Hit enter after type your search item

Ασημάκης Αλεξίου βιογραφικό! Ο καρκίνος, Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ασημάκης Αλεξίου
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση 1 Ιανουαρίου 1967
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα πετοσφαιριστής

Λουκία Παπαδάκη βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Ασημάκης Αλεξίου είναι Έλληνας παλαίμαχος, αθλητής της πετοσφαίρισης. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 1 Ιανουαρίου 1967. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Σύλλογο το 1980, όπου και αγωνίστηκε έως το 1990. Κατέκτησε τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ελλάδος Ανδρών την τριετία 1984-85-86, δύο Κύπελλα Ελλάδος το 1984-85 και ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 1982 στα Τρίκαλα. Επίσης κατέκτησε την τρίτη θέση με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Σύλλογο στο Φάϊναλ Φορ του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης την περίοδο 1988-89 στο Varkaus της Φιλανδίας.

1988-89 Μαξίκονο Πάρμα Λέφσκι−Σπάρτακ Σόφιας Παναθηναϊκός Ζινέλα Μπολόνια
Έπαιξε στην Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, αλλά και Νέων ως βασικό στέλεχος όπου συμμετείχε σε τρία Βαλκανικά Πρωταθλήματα και ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με 86 διεθνείς συμμετοχές. Μεταγράφηκε στον ΑΟΝΣ Μίλωνας όπου βοήθησε σημαντικά ως βασικό στέλεχος για την άνοδό του στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Έπαιξε εννέα έτη σ’ αυτόν, και κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα τής Α2 Εθνικής Κατηγορίας και ένα της Β Εθνικής Κατηγορίας. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1998 από την ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας. Είναι απόφοιτος τού Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τ.Ε.ΦΑ.Α).

Ελληνας ηθοποιός: Εκανα πλαστική στο πρόσωπο λόγω καρκίνου

Ο ηθοποιός Ασημάκης Αλεξίου που γνωρίσαμε μέσα από τηλεοπτικά σήριαλ και ταινίες όπως «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα», «Μια αιωνιότητα και μία μέρα», «Τοπίο στην ομίχλη», «Νταντά» και «Δίδυμα φεγγάρια», αποκάλυψε στο περιοδικό You το πρόβλημα που τον έκανε να απέχει από τη δουλειά του και να κάνει πολλές επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Ελληνας ηθοποιός: Εκανα πλαστική στο πρόσωπο λόγω καρκίνου
«Η πλαστική έγινε γιατί αντιμετώπιζα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, γι αυτό απείχα και κάποιο διάστημα, εκεί γύρω στο 2009 με 2010… Είχα καρκίνο, λέμφωμα του Hodgkin, που μου χτύπησε τους αδένες, τον υπογνάθιο κυρίως. Οπότε, έπρεπε να βγάλω δύο όγκους κάτω από τη γνάθο και για να γίνει αυτό έπρεπε να την σπάσουν και μετά να μου βάλουν μοσχεύματα.

Το έμαθα πριν έξι χρόνια περίπου. Ένα μεγάλο διάστημα αισθανόμουν κομμάρες, είχα δέκατα και έκανα εξετάσεις. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, έπαθα σοκ. Μετά από μία εβδομάδα, σκέφτηκα ότι δεν θα με νικήσει, αλλά αυτό που με βασάνιζε συνέχεια τότε ήταν το «γιατί εγώ!» λέει ο Ασημάκης.

Ελληνας ηθοποιός: Εκανα πλαστική στο πρόσωπο λόγω καρκίνου – εικόνα 2
Ο ηθοποιός τονίζει ότι δεν φοβάται επειδή γνωρίζει πως υπάρχουν λύσεις και συνεχίζει :«Ότι εμφανίζεται μπροστά μου, γνωρίζω ότι μπορώ να το πολεμήσω με τους γιατρούς. Πάντα όμως υπάρχει, στο πίσω μέρος του μυαλού μου το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή ο καρκίνος και πως. Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να στο πει με σιγουριά»

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :