Δημοφιλή

ΕΓΚΥΟΣ η Κατερίνα Παναγοπούλου! Το 3ο ΠΑΙΔΙ του Ντέμη Νικολαίδη στα ΣΚΑΡΙΑ!

ΕΓΚΥΟΣ η Κατερίνα Παναγοπούλου! Το 3ο ΠΑΙΔΙ του Ντέμη Νικολαίδη στα ΣΚΑΡΙΑ! Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ, καθώς και νυν σχολιαστής αγώνων, που για χρόνια υπήρξε παντρεμένος με τη Δέσποινα Βανδή, φαίνεται να έχει κάνει το επόμενο «βήμα» στην προσωπική του ζωή. Και μπορεί ο ίδιος να το διαψεύδει, αλλά πολλές φορές οι δηλώσεις του προκαλούν ενδιαφέρον, αφού αφήνουν… διάφορα υπονοούμενα για την προσωπική του ζωή. Έκρηξη στα Ελληνικά περίπτερα μετά την κυκλοφορία τυ περιοδικού “Yes” το οποίο ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Παναγοπούλου, όχι απλώς σχετίζεται με τον Ντέμη Νικολαίδη αλλά περιμένει και το παιδί του! Βεβαίως και δεν υιοθετούμε την είδηση, αλλά το ότι δημσοιεύτηκε κάτι τέτοιο αποτελεί α[ό μόνο του…είδηση.

Ας δούμε λοιπόν το χρονικό της αποκάλυψης:Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει καταφέρει και πάλι να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής ως προς τα νέα της showbiz, με το όνομά του να έχει συνδεθεί με εκείνο της Κατερίνας Παναγοπούλου και τις φήμες να «φουντώνουν« για ένα νέο «καυτό» ζευγάρι.

Δείτε το σχετικό εξώφυλλο:

Η ΒΟΜΒΑ! Νικολαίδης Παναγοπούλου ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ! Ποιος "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ" την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!
Η ΒΟΜΒΑ! Νικολαίδης Παναγοπούλου ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ! Ποιος “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ” την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

Το επόμενο «βήμα» για Ντέμη και Κατερίνα

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», πάντως, ο Ντέμης είναι κανονικά ζευγάρι με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega. Οι δυο τους, μάλιστα, περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι του πρώτου, με τον χρόνο της Κατερίνας, όταν τελειώνει από το κανάλι, να του ανήκει.

Κατερίνα Παναγοπούλου
Κατερίνα Παναγοπούλου

Δείχνουν, μάλιστα, να βιώνουν την απόλυτη ευτυχία και να μην το κρύβουν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό, οι δυο τους βγαίνουν συχνά στα καλύτερα μαγαζιά του Ψυχικού και οι θαμώνες τονίζουν, ότι ο ένας δεν απομακρύνει το βλέμμα του από τον άλλο, φτάνοντας σε σημείο να μιλούν και για το επόμενο «βήμα».

«Ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή το έχω βρει στα μάτια σου. Ξέρω ότι δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί, αλλά εγώ είμαι έτοιμη να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας, αν κι εσύ το θες. Στο πρόσωπό σου βλέπω τον άνδρα που θα ήθελα να έχω δίπλα μου για μια ζωή, βλέπω τον πατέρα των παιδιών μου», φάνηκε να του λέει η Παναγοπούλου, κάτι που αν ισχύει μπορεί να είναι και προάγγελος περαιτέρω εξελίξεων.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ντέμης Νικολαίδης Κατερίνα Παναγοπούλου: Πως ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ! Πως ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ! Η σχέση της χρονιάς, δεν ήταν αυτή μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. Αν το πρώτο που μαθεύτηκε ήταν το πως γνωρίστηκε η τραγουδίστρια με τον ηθοποιό (φεύγοντας και οι δύο από διαφορετικά πλατό στο τέλος των γυρισμάτων  τους ταυτίζονταν χρονικά και συναντιόντουσαν τυχαία…στην αρχή).

Στην περίπτωση του Ντέμη Νικολαίδη και της Κατερίνας Παναγοπούλου φαίνεται πως τίποτα δεν συνέβει τυχαία. Απ’ ότι μάθαμε, ο Ντέμης είχε εντυπωσιαστεί βλέποντας την ξανθιά παρουσιάστρια και έβαλε σκοπό να βρει τρόπο να την γνωρίσει. Βρήκε το τηλέφωνο της αλλά περίμενε να βρει και κοινούς γνωστούς σαν “γέφυρα” μεταξύ τους.

Χρησιμοποιήσε λοιπόν την τηλέφωνο της και την φλέρταρε. Κάτι σας θυμίζει αυτό; Μήπως το πως προσεγγισε την Δέσποινα Βανδή;

…συνεχίζεται!

Ντέμης Νικολαίδης Κατερίνα Παναγοπούλου: Πως ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ! Πως ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ!
Ντέμης Νικολαίδης Κατερίνα Παναγοπούλου: Πως ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ! Πως ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ!

Τα πάντα όλα για την ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΣΧΕΣΗ τους που μόλις αποκαλύφθηκε! Τα πάντα όλα για την πορεία τους μέχρι τώρα. Τα πάντα όλα για το πως προέκυψε ο έρωτας τους!

ΤΣΟΥΝΑΜΙ εξελίξεων στην σόου μπιζ μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Ντέμη Νικολαίδη με την ανκοργούμαν τω ειδήσεων Κατερίνα Παναγοπούλου!

Ντέμης Νικολαίδης Κατερίνα Παναγοπούλου: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, το ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ, Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ, το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ντέμης Νικολαίδης Κατερίνα Παναγοπούλου: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, το ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ, Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ, το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Κατερίνα Παναγοπούλου- Ντέμης Νικολαίδης! ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Η διαφορά ΗΛΙΚΙΑΣ και το αληθινό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τους
Κατερίνα Παναγοπούλου- Ντέμης Νικολαίδης! ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Η διαφορά ΗΛΙΚΙΑΣ και το αληθινό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τους

Τα πράγματα πήραν απροσδόκητη θα πεις τροπή; Καθόλου! Είναι τόσο σύνηθες όσοι βγαίνουν από έναν γάμο ν’ αντιδρούν φωνάζοντας την επόμενη σχέση τους και στη συνέχεια να περνάνε και στέφανα. Γιατί επιλέγουν να δεσμευτούν με αυτό τον τρόπο αντί ν’ απολαύσουν τον έρωτα χωρίς να βιαστούν, είναι συζήτηση άλλης στιγμής.

Σημασία τώρα έχει πως στην περίπτωση του Ντέμη Νικολαίδη και της σχέσης του με την Κατερίνα Παναγοπούλου, ο έρωτας κάνει “μπαμ”. Ο ενθουσιασμός το ίδιο. Κια…δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που δημοσίευτηκαν. Αυτές είναι η αφορμή. Για “εκδίκηση” απέναντι στη επειδειξη της Δέσποινας Βανδή. Τι έκανε; Μπέιτε λίγο στην θέση του Ντέμη! Του “έτριψε” στα μούτρα τον νέο της έρωτα!

Λες και του τα…χε φυλαγμένα. Λες και ήθελε να τον κάνει να νιώσει πολύ άσχημα

Τώρα λοιπόν, αναρωτιόμαστε, πως θα αισθάνεται η Δέσποινα Βανδή βλέποντας την δημοσιοποίηση του έρωτα του με την εκρηκτική Κατερίνα Παναγοπούλου!

ΓΑΜΟΣ Κατερίνα Παναγοπούλου: Ποια είναι η παρουσιάστρια που ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ο Ντέμης Νικολαίδης! Plus το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της!

Διαβάστε ακόμα το βιογραφικό του Ντέμη Νικολαίδη

Ντέμης Νικολαΐδης βιογραφικό: Το ΑΛΗΘΙΝΟ όνομα, η ηλικία, το… ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Κατερίνα Παναγοπούλου Ντέμης Νικολαίδης: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της δημοσιογράφου!
Κατερίνα Παναγοπούλου Ντέμης Νικολαίδης: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της δημοσιογράφου!

Ο Ντέμης (Θεμιστοκλής) Νικολαΐδης (Γκίσεν, Γερμανία, 17 Σεπτεμβρίου 1973) είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ.

Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς συνδύαζε άψογη τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα, ενώ παρόλο που δεν ήταν πολύ ψηλός είχε έφεση στο σκοράρισμα με το κεφάλι και φημιζόταν για τη δύναμή του. Αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης σημείωσε πολλά και σπουδαία γκολ για τις ομάδες που αγωνίστηκε αλλά και για την εθνική Ελλάδας. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν το 2004, όταν κατέκτησε με την εθνική Ελλάδας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Δέσποινα Βανδή: ”Ο Γιος Μου Γιώργος Νικολαΐδης Είναι Ο Σεφ Του Σπιτιού”

Συλλογική καριέρα
Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Έχοντας καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη έκανε από μικρή ηλικία τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό Εθνικό. Την περίοδο 1991-92 που ο σύλλογος προβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, έκανε και ο Νικολαΐδης το άλμα στην πρώτη ομάδα. Την επόμενη περίοδο (1992-93) καθιερώθηκε ως βασικός, σκοράροντας 7 γκολ σε 30 αγώνες, ενώ την επόμενη χρονιά εντυπωσίασε από νωρίς σημειώνοντας 7 γκολ σε 9 αγώνες, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Δέσποινα Βανδή παιδιά: Ο γιο της Γιώργος Νικολαΐδης και το πρόσωπό του χωρίς… pixel

Απόλλων Σμύρνης
Στη μέση της περιόδου 1993-94, ο Απόλλων Σμύρνης (τότε Απόλλων Αθηνών) πραγματοποίησε τη μετακίνηση του νεαρού Νικολαΐδη από την Αλεξανδρούπολη στον σύλλογο της Αθήνας. Γρήγορα πήρε θέση βασικού και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ με 17 γκολ την περίοδο 1994-95, πίσω από Κριστόφ Βαζέχα (29) και Δημήτρη Σαραβάκο (21), με τον Απόλλωνα να τερματίζει τέταρτος, επίδοση που θεωρήθηκε εξωπραγματική για τα δεδομένα της ομάδας. Την επόμενη χρονιά (1995-96), σημείωσε ένα γκολ λιγότερο (16) στο πρωτάθλημα, η ομάδα του δεν τα πήγε το ίδιο καλά συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο, έφτασε όμως στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, όπου γνώρισε τη συντριβή με 7-1.

Διάρρηξη Βανδή-Νικολαϊδης: Τι χάραξαν οι ληστές στον τοίχο του σπιτιού.

ΑΕΚ
Μετά από ένα μεγάλο “σίριαλ” που διήρκεσε δύο καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους, ο Νικολαΐδης υπέγραψε τελικά συμβόλαιο στην ΑΕΚ, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που υπήρξαν ώστε να αποδεχθεί την πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι από το καλοκαίρι του 1995 ήθελε να πάει στην ομάδα που αγαπάει (την ΑΕΚ) και για τον λόγο αυτό ήταν επηρεασμένος κατά την τελευταία του χρονιά στον Απόλλωνα. Το επόμενο καλοκαίρι (του 1996) κι ενώ οι διοικήσεις Ολυμπιακού και Απόλλωνα τα είχαν βρει σε όλα, ο νεαρός τότε επιθετικός δεν συμφώνησε, εμμένοντας στην προσωπική του επιθυμία να μεταγραφεί στην ΑΕΚ και τελικά τα κατάφερε.

Δέσποινα Βανδή: Γιώργος Νικολαΐδης Τι Αποκάλυψε Για Τη Μαμά Και Την Αδερφή Του

Εκεί σημείωσε σημαντικά και σπουδαία γκολ, ενώ έγινε η “σημαία” των οπαδών της ομάδας που τον λάτρεψαν. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την περίοδο 1998-99 με 22 γκολ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πανηγυρίσει κάποιο πρωτάθλημα. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ του 1996 και το Κύπελλο τις χρονιές 1997, 2000 και 2002. Το 2000, στον τελικό Κυπέλλου με τον Ιωνικό σημείωσε γκολ με το χέρι, το οποίο ο ίδιος υπέδειξε στον διαιτητή, που δεν το είχε αντιληφθεί, ώστε να το ακυρώσει. Για τον λόγο αυτό βραβεύτηκε με το βραβείο Fair Play από τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA).

Βανδή – Νικολαίδης: ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Πως έφτασαν στο…ΔΙΑΖΥΓΙΟ!

Κάθε καλοκαίρι το όνομά του ήταν στη λίστα των μεταγραφικών στόχων πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ η βελγική Άντερλεχτ είχε συμφωνήσει το 2000 με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε την προσφορά και έμεινε στην Ελλάδα.

Με την έλευση του Μάκη Ψωμιάδη στην προεδρία της ΑΕΚ, το 2001, άρχισαν τα προβλήματα για τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος κατηγόρησε τον τότε πρόεδρο της ομάδας για απάτες, “μαύρα χρήματα” και εκβιασμούς και εν μέρει κατάφερε να βρει το δίκιο του, όμως για την ΑΕΚ ήταν αργά, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το συμβόλαιό του με την Ένωση έληξε το καλοκαίρι του 2003 και δεν ανανεώθηκε.

Σταύρος Νικολαϊδης: «Δεν θα ξαναδούμε εύκολα τις θεαματικότητες που έκαναν τα Εγκλήματα»

Ατλέτικο Μαδρίτης
Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Ντέμης Νικολαΐδης, έφυγε από την Ελλάδα για το εξωτερικό, όταν έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τελικά προτίμησε την ισπανική Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Σε μια χρονιά γεμάτη τραυματισμούς, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του και να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του τους απαιτητικούς Ισπανούς. Σημείωσε 6 γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος κυρίως ως επιθετικό δίδυμο με τον νεαρό και ανερχόμενο τότε, αλλά μετέπειτα διάσημο διεθνή Ισπανό φορ Φερνάντο Τόρρες.

Δέσποινα Βανδή-Νικολαΐδης: Τους….. ΧΩΡΙΣΕ Το ‘My Greece’!

Στο τέλος εκείνης της περιόδου η Ατλέτικο του έκανε προσφορά για ανανέωση συμβολαίου, ώστε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά ο Νικολαΐδης είχε πάρει την απόφασή του να αποσυρθεί λόγω χρόνιου προβλήματος στη μέση, όπου είχε ήδη χειρουργηθεί, αλλά κυρίως για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ, να βγει από την κρίση, γινόμενος εν τέλει πρόεδρός της.

Τηλεόραση
Από το 2018 ο Ντέμης Νικολαΐδης παρουσιάζει την εκπομπή Total Football[1] κάθε Κυριακή βράδυ στο Open TV σχολιάζοντας την αθλητική επικαιρότητα μαζί με πολλούς άλλους αξιόλογους δημοσιογράφους του αθλητικού τομέα

Βασίλης Νικολαΐδης: Πέθανε ο σκηνοθέτης έχοντας νοσήσει και από κορονοϊό

Διεθνής καριέρα
Το ντεμπούτο του στην εθνική Ελλάδας το έκανε το 1995 και τελευταίος του αγώνας ήταν στο Γιούρο 2004 όπου τελικά η Ελλάδα κατέκτησε το τρόπαιο, στον προημιτελικό κόντρα στην Γαλλία. Αγωνίστηκε συνολικά 54 φορές με τη γαλανόλευκη φανέλα και πέτυχε 17 γκολ, γεγονός που τον κατατάσσει 7ο σκόρερ όλων των εποχών.[3]

Νωρίτερα, στο τέλος του 1999 είχε ανακοινώσει πως αποφάσισε να απέχει από την εθνική Ελλάδας, από κοινού με άλλους δύο συμπαίκτες του τότε στην ΑΕΚ, τον Ηλία Ατματσίδη και τον Μιχάλη Κασάπη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επέστρεψε έπειτα από προτροπή του Ότο Ρεχάγκελ το 2001.Height: 1.74 m
Weight: 72 kg

Related Articles

Back to top button