Δημοφιλή

Το ΘΑΥΜΑ της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ για τη Δέσποινα Βανδή: Πως “Ευλόγησε” τη ΣΧΕΣΗ με τον Βασίλη Μπισμπίκη ο ΓΙΟΣ της Γιώργος Νικολαίδης

Το ΘΑΥΜΑ της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ για τη Δέσποινα Βανδή: Πως “Ευλόγησε” τη ΣΧΕΣΗ με τον Βασίλη Μπισμπίκη ο ΓΙΟΣ της Γιώργος Νικολαίδης Το ζευγάρι που είναι αχώριστο και ζει στο έπακρο τον έρωτά του χωρίς να κρύβεται, αποφάσισε να γιορτάσει την ονομαστική εορτή της τραγουδίστριας στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί μαζί με μερικούς καλούς του φίλους ενώ μαζί τους βρίσκεται και ο γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος.

Το ΘΑΥΜΑ της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ για τη Δέσποινα Βανδή

Γιώργος Νικολαίδης: Πόσο ΜΕΓΑΛΩΣΕ ο ΓΙΟΣ του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram προχώρησε και σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση ευχόμενος στην αγαπημένη του “χρόνια πολλά”.

Γιώργος Νικολάιδης: Ο ΓΙΟΣ της Δέσποινας Βανδή κάνει πως δεν την ΞΕΡΕΙ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το ίδιο βράδυ, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε ταβέρνα του νησιού με ζωντανή μουσική και η Δέσποινα Βανδή δεν έχασε την ευκαιρία να πει και εκείνη ένα τραγούδι. Ο γιος της τραγουδίστριας που βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι κατέγραψε με το κινητό του τη μητέρα του να τραγουδά στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη και εκείνη αναδημοσίευσε το βίντεο αυτό στο προφίλ της.

Δέσποινα Βανδή: ”Ο γιος μου Γιώργος Νικολαΐδης είναι ο σεφ του σπιτιού”

Έτσι είναι ο 14χρονος γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης πέρασαν πολλά χρόνια μαζί και, στη διάρκεια του γάμου τους, απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, με τη μία να έχει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και τον νεότερο να μεγαλώνει επίσης.

vandi giorgos melina

Η γνωστή τραγουδίστρια, για την οποία υπάρχουν εξελίξεις και στο νέο της πρότζεκτ, το τελευταίο διάστημα έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες των παιδιών τους, που πλέον έχουν μεγαλώσει.

Γιώργος Νικολαΐδης! Ποιος ειναι ο μοναχογιός της Δέσποινας Βανδή
Γιώργος Νικολαΐδης! Ποιος ειναι ο μοναχογιός της Δέσποινας Βανδή

Μέχρι πρόσφατα απέφευγε οποιαδήποτε έκθεση τόσο της κόρης της Μελίνας όσο και του Γιώργου στα social media, γιατί ήθελε να έχουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

Τώρα, όμως, μοιράζεται αρκετές στιγμές με τα παιδιά της στα social media και ο Γιώργος Νικολαΐδης δείχνει να της έχει μοιάσει, έχοντας φτάσει τώρα στα 14 χρόνια του. Είναι πραγματικά… ολόιδιος με τη μητέρα του, της οποίας απολαμβάνει την τρυφερότητα.

Related Articles

Back to top button