Hit enter after type your search item

Νάσος Παπαργυρόπουλος για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές: “Ο Στέφανος είναι καθαρός, με γοήτευσε” 2024-04-04 15:44:07

“Δεν το ανακοίνωσα εγώ στον πατέρα μου, του το ανακοίνωσαν άλλοι. Ο πατέρας μου προέρχεται από έναν χώρο που δεν τον λες σίγουρα Αριστερό”.
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, με αφορμή την επικείμενη υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Ο γιος του γνωστού επιχειρηματία αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.
«Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ το επέλεξα λόγω του Στέφανου, επειδή είδα ότι έρχεται ένας άνθρωπος «καθαρός», νέος, με φρέσκες ιδέες, που δίνει ανοίγματα στον νέο κόσμο. Έστειλα την αίτηση και μετά από μερικές εβδομάδες μου ήρθε ένα mail, χωρίς να γνωρίζω κάποιον μέσα από το κόμμα, χωρίς να έχω μιλήσει με κανέναν», είπε αρχικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.
«Πιο πολύ ήθελα να δώσω ένα στίγμα και να πω ότι όσοι είστε σαν εμένα, όσοι μπορεί η οικογένειά σας να έχει χάσει την πρώτη κατοικία της, όπως την έχασε η δική μου, όσοι άνθρωποι είστε μικρομεσαίοι επιχειρηματίες… μπορούμε να προσπαθήσουμε με αυτό το κόμμα που αυτή τη στιγμή ανασυντάσσεται», τονίζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.
«Δεν το ανακοίνωσα εγώ στον πατέρα μου, του το ανακοίνωσαν άλλοι. Ο πατέρας μου προέρχεται από έναν χώρο που δεν τον λες σίγουρα Αριστερό. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου είπε καλή επιτυχία. Ούτε και στη μητέρα μου άρεσε η ενασχόλησή μου με την πολιτική, μου λέει: θα σε φάει το κατεστημένο», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«Είμαι 38 χρονών και έχω σχηματίσει μία πολιτική άποψη. Γοητεύτηκα από την «καθαρότητα» που έχει ο Στέφανος, ήταν πολύ εγκάρδιος και είχα τη στήριξή του σε αυτό που πάω να κάνω. Είναι κοντά στις δονήσεις της κοινωνίας», σχολιάζει κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Σε λίγο περισσότερα…

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :