Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Έλενα Παπαρίζου Τόνυ Μαυρίδης! Ποιο είναι το ΣΠΙΤΙ του 1 εκατομμυρίου για το οποίο “ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ”! Ένα σπίτι, μια μεζονέτα για τηνακρίβεια, που δεν είναι εντελώς ανεξάρτητη αφού συνορεύει με άλλη μεζονέτα παρακείμενη (μην σου πως μεσοτοιχεία). Ένα σπίτι που αγοράστηκε όμως προ κρίσης, αφού τότε ήταν ακόμα ζευγάρι. Ένα σπίτι στο οποίο πε΄νδυσαν και τα όνειρα τους για κοινή ζωή και καριέρα. Ο Τόνυ Μαυρίδης ήταν και..μάνατζερ της Έλενας Παπαρίζου. Βεβαίως και την χρυσή εποχή της νίκης της στην eurovision.

Έλενα Παπαρίζου! Οικογένεια, γάμος, γονείς, σύζυγος και αδέρφια

Μοιραία αγόρασαν αυτό το δίπατο σπίτ γύρω στα 300 τετραγωνικά σε εξαιρετική περιοχή. Σύνορα Βούλας προς Γλυφάδα. Ουσιαστικά όχι στο γνωστό απνόαραμα Βούλας, αλλά στο πανόραμα…Γλυφάδας. Είναι τόσο απομονομένο αυτό το σπίτι αλλά και τόσο κοντά στο κέντρο των νοτίων προαστείων..Είναι μάλιστα από τα τελευταία στο βουνό, απ όπου έχεις φοβερή θέα!

Έλενα Παπαρίζου σπίτι
Έλενα Παπαρίζου σπίτι

Αυτό λοιπόν το σπίτι, φαίνεται πως μαζί μ’ ένα στούντιο ηχογράφισης με πολύ ακριβά μηχανήματα, ήταν και το μήλος της…πραγματικής έριδας μεταξύ τους!

Τόνυ Μαυρίδης: Ποια είναι η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ που μπήκε στη ζωή του μετά την Έλενα Παπαρίζου!

Ποιος θα το άφηνε και πως εκείνος που θα έπαιρνε το ένα από τα δύο ή και τα δύο θα έδινε στον άλλο τον αντίτιμο που δικαιούται!

Εδώ, στο “δικαιούται”, αρχίζουν και τα πολύ δύσκολα. Δηλαδή, τι δικαιούται πραγματικά ο καθένας; Πόσο αφιέρωσε από την ζωή του, πόσο άξιζε αυτό που αφιέρωσε σε σχέση με τα κέρδη που έφερε η συμμετοχή του στην “σύμπραξη” του ζευγαριού;

Εκείνος που φαινόταν πιο…ξεκρέμαστος ήταν ο Τόνυ Μαυρίδης, αφού το όνομα ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Εκείνη μπορούσε να συνεχίσει και να βγάζει χρήματα ίδια και περισσότερα. Εκείνος έπρεπε να χτίσει εισόδημα από το μηδέν. Αυτό φυσικά και δεν τον έκανε σε καμία περίπτωση να δικαιούται περισσότερα από την Έλενα Παπαρίζου επειδή δικαίώς εκείνη θα έλεγε πως με το όνομα της και όχι με το μανατζάρισμα του έκανα όποια περιουσία έκαναν.

Τόνυ Μαυρίδης: Ποια είναι η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ που μπήκε στη ζωή του μετά την Έλενα Παπαρίζου!

Ο Τόνυ Μαυρίδης δεν εγκατέλειψε ποτέ το σπίτι, οπότε ακόμα του…ανήκει. Το γιατί και πως δεν τα βρήκαν ποτέ, είναι κάτι που εκείνοι και μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα. Τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ούτε στο κομμάτι των δικαστικώ διαπληκτισμών τους για το ποιος είπε τι για τον άλλο σε κάποια συνέντευξη του!

Έλενα Παπαρίζου σπίτι 1
Έλενα Παπαρίζου σπίτι 1

Εκείνος βέβαια που έχει πει πολλά περισσότερα είναι ο Τόνυ Μαυρίδης. ίσως γι αυτό τον λόγο πριν μέρες, βρέθηκε στα δικαστήρια με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφίμισης!

Διαβάστε ακόμα:

λενα Παπαρίζου βιογραφικό! Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές Η Έλενα Παπαρίζου (31 Ιανουαρίου 1982[2]) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique[3] μαζί με το Νίκο Παναγιωτίδη[4], το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία σε μικρό χρονικό διάστημα τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σουηδία όπου και μεγάλωσαν.

The Voice: ΜΕΡΑΚΛΩΣΑΝ Ρουβάς, Αργυρός, Μουζουράκης, Παπαρίζου

Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2001 για την Ελλάδα κατακτώντας με το κομμάτι “(I Would) Die For You” την τρίτη θέση, την καλύτερη θέση της χώρας μέχρι τότε. Το 2005 εκπροσώπησε ξανά την Ελλάδα στη Eurovision και κατάφερε να νικήσει με το τραγούδι “My Number One”, την πρώτη και μοναδική νίκη της χώρας μέχρι σήμερα στο διαγωνισμό.,

Η Παπαρίζου έχει κερδίσει τρία Μουσικά Βραβεία Αρίων, ένα 1 European Border Breakers Awards, 30 MAD Video Music Awards – περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη. Στις 14 Μαρτίου 2010, ο Alpha TV ανακήρυξε την Παπαρίζου ως τη 14η πιο πολυβραβευμένη εγχώρια καλλιτέχνη από το 1960 μέχρι σήμερα με συνολικά επτά πλατινένιους και τέσσερις χρυσούς δίσκους.[6] Όσον αφορά το 2010 έχει πουλήσει 167.000 δίσκους στην Ελλάδα, 24.000 δίσκους στην Κύπρο και 20.000 σινγκλς στη Σουηδία κατά τη διάρκεια της σόλο καριέρας της. Επίσης, τα τραγούδια της Παπαρίζου έχουν περισσότερες από 184 εκατομμύρια θεάσεις στο Youtube, περισσότερες από οποιονδήποτε Έλληνα καλλιτέχνη.[7]

Πίνακας περιεχομένων
1 Πρώιμος βίος
2 Καριέρα
2.1 1999-2003: Antique
2.2 2003-2005: Σόλο καριέρα, Προτεραιότητα και Eurovision
2.3 2006-2007: Υπάρχει Λόγος, The Game Of Love και soundtracks
2.4 2008-2009: Βρίσκω Το Λόγο Να Ζω, και Το Πάρτι Αρχίζει

Έλενα Παπαρίζου βιογραφικό: Το ύψος, η πλαστική, τα κιλά, η καταγωγή, η ηλικία και οι σπουδές

2.5 2010-2011: Γύρω Από Τ’ Όνειρο, Φυσικά Μαζί, Greatest Hits & More, και Dancing On Ice
2.6 2012-2013: Let’s Dance, Περιοδείες, και Τι Ώρα Θα Βγούμε?
2.7 2014 – 2015: Melodifestivalen, One Life, Σουηδική περιοδεία και “Nine”
2.8 2016-2017: Νέα δισκογραφική δουλειά

2.9 2018-2019: Έτσι κι έτσι, Κάτι Σκοτεινό, Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, Άσκοπα Ξενύχτια και επανασύνδεση των Antique
2.10 2020-2021: Europe Shine A Light, νέο άλμπουμ “Αποχρώσεις”, Eurovision 2021 και καλοκαιρινή περιοδεία. Eurovision 2021

Η Έλενα Παπαρίζου ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για της εξωσωματικές!

Πρώιμος βίος
Γεννήθηκε στο Μπορός της δυτικής Γκοτλάνδης, στη Σουηδία, από Έλληνες γονείς μετανάστες, τον Γιώργο Παπαρίζο και την Φρόσω Παπαρίζου, και μεγάλωσε στο Έργκριτε του Γκέτεμποργκ.Ο πατέρας της κατάγεται απο την Κρανέα Καρδίτσας ενώ η μητέρα της από το Μουζάκι Καρδίτσας. Έχει μια αδερφή, τη Ρίτα και έναν αδερφό, τον Ντίνο. Ως παιδί δεν έκανε παρέα με πολλά παιδιά. Όπως δήλωσε, είχε ένα αναπνευστικό πρόβλημα από το οποίο υποφέρει μέχρι και σήμερα. Ακόμα και σήμερα δηλώνει πως μερικές φορές χάνει την αναπνοή της όταν βρίσκεται επάνω στη σκηνή, για αυτό και είναι εφοδιασμένη με σπρέι για το άσθμα.

Όταν ήταν 7 ετών, άρχισε να μαθαίνει πιάνο, μπαλέτο και παραδοσιακούς χορούς. Οι πρώτες μουσικές εμπειρίες της ήταν με την ελληνική μουσική, στο ελληνικό της σχολείο.

Έλενα Παπαρίζου πρόβλημα υγείας: Η εξωσωματική, οι ορμόνες, η σκλήρυνση κατά πλάκας και ο θυρεοειδής

Στα δεκατρία της χρόνια, άρχισε να προετοιμάζεται για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Δημιούργησε την πρώτη της μπάντα με το όνομα “Soul Funkomatic” μαζί με άλλα τρία παιδιά από τη Λατινική Αμερική. Το συγκρότημα έπαιζε μόνο χιπ-χοπ και μάζευε χρήματα για την ηχογράφηση τραγουδιών. Δύο χρόνια αργότερα, όταν η Έλενα ήταν 16, η μπάντα διαλύθηκε και η Παπαρίζου δέχτηκε διάφορες προτάσεις αλλά η μητέρα της ισχυριζόταν πως ήταν πολύ μικρή για να φύγει από το σπίτι.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :