Headlines

Ελένη Μενεγάκη: Σείεται η σόου μπιζ! ΕΓΚΥΟΣ στο 5ο παιδί!!!

Ελένη Μενεγάκη: Σείεται η σόου μπιζ! ΕΓΚΥΟΣ στο 5ο παιδί!!! Δεν είναι μία, δεν είναι 2, δεν είναι 3 οι φορές που σοκάρει το ΠΑΝΑΕΛΛΗΝΙΟ η πρώτη των πρώτων εδώ και δεκαετίες. Πάντα όμορφη, πάντα λαμπερή και πάντα γεμάτη εκπλήξεις!

Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος στο 5ο παιδί της! Η έκλπληξη της χρονιάς με την αναοκίνωση της είδησης!!! Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω η Ελένη την ώρα της μαγειρικής και φορώντας ένα αρκετά στενό φόρεμα, χαίδευε αφηρημένη την κοιλιά της. Αυτό φυσικά δεν αποδεικνύει πως η Ελένη περιμένει ακόμα ένα παιδί αλλά ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν και πάλι οι φήμες για 5ο παιδάκι. Τις τελευταίες μέρες φήμες κυκλοφορούν πως η Ελένη Μενεγάκη είναι και πάλι έγκυος και πως περιμένει το πέμπτο της παιδί.

Ελένη Μενεγάκη βιογραφικό Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι πλαστικές, οι 3 γάμοι και τα 4 παιδιά
Ελένη Μενεγάκη: Σείεται η σόου μπιζ! ΕΓΚΥΟΣ στο 5ο παιδί!!! 6

10 Σεπτεμβρίου, 2023

Η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αναφέρθηκε στις φήμες που ξέσπασαν ύστερα από ένα απόσπασμα της εκπομπής της ωραίας Ελένης, στο οποίο η παρουσιάστρια χάιδευε για αρκετή ώρα την κοιλιά της.

Με αφορμή τη Ναόμι Κάμπελ στη βρετανική Vogue και την αποκάλυψη του προσώπου της κόρης της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σήμερα στην εκπομπή της, στην τελευταία της εγκυμοσύνη.

Ελένη Μενεγάκη – Φαίη Σκορδά ή Φαίη Σκορδά – Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, εξομολογήθηκε ότι η τελευταία της εγκυμοσύνη, ήταν πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες. Δεν είχε καούρες όπως στις άλλες τρεις και αποκάλυψε ότι η κόρη της, Μαρίνα, ενώ είχε κατάμαυρα μαλλιά, με το πέρας του χρόνου έγινε ένα ξανθό μωρό.

«Στο τελευταίο μου μωρό, δεν είχα καούρες, παρόλο που γεννήθηκε με τα πιο πολλά και μαύρα μαλλιά και μετά άλλαξαν χρώμα. Ήταν κατάμαυρα και όρθια….» είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγο καιρό, η ίδια δήλωσε για την τελευταία της εγκυμοσύνη: «Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Το θέλαμε πολύ. Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου. Μέχρι να γίνει εννοώ.

Μάκης (Ματέο) Παντζόπουλος το βιογραφικό, οι σπουδές, η χλιδάτη ζωή, η περιουσια και η ζωή με την Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη: Σείεται η σόου μπιζ! ΕΓΚΥΟΣ στο 5ο παιδί!!! 7

Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο τρόπος που με σχολίασαν, σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με έχει στενοχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Κι εγώ μπορεί να λέω πράγματα, αλλά είμαι στο σπίτι μου, δεν είναι δημόσια».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη…Η λαμπερή παρουσιάστρια στο πλαίσιο συζήτησης της με την ομάδα της εκπομπής για τη γέννα της Αθηναΐδας Νέγκα, εκμυστηρεύτηκε ότι έκανε το τέταρτο παιδί της σε μεγάλη ηλικία, ενώ είχε ήδη τρία και είχε νιώσει την ευτυχία της μητρότητας επειδή… ήθελε πολύ τον Ματέο και ήθελε να του χαρίσει ένα παιδί.

Ελένη Μενεγάκη βιογραφικό Τα όνειρα που έγιναν πραγματικότητα
Ελένη Μενεγάκη: Σείεται η σόου μπιζ! ΕΓΚΥΟΣ στο 5ο παιδί!!! 8


Η παρουσιάστρια έκανε την γλυκιά αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της, σε μια συζήτηση με την δημοσιογράφο Ελιάννα Χρυσικοπούλου, όπου της έφερε αντίρρηση στην κριτική της γιατί μια γυναίκα που έχει παιδιά να προχωρήσει σε μεγάλη ηλικία στη γέννηση ενός ακόμα.

Η συζήτηση με την σχετική αποκάλυψη ακολούθησε ως εξής:

Ελιάννα: Μια γυναίκα που έχει ήδη ένα παιδί και παραπάνω, νομίζω ότι θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί να κάνει κι άλλο αν το θέλει πολύ ο νέος της σύντροφος. Μια γυναίκα που έχει κάνει το παιδάκι της και έχει προχωρήσει τη ζωή της δε θα πιέσει νομίζω.


– Ελένη: Γιατί αποκλείεται να τον θέλει τόσο πολύ το σύζυγο και να θέλει και ένα παιδί από το σύζυγο;
– Ελιάννα: Νομίζω ότι όταν έχει μεγαλώσει το παιδί θέλει ένα τσίγκλισμα.
– Ελένη: Ναι; Για κοίτα με. Άσε με ρε Ελιάννα έχεις το λυσάρι δίπλα σου με τις απαντήσεις.

Ελένη Μενεγάκη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ηλικία, κιλά, ύψος, γάμοι, παιδια και Καριέρα (1)
Ελένη Μενεγάκη: Σείεται η σόου μπιζ! ΕΓΚΥΟΣ στο 5ο παιδί!!! 9

Πάντως η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί και παλιότερα στο γεγονός για την απόφαση της να γεννήσει σε μεγάλη ηλικία.

«Με έχεις απέναντί ​​σου, έμεινα έγκυος στα 44 και γέννησα στα 45. Για πες ρε Ελιάνα εγώ ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, ποτέ δεν με απασχόλησε τι θα πει ο άλλος, ποτέ δε σκέφτηκα αυτό που κάνω τι αντίδραση θα έχει στους άλλους… εγώ πάντα πιστεύω ότι ο καθένας μας πρέπει να πηγαίνει τη ζωή του εκεί που κρίνει εκείνος για τον ίδιο.

Άρα δεν μπήκα σ ‘αυτή τη διαδικασία. Μπορεί να άκουσα έναν, δε θέλω να ονοματίσω ποιον, γιατί πάει η Μενεγάκη και κάνει παιδί… με έχεις παράδειγμα είμαι γυναίκα που έκανα παιδί μετά τα 40, εγώ είμαι απέναντί σου… Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί;

Ελένη Μενεγάκη βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ελένη Μενεγάκη: Σείεται η σόου μπιζ! ΕΓΚΥΟΣ στο 5ο παιδί!!! 10

Το έχω σήμερα εγώ και το κοιτάζω και το λατρεύω και δεν πιστεύω ότι το έκανα; Κάθε πρωί με κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω θεέ μου σε ευχαριστώ και λέω «Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια». Εγώ με θαυμάζω γι’ αυτό… ».

Slide Up
x