Hit enter after type your search item

Νίκος Κοκλώνης: ΘΑΥΜΑ! Πως εξαφανίστηκαν όσα γράφτηκαν εις βάρος του! Σίγουρα είναι πολύ πιασιάρικο να διαβάζεις πως διώκεται ένας από του μεγαλύτερους παρουσιαστές – επιχειρηματίες των τελευταίων ετών. Θημηθήκαμε πως έναν χρόνο πριν είχε ξεσπάσει μπόρα δημοσιευμάτων – εκ των οποίων όλα ήταν ουσιαστικά αναπαραγωγή όσων το Documento δημοσίευσε. Και τελικά; Τι έγιναν αυτές οι τόσο βαριές καταγγελίες; Φτάσαμε έναν χρόνο μετά και είναι εξαιρετικό παράδειγμα του το ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, αν αναρωτηθούμε, πως και γιατί, έπαψε η οποιαδήποτε πληροφόρηση για την εξέλιξη αυτών των βαρύγδουπων καταγγελιών.

Ο Νίκος Κοκλώνης θα πρέπει να νοιώθει ιδιαίτερα δικαιωμένος που έναν χρόνο μετά ετοιμάζει την έναρξη ενός ακόμα λαμπερού σόου και εκείνοι που δημοσίευσαν τις “τρομερές” αποκαλύψεις τους, δεν μας παρέχουν την παραμικρή πληροφόρηση γύρω από το θέμα!

Αυτός είναι ο λόγος της αναδημοσίευσης

Διαβάστε, τι διαβάζετε πέρυσι!Σύμφωνα με διεξοδική έρευνα της Αρχής για Ξέπλυμα Χρήματος, ο Νίκος Κοκλώνης, γνωστή προσωπικότητα του κλάδου του θεάματος, αναδείχθηκε ως ο φερόμενος εγκέφαλος πίσω από εγκληματικό συνδικάτο που εμπλέκεται στην παράνομη δραστηριότητα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

J2US! πρεμιέρα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 στον Alpha!

Αυτή η οργάνωση πιστεύεται ότι εμπλέκεται στη διαδικασία απόκρυψης και νομιμοποίησης παράνομων κεφαλαίων που μπορεί να προέρχονται από άτομα εκτός της χώρας. Τα ευρήματα αυτής της εκτεταμένης έρευνας, όπως σχολίασε το Documento, ρίχνουν φως στην έκταση της εμπλοκής του Κοκλώνη σε αυτή την παράνομη επιχείρηση.

Το αρχοντικό της Άντζελας Δημητρίου αποπνέει χλιδή και πολυτέλεια με τα εντυπωσιακά ξύλινα πατώματα, το πιάνο με ουρά, τις εξαίσιες εντοιχισμένες κουρτίνες και το άνετο τζάκι. Ωστόσο, κάτω από τη λαμπερή πρόσοψη κρύβεται μια συγκλονιστική αποκάλυψη – η τραγουδίστρια επιβαρύνεται με ένα συντριπτικό χρέος 22 εκατομμυρίων προς το Δημόσιο σε φόρους και άλλες εισφορές. Οι ελεγκτές της Αρχής αποκάλυψαν τον περίπλοκο ιστό των οικονομικών υποθέσεων του Ν. Κοκλώνη, αποκαλύπτοντας τη συμμετοχή του στην ίδρυση περίπου 15-16 εταιρειών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο διεθνές, κυρίως εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε και εδώ: Νίκος Κοκλώνης: “Από το μηδέν, έφτασα στον Θεό σε πέντε χρόνια! Έλεγα “Ποιος μπορεί να με συναγωνιστεί;” Τα περιουσιακά στοιχεία του Νίκου Κοκλώνη κατασχέθηκαν λόγω εμπλοκής του σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Έχει αναφερθεί ότι ο Κοκλώνης ίδρυσε εικονικές εταιρείες στο εξωτερικό και στη συνέχεια κατηγορήθηκε για το αδίκημα της νομιμοποίησης παράνομων κεφαλαίων μέσω νόμιμων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Νίκος Κοκλώνης

Παρουσιαζόμενος ψευδώς ως συνεργάτης ή υπάλληλος αυτών των εταιρειών, ο Κοκλώνης κατάφερε να αποφύγει την καταβολή φόρων, ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και να διοχετεύσει παράνομα κεφάλαια που στη συνέχεια ξέπλυνε στη χώρα. Περαιτέρω, παρέλειψε να εξοφλήσει τον ΦΠΑ που είχε εισπράξει, επιβαρύνοντας περαιτέρω τις παράνομες ενέργειές του. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι πλήθος εντολών δέσμευσης, που ξεπερνούν τις ιλιγγιώδεις 20 τον αριθμό, έχουν επιβληθεί στο σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του Ν. Κοκλώνη.

Το εν λόγω άτομο, Ν. Κοκλώνης, κατηγορείται για διάπραξη σοβαρών εγκληματικών πράξεων, όπως, ενδεικτικά, εξαπάτηση του γενικού πληθυσμού, συμμετοχή σε φοροδιαφυγή και φοροδιαφυγή, συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις, καθώς και παράνομη νομιμοποίηση κεφαλαίων για αγνώστων στοιχείων που παράνομα μεταφορά χρημάτων σε ξένες δικαιοδοσίες. Υπάρχουν συνολικά επτά άτομα που παίζουν ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση, εκτός από τον κύριο εμπλεκόμενο. Μεταξύ αυτών είναι ένας νόμιμος εκπρόσωπος, ένας οικονομικός εμπειρογνώμονας και ένα άτομο από την Αλβανία που πιστεύεται ότι έχει στενή σχέση με το κύριο πρόσωπο και κρατείται επί του παρόντος λόγω της εμπλοκής τους στη διακίνηση ναρκωτικών.

Επιπρόσθετα, θα διεξαχθεί έρευνα για τους εκπροσώπους περίπου 15 εταιρειών που ίδρυσε ο Ν. Κοκλώνης, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για δημόσια βλάβη ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι υπό το πρίσμα αυτών των συνθηκών, έχει υποπέσει ότι στο προαναφερόμενο άτομο, που ασκεί ατομική επιχείρηση με καθαρό κεφάλαιο 4.000 ευρώ, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανάπτυξης έλαβε σημαντική επιχορήγηση 9 εκατομμυρίων ευρώ. Επενδύσεις, με επικεφαλής τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η επίμαχη επιχορήγηση αποτράπηκε από τις ενέργειες του προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης του Ξεπλύματος Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη, όπως αναφέρει η ίδια η Αρχή. Το έγγραφο παρέχει πολύτιμες πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Περιέχει περιεκτικές λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για την κατανόηση του θέματος. Το έγγραφο έχει ερευνηθεί διεξοδικά και βασίζεται σε εκτενή στοιχεία και στοιχεία. Παρουσιάζει διάφορες προοπτικές και απόψεις, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ανάλυση.

Είναι γραμμένο με σαφή και περιεκτικό τρόπο, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο σε αναγνώστες διαφορετικού υπόβαθρου. Το έγγραφο χρησιμεύει ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περαιτέρω έρευνα και μελέτη. Το περιεχόμενό του είναι οργανωμένο με λογικό και συνεκτικό τρόπο, διευκολύνοντας την αποτελεσματική πλοήγηση και κατανόηση. Συνολικά, το έγγραφο είναι μια πολύτιμη πηγή που συμβάλλει στη γνώση και την κατανόηση του αντικειμένου.

Πηγή: Documento

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :