!

Βαλέρια Λάτσιου Το ιδανικό ύψος, τα κιλά, η ηλικία της κόρης της Ελένης Μενεγάκη
Βαλέρια Λάτσιου Το ιδανικό ύψος, τα κιλά, η ηλικία της κόρης της Ελένης Μενεγάκη

Όχι επειδή το λέμε εμείς, αλλά με όσα εκείνος προβλάει από την προσωπική του ζωή με την Γαία Μερκούρη στα σόσιαλ! ΑΝΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΗΛΕΟΠΙΤΚΟ ΚΕΦΑΛΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ …ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!

Ελένη Μενεγάκη! ΑΤΥΧΗΜΑ στην Άνδρο

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ – ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΡΕΙ – ΠΩΣ Θ’ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΟΜΩΣ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

 

Edit

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ. Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι ”Με στεναχωρούν”

Ρεκόρ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος για ΠΕΜΠΤΗ φορά στα 52 της! Τώρα, η σπουδαία μάνα τεσσάρων παιδιών κάνει πάλι ακόμα μεγαλύτερη την ούτως ή άλλως μεγάλη έκπληξη που είχε πριν χρόνια!

Ελένη Μενεγάκη έτσι αγοράζει αθλητικά παπούτσια για τις κόρες της! 1
Ελένη Μενεγάκη έτσι αγοράζει αθλητικά παπούτσια για τις κόρες της! 1

αυτές τις περιπτώσεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μιλήσουμε για φήμες, γιατί μόνο τέτοιες είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια.

Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος στο πέμπτο ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά...ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ σε ΛΙΓΟ!
Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος στο πέμπτο ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά…ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ σε ΛΙΓΟ!

Πάντως, αυτό δεν φαίνεται καθόλου περίεργο μετά την πρώτη έκπληξη βέβαια που τρως όταν το διαβάζεις. Σε δεύτερο χρόνο, βλέπεις σε τι φάση βρίσκεται η Ελένη. Παίρνει δύναμη μέσα από τα παιδιά. Λατρεύει να ξαναζεί από την αρχή τα πάντα. Όπως χθες. Όταν συνόδευσε στην πρώτη μέρα στο σχολείο, την μικρή της κόρη Μαρίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη ο πλανητάρχης και το …ιδιαίτερο μακιγιάζ

Τώρα λοιπόν, μπορείς να καταλάβεις και πόσο θα ωφελήσει η αποχή από την τηλεόραση αυτό τον χειμώνα. Το πόσο βοήθησαν οι μακράς διαρκείας διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Το πόσο βοήθησε και η όσο ποτέ άλλοτε παραμονή της στα Άχλα.

Ελένη Μενεγάκη η κυτταριτιδα είναι γένους θυληκού και πάει...παντού δυστυχώς! Ακόμα και στα γόνατα!
Ελένη Μενεγάκη η κυτταριτιδα είναι γένους θυληκού και πάει…παντού δυστυχώς! Ακόμα και στα γόνατα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ! ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΝΤΕΦΙΑ, ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ! ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ, ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ. Τους “ΤΡΕΛΛΑΝΕ” η Μενεγάκη με τη νέα εγκυμοσύνη της!!!

 

“Εγκεφαλικά” στη σόου μπιζ. Λες και συνομωτεί το σύμπαν ώστε να μην την αφήσει η δημοσιότητα ούτε δευτερόλεπτο.

Η φήμη ότι η Ελένη Μενεγάκη κυοφορεί το πέμπτο παιδί της και το δεύτερο με το Μάκη Παντζόπουλο,……είναι απίστευτη, μόνο που το ίδιο απίστευτη ήταν και η προγούμενη. Φυσικά και ήταν άλλες οι συνθήκες, αλλά το ίδιο σκεφτόμασταν πάλι και τότε: Είναι δυνατόν;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Μενεγάκη ΠΑΝΤΡΕΨΕ τον γιο της Άγγελο Λάτσιο με την Γαία Μερκούρη σε ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Μενεγάκη ΠΑΝΤΡΕΨΕ τον γιο της Άγγελο Λάτσιο με την Γαία Μερκούρη σε ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!

Ράδιο αρβύλα; Επικοινωνιακό τρικ δικό της ή απλά προμελετημένη φαντασία κάποιων για να μας τρολάρουν;

Όμως, αυτή την φορά, ακούσαμε πάλι κάτι που είχαμε ακούσει σαν σενάριο κι άλλες φορές τα τελευταία χρόνια – ξέρετε από εκείνα τα σενάρια – ευχές! Ευχές, να προκύτπουν ειδήσεις για να μην κοπιάζεις να τις ψάχνεις εσύ.

Τώρα, ήρθε από πολλά “κανάλια” η είδηση της πέμπτης εγκυμοσύνης της Ελένης. Το καλύτερο; Τα…κανάλια αυτά, δεν είναι καθόλου αναξιόπιστα. Σε τέτοια ζητήματα όμως, το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να περιμένεις την επιβεβαίωση από την ίδια.

…συνεχίζεται

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!
Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις ΚΑΙ να ΚΑΙΝΕ οι ΓΑΜΟΙ της! Όλα στη φόρα! Θα ξεκινήσουμε αυτό το αφιέρωμα με μια τεράστια αποκάλυψη που πέρασε στα…ψιλά πριν έξι ολόκληρα χρόνια και έχει άμεση σχέση με τον…τελευταίο γάμο της Ελένη Μενεγάκη, που δεν έγινε ποτέ!

Ελένη Μενεγάκη: Η 5η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ειναι ΔΩΡΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ!
Ελένη Μενεγάκη: Η 5η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ειναι ΔΩΡΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ!

Πολύ καλά διαβάσατε!

Δεν έγινε ποτέ και όμως τόσα χρόνια όλοι μιλούν γι αυτόν τον γάμο. Στην ουσία, αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται η αγαπημένη παρουσιάστρια. Ποτέ δεν είπε ότι παντρεύτηκε το Μάκη Παντζόπουλο.

Αντίθετα, από τον δικό τη κύκλο – και φανταζόμαστε όχι τυχαία – δόθηκε στην δημοσιότητα από την δημοσιογράφο που εγαζόταν στο πάνελ της το σύμφωνο συμβίωση σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό! Ναι, η μεγάλη αποκάλυψη έγινε από άνθρωπο του στενού επαγγελματικού περιβάλοντος τη Ελένης Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις ΚΑΙ να ΚΑΙΝΕ οι ΓΑΜΟΙ της! Όλα στη φόρα!
Ελένη Μενεγάκη: Τρεις ΚΑΙ να ΚΑΙΝΕ οι ΓΑΜΟΙ της! Όλα στη φόρα!

 

Καταλαβαίνετε ότι για να …διαρρεύσει αυτό το έγραφο πριν έξι χρόνια σε περιοδικό, δεν έγινε μόνο του! Τι προβλέπει το σύμφωνο για παιδιά, περιουσία και επώνυμα;

Στο έγγραφο, το οποίο θα υπογράψουν γίνεται ειδική αναφορά στα οικονομικά:

“Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνο”.

Γιάννης Λάτσιος βιογραφικό: Η ηλικία, οι σπουδές, η περιουσία, η καταγωγή και ο γάμος με την Ελένη Μενεγάκη

Οι δύο τους συμφώνησαν επίσης ότι «το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δεν μεταβάλλει το επώνυμο των συμβαλλομένων. Ο αφενός συμβαλλόμενος δήλωσε προσέτι ότι συγκατατίθεται, ώστε η αφετέρου συμβαλλόμενη να χρησιμοποιεί στις κοινωνικές σχέσεις το επώνυμο του».

Ελένη Μενεγάκη Φαίη Σκορδά: Ο ΒΡΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Το ΜΙΣΟΣ, η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ, και η ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ!
Ελένη Μενεγάκη Φαίη Σκορδά: Ο ΒΡΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Το ΜΙΣΟΣ, η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ, και η ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ!

Στην περίπτωση που αποκτήσουν μαζί παιδιά όσο βρίσκεται σε ισχύ το σύμφωνο:

«ή εντός τριακοσίων ημερών από τη λύση ή την αναγνώριση της ακυρότητας του, συμφωνείται ότι θα φέρουν το επώνυμο Παντζόπουλος και ότι η γονική μεριμνά τους θα ανήκει και στους δύο γονείς και θα ασκείται από κοινού, εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο».

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ CIAΟ.

Κι αν χωρίσουν; Σύμφωνα με το έγγραφο: «Το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δύναται να λυθεί με νεότερη συμφωνία των συμβαλλομένων, η οποία θα γίνει αυτοπροσώπως με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με μονομερή συμβολαιογραφική δήλωση του ενός από αυτούς, η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

ΣΟΚ για Ελένη Μενεγάκη: Έτσι ΑΔΕΙΑΣΕ την ΤΣΕΠΗ της ο Γιάννης Λάτσιος

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

Φαίη Σκορδά - Ελένη Μενεγάκη ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ για τα ΣΠΙΤΙΑ τους!
Φαίη Σκορδά – Ελένη Μενεγάκη ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ για τα ΣΠΙΤΙΑ τους!

Όσο για την διατροφή: «Σε περίπτωση λύσεως του παρόντος συμφώνου συμβίωσης με οποιονδήποτε τρόπο, κανένας εκ των συμβαλλομένων δεν δύναται να απαιτήσει από τον άλλον διατροφή».

Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για τον άνεργο Γιάννη Λάτσιο

Το νυφικό που φόρεσε στο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο θυμήθηκε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήταν δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

«Μία μέρα έψαχνα το νυφικό μου, το σήκωσα από ένα κουτί που το είχα εκεί στο υπόγειο του σπιτιού μου…» και συνέχισε: «Και το είδα και ήταν τόσο μικρό, θεόστενο, ήμουν και αδύνατη τότε και το κοιτάζω και στην αρχή είπα « τι να είναι;» γιατί έχω και πολλά φορέματα καλλιστείων και όταν είδα ότι ήταν το νυφικό μου και είπα «και δεν είναι χρήσιμο να το δώσω σε κάποια να το φορέσει» γιατί λένε ότι πρέπει τα νυφικά να φοριούνται τρεις φορές.

Το νυφικό μου ήταν ωραιότατο από τη Σήλια, υπέροχο, αλλά ήταν μικρό πολύ γιατί ήμουν 52 κιλά τότε».

Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ πριν 10 χρονια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ
Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ πριν 10 χρονια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΗς Ελένης Μενεγάκη και το σύμφωνο συμβίωσης με τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη παραμένει εδώ και δεκαετίες η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, απασχολώντας τα media με την προσωπική της ζωή, χωρίς -παραδόξως- να την προβάλλει ιδιαίτερα. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχει εξελίξει την ιδιότητά της ως Instagrammer και μοιράζεται στη δημοφιλή πλατφόρμα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τον τελευταίο σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο. Αυτό που σίγουρα δεν έχεις δει στο accopunt της είναι εικόνες από τους δύο (ναι, ναι δύο προηγούμενους γάμους της), αλλά γι’ αυτό υπάρχουμε εμείς!

Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ πριν 10 χρονια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ 1
Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ πριν 10 χρονια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ 1

Ο πρώτος (άγνωστος) γάμος

Όσο πιθανό είναι να θυμάσαι την Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή, άλλο τόσο είναι και να το να φέρεις στη μνήμη σου την πρώτη της νυφική εμφάνιση! Η νεαρή τότε Ελένη δεν είχε έρθει ακόμη σε επαφή με τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης, που θα άλλαζε μια για πάντα τη ζωή της. Παντρεύτηκε στα 20s της με την κοριτσίστικη αθωότητα στο βλέμμα και ένα χαμόγελο αληθινής ευτυχίας. Ο γάμος της με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέλη έγινε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, σύντομα και από έρωτα, όμως, δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

Ελένη Μενεγάκη διακοπές! Οι πιο ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ στιγμές
Ελένη Μενεγάκη διακοπές! Οι πιο ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ στιγμές

Το νυφικό της διακρίνεται από τη χαρακτηριστική υπερβολή των ’80s και τα φουσκωτά μανίκια. Εντύπωση μας έκανε το ιδιαίτερο πέπλο της με μια στρώση δαντέλας και μια μικρότερη από τούλι, αλλά και τα κοντά γάντια, που επέλεξε για να συμπληρώσει το look.

Ελένη Μενεγάκη περιουσία
Ελένη Μενεγάκη περιουσία

Λίγο μετά τον χωρισμό, η Ελένη Μενεγάκη έκανε δειλά κάποια βήματα στον χώρο της μόδας, πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιού του Μιχάλη Ρακιτζή “Προκαλείς” και αρχές τις δεκαετίας του ‘90 βρέθηκε το πλατό του Mega κοντά στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη για να παρουσιάσουν την εκπομπή “Πρωινό Κοκτέιλ”. Τα πρώτα βήματα στην παρουσίαση είχαν ήδη γίνει και από τότε η καριέρα της εκτοξεύτηκε φτάνοντας στην κορυφή της παρουσίασης στην ελληνική τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη: Για ΓΚΟΜΕΝΟ σου με ΝΟΜΙΖΕΙΣ να σε ΚΥΝΗΓΑΩ; ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!
Ελένη Μενεγάκη: Για ΓΚΟΜΕΝΟ σου με ΝΟΜΙΖΕΙΣ να σε ΚΥΝΗΓΑΩ; ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ο παρολίγον δεύτερος γάμος

Το 1995 βρέθηκε κοντά στο να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γιατρό Δημήτρη Βήχο. Παρόλο που είχε γίνει η σχετική δημοσίευση της αναγγελίας γάμου και οι δυο τους είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στη Στάσα Κανάκη, ο γάμος τους ακυρώθηκε.

Ο δεύτερος γάμος

Στις 23 Απριλίου το 2001, η δημοφιλής παρουσίαστρια και ο Γιάννης Λάτσιος παντρεύτηκαν με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το νυφικό της είχε την υπογραφή Celia Kritharioti και ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό. Η Α-γραμμή και το ασφυκτικά στενό bodice τόνισαν την άψογη και τόσο θηλυκή φιγούρα της.

Ελένη Μενεγάκη! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ όλα τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που ΕΧΕΙ στην ΑΚΡΗ!
Ελένη Μενεγάκη! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ όλα τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που ΕΧΕΙ στην ΑΚΡΗ!

Τα off-the-shoulder μανίκια άφησαν το στέρνο και το μπούστο της να φαίνονται, ενώ το look ολοκληρώθηκε και αυτή τη φορά με πέπλο. Έπειτα από τρία παιδιά και 9 χρόνια γάμου ο γάμος τους έληξε, στέλνοντας ένα κοινό δελτίο τύπου – κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

λένη Μενεγάκη: ΤΡΕΛΗ ΧΛΙΔΗ! Το ΣΠΙΤΙ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ στην ΓΛΥΦΑΔΑ! Δίπλα στης Χρουσαλά και του Πρωθυπουργού!
λένη Μενεγάκη: ΤΡΕΛΗ ΧΛΙΔΗ! Το ΣΠΙΤΙ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ στην ΓΛΥΦΑΔΑ! Δίπλα στης Χρουσαλά και του Πρωθυπουργού!

Ο τρίτος γάμος

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος παντρεύτηκαν(σύμφωνα με τηλεοπτικά βίντεο) με πολιτικό γάμο το 2015, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώο τους παιδί. Ωστόσο, καμία φωτογραφία δεν έχει διαρρεύσει από την ξεχωριστή γι’ αυτούς ημέρα. Αντίθετα, έχει δημσοιευθεί το σύμφωνο συμβίωσης, φωτογραφίες του και πολλά απ όσα έχει συμφωνήσει το ζευγάρι για την συνύπαρξη του!

Ελένη Μενεγάκη είναι αναμφισβήτα μόνο μία. Γι αυτό κρεμόμαστε από τα χείλη της όταν αποφασίζει να αποκαλύψει μεγάλα προσωπικά της θέματα – για να μην πούμε μυστικά! Τα νέα έκαναν σε ελάχιστο χρόνο όπως καταλαβαίνετε. Η Ελένη Μενεγάκη είναι πάλι έγκυος; Αυτό είναι ερώτηση ή κατάφαση. Σίγουρα θα το απαντήσει σε λίγο η Ελένη. Μέχρι τώρα το …μαρτυρά η φουσκωμένη κοιλιά της!
Χαρές στο σπιτι ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ Υ η 7 εγκυμοσύνη τους χτύπησε την πόρτα Αποκάλυψη βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη! Απέβαλε η παρουσιάστρια! Όλες οι λεπτομέρειες για την κρυφή εγκυμοσύνη και το βαρύ χτύπημα της μοίρας…

 

ΟΙ 6 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΟΙ 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Είναι υπέροχη, είναι κούκλα, είναι μαμά, σύζυγός, κόρη και η γυναίκα που κάθε τηλεθεατής βάζει στο σπίτι του μέσα από την τηλεόραση!

Είναι η Ελένη τους, η Ελενίτσα τους -όπως την αποκαλούν- και όχι άδικα. Μέσα από τις εκπομπές της η όμορφη παρουσιάστρια έχει εξομολογηθεί προσωπικές στιγμές της, άλλοτε αστείες και άλλοτε συγκινητικές, με πολλούς από τους θαυμαστές της να ταυτίζονται μαζί της.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…

…έχουμε όλοι μαζί παρακολουθήσει τον γάμο της, τον χωρισμό της, τις γεννήσεις των παιδιών της και αυτό που λίγοι θυμούνται την εξομολόγησή της για τις δυο αποβολές που είχε.
Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει ότι πριν αποκτήσει τον Άγγελο είχε την πρώτη της αποβολή.

Όπως και η ίδια ανέφερε τότε, ήταν έγκυος κάποιες εβδομάδες, αλλά δεν το πήρε βαριά, γιατί μετά από λίγο διάστημα έμεινε ξανά έγκυος και όλα πήγαν καλά.

Ελένη Μενεγάκη σπουδές: Τα…πτυχία και τι ακριβώς έχει τελειώσει

«Συνέβη όταν ήμουν 6-7 εβδομάδων.

Ε Παρόλα αυτά πέθανε το παιδάκι και σκέφτηκα όλα αυτά τα δυσάρεστα “δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά” κλπ».

ΕΠΕΙΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ – ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ RAINBOW ΜΩΡΑΚΙ

Για όσους δεν το γνωρίζετε, rainbow ή αλλιώς μωρό ουράνιου τόξου ονομάζεται το παιδί που έρχεται μετά από μια αποβολή. Έτσι όπως έρχεται και το ουράνιο τόξο μετά από μια καταιγίδα. Ο Άγγελος γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2002. Θυμόμαστε τότε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία που θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΟΥΡΑΣ

Η Λάουρα γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 και η Ελένη περίμενε πώς και πώς για το κοριτσάκι της. Η Λάουρα πια είναι 14 ετών, φορά 38,5 νούμερο παπούτσι και η μητέρα της λιώνει στην κυριολεξία κάθε φορά που μιλά για εκείνη στον αέρα της εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη ηλικία παιδιά: Σε ποιά ηλικία τα έκανε και τι ηλικία έχουν σήμερα

ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΒΑΛΕΡΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ 2Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη δεύτερη άτυχη εγκυμοσύνη της.

«Είχα διαβάσει ότι εξομολογήθηκες ένα δύσκολο κομμάτι της ζωής σου, που αφορούσε μια εγκυμοσύνη.

Νιώθω ότι τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες που προβαλόμαστε από τα Μέσα είμαστε πιο ανοιχτές να το μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.

Συναντάμε ολοένα και περισσότερο συχνά σε ζευγάρια αποβολές ή παλίνδρομες κυήσεις.

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΙΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ “ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ” ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.

Μενεγάκη ηλικία έγκυος! Σε αυτές τις ηλικίες έμεινε ΕΓΚΥΟΣ η μία πριν τα 50 της χρόνια

Επίσης, θεωρώ ότι πάντα πρέπει να πιστεύεις πως κάπου στο μέλλον θα έρθει το παιδί», είπε αρχικά η Ελένη αναφερόμενη στην τότε άτυχη εγκυμοσύνη της ψυχολόγου και συνέχισε, «Τη δεύτερη φορά που απέβαλα, ήταν λίγο πριν κλείσω τον τρίτο μήνα και νομίζω ότι το πήρα πιο βαριά (από την πρώτη) ακόμα. Μάλλον ήταν επειδή η εγκυμοσύνη ήταν πιο προχωρημένη».

Βαλέρια – Το δεύτερο rainbow μωράκι της

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ RAINBOW ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ, Η ΓΛΥΚΙΑ ΒΑΛΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ.

Έχει το εκφραστικό της χαμόγελο, τη χαρακτηριστική της τσιρίδα και τα υπέροχα μεγάλα γαλάζια της μάτια. Όπως είχε αναφέρει στην εκπομπή της το 2012 με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούσε η Ζέτα Δούκα, Γράμμα σ’ένα παιδί που δεν γεννήθηκεποτέ, δεν το έβαλε κάτω.

«Έκανα και τρίτο παιδί, και θα μπορούσα ίσως να έχω κάνει κι άλλα! Ήθελα πάρα πολύ! Δεν με κράταγε τίποτα. Ούτε η δουλειά, ούτε τίποτα».

…η Μαρίνα στη ζωή της

Ελένη Μενεγάκη: Η ΗΛΙΚΙΑ, τα ΚΙΛΑ, το ΥΨΟΣ και η ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!

Και δεν την κράτησε τίποτε, αλήθεια! Γιατί στη ζωή της στις 29 Μαρτίου 2015, ήρθε η μικρή Μαρινούλα. Φέρνοντας χαρά στην οικογένειά της και πολλά χαμόγελα.

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την αξιολάτρευτη Μαρίνα που ήρθε και ολοκλήρωσε τη δική τους ευτυχία και είναι ο άγγελός τους.

Ήταν Οκτώβριος του 2014 όταν η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης Μενεγάκη είχε αρχίσει να φαίνεται.

Αν και η ίδια δεν το είχε επιβεβαιώσει μέχρι να αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα η εγκυμοσύνη της, ζούσε το θαύμα της μητρότητας -όσο μπορούσε- κρυφά και συζητώντας το μόνο με ανθρώπους από το κοντινό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ, ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ SITES ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΕΝΑΡΙΟ» ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ.

Ελένη Μενεγάκη για τις Κόρες της! ΟΛΗ μέρα στο σπίτι φτύνω

Ήταν σίγουρη ακόμη και για τους συνεργάτες της, όπως είχε πει και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Γυναίκα: «Να σου πω κάτι παράξενο;

Δεν ανησύχησα ούτε μια φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, ο οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, ηχολήπτης, καμεραμάν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα. Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό.

Ποτέ. Είμαι σίγουρη για τους δικούς μου ανθρώπους.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

Αλλά έτσι είναι, πρέπει να εμπιστευτείς, να δώσεις αν θες να πάρεις».

Μέχρι τον Δεκέμβριο δεν είχε επιβεβαιώσει ξεκάθαρα το νέο της εγκυμοσύνης της, ώσπου μια μέρα αποφάσισε να φορέσει ένα εφαρμοστό φόρεμα στην εκπομπή της επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ 5Ο ΜΗΝΑ.

Η ίδια φοβόταν και ανησυχούσε. Δεν ήξερε αν η εγκυμοσύνη της θα συνεχιζόταν.

Η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου ήρθε στον κόσμο στις 29 Μαρτίου 2015.

Λάουρα Λάτσιου: Η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, τα ΚΙΛΑ της πανέμορφης κόρης Μενεγάκη Λάτσιου

Στις επτά το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη εισήχθη για τον τοκετό της στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ και στις 22.50 γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι!

Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και την θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα.

 

Και να θυμάστε… Δώστε απλόχερα της αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι ότι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω».

H βάφτιση της Μαρίνας και η επιλογή του ονόματός της…

Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει αυτή τη μοναδική μέρα μόνο για τους πολύ δικούς του ανθρώπους και το πέτυχε. Λίγες μέρες αργότερα η Ελένη δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής μετά τις εκατοντάδες ευχές που δέχτηκε στα social media.

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΥΗΧΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Επίσης, έχει πει ότι έχει θέμα με τα γράμματα «λάμδα» και «ρο». Οι κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια έχουν και τα δύο γράμματα μέσα, ενώ ο Άγγελος και η Μαρίνα το ένα από τα δυο αντίστοιχα.

«Δεν είναι μόνο να μας αρέσει ένα όνομα, πρέπει να ακούγεται κι ωραίο!», είχε πει στους συνεργάτες της κάποια στην εκπομπή της συνεχίζοντας, «Εγώ πάντα το φανταζόμουν με το: «σήκω στον πίνακα Βαλέρια Λάτσιου» για παράδειγμα, για να μην πιάσω τα δικά σας ονόματα. Εγώ τα κολλήματά μου, με τα «λάμδα» και τα «ρο» τα ξέρετε».

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :