Hit enter after type your search item

Κατερίνα Πλουμιδάκη βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Κατερίνα Πλουμιδάκη γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα της χρόνια στο Λονδίνο. Τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα και σπούδασε Computer Science στο Πανεπιστήμιο King’s College του Λονδίνου. Ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα από τον χώρο της Πληροφορικής στο Λονδίνο, τη Γενεύη αλλά και στην Αθήνα, όπου και επέστρεψε μόνιμα. Παρουσίασε για τέσσερα χρόνια στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση το Δελτίο Ειδήσεων στα Αγγλικά. Εργάσθηκε στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και έλαβε μέρος σε τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

Κατερίνα Πλουμιδάκη: Η Ελληνίδα συγγραφέας είδε τα χείλη της να «σαπίζουν» μετά από πλαστική επέμβαση

Μια αποτυχημένη πλαστική χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης συνθετικού κολλαγόνου από την περιοχή των χειλιών έκανε η καταξιωμένη συγγραφέας, Κατερίνα Πλουμιδάκη, με συνέπεια να ζει πλέον έναν εφιάλτη…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Μακρογαμβράκη στο protothema.gr, από τότε και μέχρι σήμερα η Κατερίνα Πλουμιδάκη προσπαθεί από την μια να διορθώσει ό,τι μπορεί από την σημερινή μη φυσιολογική της εικόνα και από την άλλη αναμένει την ημέρα που θα δικαιωθεί μέσα από μια σειρά νομικών διαδικασιών που έχει ήδη ξεκινήσει με τους δικηγόρους της στην Αμερική.

Τζένη Μελιτά! Η εγκυμοσύνη και το θράσος

«Έχω ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες μου και έχω βρει όλη την δύναμη που χρειάζεται ώστε να παλέψω για όσα έχασα κι είμαι σε θέση, μετά από τόσα δάκρυα και αυτοκτονικές τάσεις, να το κάνω» εξομολογείται η Ελληνίδα συγγραφέας.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Πλουμιδάκη ήταν τον Νοέμβριο του 2020 όταν σε μια μονοήμερη εκδρομή που είχε πάει με τον σύζυγο της, με τον οποίο μένουν μόνιμα στο Χιούστον, γνωρίστηκε εντελώς τυχαία με τον Έλληνα γιατρό, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Φλόριντα.

 

«Είμαι με τον άνδρα μου σε μονοήμερη εκδρομή το 2020, στο Βέιλ στο Κολοράντο, για την Ημέρα των Ευχαριστιών σε εποχή Covid. Εκεί που περπατούσαμε στο δρόμο και μιλούσαμε ελληνικά μας πιάνει την κουβέντα κάποιος και μας συστήνεται ως Έλληνας πλαστικός χειρουργός. Με κοιτούσε έντονα και μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς να του έχω δώσει κανένα δικαίωμα με ρωτάει “Τι έχεις κάνει στα χείλη σου;” Η αλήθεια είναι πως πριν 30 χρόνια είχα κάνει μια ένεση κολλαγόνου. Είχα λεπτά χείλη και ήθελα λίγο να τα αυξήσω, τίποτα υπερβολικό» εξιστορεί η Κατερίνα Πλουμιδάκη που είναι γνωστή και για την συγγενική σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς ο πατέρας της Χαράλαμπος Πλουμιδάκης ήταν πρώτος ξάδελφος με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, από την πλευρά της μητέρα του Σταυρούλας και ανιψιός του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Μια αποτυχημένη πλαστική χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης συνθετικού κολλαγόνου από την περιοχή των χειλιών έκανε η καταξιωμένη συγγραφέας, Κατερίνα Πλουμιδάκη, με συνέπεια να ζει πλέον έναν εφιάλτη…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Μακρογαμβράκη στο protothema.gr, από τότε και μέχρι σήμερα η Κατερίνα Πλουμιδάκη προσπαθεί από την μια να διορθώσει ό,τι μπορεί από την σημερινή μη φυσιολογική της εικόνα και από την άλλη αναμένει την ημέρα που θα δικαιωθεί μέσα από μια σειρά νομικών διαδικασιών που έχει ήδη ξεκινήσει με τους δικηγόρους της στην Αμερική.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά γιατί η μύτη μου έχει μετατοπιστεί από το κέντρο του προσώπου και τα ιγμόρεια μου έχουν διογκωθεί. Δεν επιτρέπεται να εκτεθώ στον ήλιο, δεν επιτρέπεται να βγω έξω αν έχει πολύ κρύο γιατί δεν έχω καλή αιμάτωση. Δεν επιτρέπεται να τρέξω ή να κάνω οποιοδήποτε άθλημα, κολύμπι στη θάλασσα, δεν μπορώ να φάω κανονικά, δεν μπορώ να γελάσω, χαμογελάσω, κλάψω, χασμουρηθώ, εκφραστώ έντονα, τραγουδήσω, φιλήσω. Επειδή δεν έχω πια σφιγκτήρα στόματος καθώς μου τον έκοψε ο γιατρός στο χειρουργείο, πίνω μόνο μέσα από καλαμάκι» τονίζει η Κατερίνα Πλουμιδάκη

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :