Τραγική εξέλιξη για την Ελένη Μενεγάκη! Το χτύπημα από την ανίατη ασθένεια!

Τραγική εξέλιξη για την Ελένη Μενεγάκη! Το χτύπημα από την ανίατη ασθένεια! Η γυναίκα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ταπεινές γειτονιές του Κερατσινίου και του Κολωνού σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας, μοιράστηκε με ειλικρίνεια τις εμπειρίες της από το να μπαίνει κρυφά στις κινηματογραφικές αίθουσες τραβώντας έξυπνα τα συναισθήματα των ανθρώπων και περιστασιακά καταφεύγοντας σε μια αβλαβή ίνα.

Εξιστορώντας τις παιδικές της αναμνήσεις, θυμάται τη μητέρα της που εξέφραζε την επιθυμία να απομακρύνει το μεγαλύτερο αδερφάκι από τον κινηματογράφο. Μαζί, θα έμπαιναν κρυφά στο θέατρο στη μέση μιας ταινίας και θα έβγαιναν διακριτικά μόλις ολοκληρωνόταν.

Όταν με ρώτησαν για τα παιδικά μου χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου, απάντησα λέγοντας ότι, καθώς δεν έχω αναμνήσεις από αυτό, δεν μπορούσα να διακρίνω πραγματικά τη διαφορά. Ωστόσο, καθώς μεγάλωνα, άρχισα να συνειδητοποιώ την απουσία πατρικής φιγούρας στη ζωή μου. Αν και μπορεί να μην το είχα κατανοήσει πλήρως στα νεότερα μου χρόνια, τώρα κατανοώ καλύτερα τις αντιδράσεις μου και τις επιλογές που έκανα.

Αναλογιζόμενος αυτό, ήταν δύο μέρες πριν από τα 46α γενέθλιά της, συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου 2015, όταν το περιοδικό You αφηγήθηκε σημαντικές στιγμές της και μοιράστηκε την ιστορία της. Η Ελένη γνώρισε μια καταστροφική απώλεια σε πολύ νεαρή ηλικία όταν ο πατέρας της έφυγε από τον καρκίνο. Παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια, ο πόνος και η θλίψη εξακολουθούν να την κυριεύουν όποτε τον αναφέρει. Κοιτάζοντας μια φωτογραφία της με τον αγαπημένο της αδερφό, τον πατέρα της και τον πατριό της, τα συναισθήματα της Ελένης πλημμυρίζουν και τα δάκρυα κυλούν στο πρόσωπό της.

Παραδέχεται ότι ποτέ δεν έχει συμβιβαστεί πλήρως με την απουσία του πατέρα της, καθώς το κενό που άφησε πίσω του είναι κάτι που δεν μπορεί να καλυφθεί εύκολα. Η θλίψη που κουβαλά μαζί της είναι μια συνεχής υπενθύμιση της βαθιάς επίδρασης που είχε ο πατέρας της στη ζωή της και της απώλειας με την οποία συνεχίζει να παλεύει. Η Ελένη Μενεγάκη είχε μια προκλητική ανατροφή στο πλευρό της μητέρας της φύλακα-άγγελο Ζέτα. Παρά το γεγονός ότι ζούσαν στη φτώχεια, ο δεσμός τους παρέμενε άθραυστο. Η απώλεια του πατέρα της όταν ήταν μόλις 2,5 ετών ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τη σχέση τους, δημιουργώντας μια σύνδεση αδιαπέραστη από εξωτερικές παρεμβάσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα περιοδικού, όταν η Ελένη έφτασε στα 16 της, η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε έναν άντρα που λεγόταν Στέλιος Μισόκαλος και γέννησε τον μικρότερο αδερφό της Θοδωρή. Η ένωση αυτή σηματοδότησε μια σημαντική καμπή στη ζωή της Ελένης, καθώς έζησε επιτέλους την οικογένεια που πάντα λαχταρούσε από τα παιδικά της χρόνια. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το ταξίδι της δεν ήταν χωρίς προκλήσεις. Η Ελένη αναγνωρίζει ανοιχτά τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, συζητώντας τα συχνά με ειλικρίνεια. Κατά τη διάρκεια του γάμου μου, αναγκάστηκα να το αφήσω.

Η Ελένη Μενεγάκη έχασε τραγικά τον αγαπημένο της πατέρα, Κωνσταντίνο Μενεγάκη, από την καταστροφική ασθένεια του καρκίνου. Γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου 1969, στη ζωντανή πόλη του Κερατσίνι, αυτό το άτομο διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα, έχοντας λάβει την ελληνική υπηκοότητα. Το μορφωτικό τους υπόβαθρο είναι αξιοσημείωτο και κατέχουν βαθιά γνώση της νεοελληνικής γλώσσας, επιτρέποντάς τους να πλοηγούνται και να επικοινωνούν αβίαστα σε διάφορες καταστάσεις. Αυτό το ταλαντούχο άτομο έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του στη βιομηχανία του θεάματος, ιδιαίτερα ως τηλεοπτικός παρουσιαστής και ηθοποιός.

Οι συνεισφορές τους στη μικρή οθόνη έχουν αναγνωριστεί και εκτιμηθεί από τον εργοδότη τους, τον ΑΝΤ1, μια εξέχουσα ραδιοτηλεοπτική εταιρεία. Με τη σαγηνευτική παρουσία τους και το αναμφισβήτητο χάρισμά τους, συνεχίζουν να αιχμαλωτίζουν το κοινό και να αφήνουν μια μόνιμη εντύπωση στον κλάδο.

Η Ελένη Μενεγάκη, γεννημένη στις 29 Οκτωβρίου 1969 στο Κερατσίνι, είναι μια ιδιαίτερα καταξιωμένη και γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια στη χώρα της. Με τη σαγηνευτική παρουσία της στην οθόνη και τη χαρισματική της προσωπικότητα, έχει καθιερωθεί με επιτυχία ως μια από τις πιο αγαπημένες μορφές της ελληνικής βιομηχανίας του θεάματος. Σε όλη τη λαμπρή καριέρα της, η Ελένη γοήτευσε αβίαστα τους θεατές με τις εξαιρετικές της ικανότητες φιλοξενίας, καθιστώντας την ένα γνωστό όνομα και μια αξιόπιστη πηγή ψυχαγωγίας για αμέτρητα νοικοκυριά.

Ελένη Μενεγάκη πατέρας
Τραγική εξέλιξη για την Ελένη Μενεγάκη! Το χτύπημα από την ανίατη ασθένεια! 2

Το ταλέντο και η αφοσίωσή της της έχουν κερδίσει πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεία, ενισχύοντας την ιδιότητά της ως πραγματική εικόνα στον κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης. Σε πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, ο οικοδεσπότης άδραξε την ευκαιρία να εμβαθύνει σε ένα μαγευτικό θέμα που αφορούσε ένα ζευγάρι που ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι με τα παιδιά του κοντά.

Ωστόσο, μέσα στη συζήτηση, η Ελένη Μενεγάκη ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί ένα εγκάρδιο προσωπικό ανέκδοτο για τον καταξιωμένο Έλληνα τραγουδιστή Μάκη Παντζόπουλο. Σύμφωνα με την Ελένη Μενεγάκη, παρά την αγάπη της για τα ταξίδια, η ιδέα να ξεκινήσει ένα ταξίδι 20 ημερών, ακόμα κι αν συνοδεύεται από τον Μάκη Παντζόπουλο, είναι κάτι που απλά δεν μπορεί να καταλάβει. Δεν είμαι ο τύπος του ατόμου που του αρέσει να ξεκινά μεγάλα ταξίδια με αυτοκίνητο, ακόμα κι αν είμαστε μόνο εμείς οι δύο.

Ο σύζυγός μου ζήτησε επίμονα ένα τέτοιο ταξίδι σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μας, προτρέποντάς μας να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ξεκινήσουμε μια περιπέτεια 20 ημερών. Ωστόσο, η ιδέα και μόνο να περάσω 20 συνεχόμενες μέρες περιορισμένος σε ένα αυτοκίνητο με κάνει να νιώθω άβολα. Πέρα από το γεγονός ότι δεν θα έχουμε τα παιδιά μας μαζί μας, η σκέψη να είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα όχημα για τόσο καιρό δεν είναι κάτι που μου αρέσει.

Τα φτωχικά χρόνια των Άντζελα Δημητρίου, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, Ελένη Μενεγάκη, Σάκης Ρούβας κ.α

Όταν με ρώταγαν “πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια που ο πατέρας σου πέθανε” έλεγα, “ε, αφού δεν το θυμάμαι, δεν κατάλαβα τη διαφορά”. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η υπήρχε η έλλειψη του πατέρα. Μπορεί τότε να μην το καταλάβαινα όταν το ζούσα, αλλά σήμερα καταλαβαίνω τις αντιδράσεις μου και γιατί επέλεξα να κάνω κάποια πράγματα». Δύο μέρες πριν τα 46α γενέθλιά της, στις 29 Οκτωβρίου 2015, το περιοδικό You, θυμάται τις πιο σημαντικές στιγμές της και αναφέρε

Ελένη Μενεγάκη Mega Banca! Δεν ήταν ΠΑΝΤΑ βαμμένη ΞΑΝΘΙΑ!

ται στον θάνατο που πάντα ήταν ένα αγκάθι στην ψυχή της, τον θάνατο του πατέρα της, αναδημοσιεύοντας απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη μεγάλωσε με τη μητέρα της Ζέτα φύλακα-άγγελό της, δύο γυναίκες που ζούσαν φτωχικά, αλλά τίποτα δεν τις χώριζε. Ο θάνατος του πατέρα της στα 2,5 της χρόνια τις έκανε να δημιουργήσουν μία σχέση που δεν μπορεί κανένας να διαταράξει. Στα 16 χρόνια της, όπως αναφέρει το περιοδικό, η μητέρα της θα φέρει στον κόσμο τον αδερφό της Θοδωρή, καθώς θα παντρευτεί για δεύτερη φορά, τον Στέλιο Μισόκαλο, και η Ελένη Μενεγάκη θα ζήσει για πρώτη φορά σε μία οικογένεια που είχε ονειρευτεί από παιδί.Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια
Η Ελένη δεν το κρύβει και έχει πολλές φορές μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: “ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΩ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ!”

Η ίδια γεννήθηκε στο Κερατσίνι και μεωγάλωσε στον Κολωνό ενώ χρήματα δεν περίσσευαν. Ακόμη και στο σινεμά – – όπως έχει η ίδια εξομολογηθεί στον αέρα έμπαινε λαθραία με επίκληση στο συναίσθημα και με τη βοήθεια ενός μικρού ψέματος. Η μητέρα της έλεγε πως θέλει να πάρει το μεγαλύτερο παιδί από το σινεμά, έμπαιναν στη μέση της ταινίας κι έβγαιναν όταν αυτή είχε πια τελειώσει

Γέννηση 29 Οκτωβρίου 1969[1]
Κερατσίνι[2]
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα παρουσιαστής
τηλεπαρουσιάστρια
ηθοποιός
Εργοδότης ΑΝΤ1

Η Ελένη Μενεγάκη (Κερατσίνι, 29 Οκτωβρίου 1969) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, με τηλεοπτική καριέρα από το 1991 έως σήμερα, με μονοετή διακοπή την σεζόν 2020-2021.

ΕΛΈΝΗ ΜΕΝΕΓΆΚΗ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΛΙΚΊΑ, ΤΟ ΎΨΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΆ

Νεανικά χρόνια
Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969 στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στον Κολωνό Αττικής, αν και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Στα σχολικά της έτη ως μαθήτρια δεν υπήρξε καλή, αλλά πάντοτε ήταν η συμπάθεια των καθηγητών της όπως δηλώνει η ίδια. Συμμαθητής της ήταν ο Γιώργος Λιάγκας καθώς πήγε σχολείο στην Αθήνα. Τέλος, μια από τις αγαπημένες της ασχολίες ήταν η παρακολούθηση μιας θεατρικής παράστασης.

Καριέρα
Τηλεόραση
Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

ΘΡΗΝΟΣ για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν αντέχω τον χωρισμό μας με τον Ματέο» (βίντεο)

Το 1994, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για δύο σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά.[3] Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και διήρκεσε δέκα χρόνια, προβάλλοντας έτσι το όνομα της περισσότερο στις ελληνικές οικογένειες. Παράλληλα, παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε προσκεκλημένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν, καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» καθημερινά στη μία το μεσημέρι έπειτα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ως γκεστ στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017). Την 1η Ιουλίου του 2020 σταμάτησε την ψυχαγωγική εκπομπή και αποχώρησε από το κανάλι έπειτα από 15 χρόνια. Την σεζόν 2021 μέχρι σήμερα έπειτα από απουσία ενός χρόνου, επιστρέφει στην τηλεόραση με την ανανεωμένη εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Mega Channel. Η παραμονή της στον σταθμό υπογράφηκε από μια τριετή ρήτρα ανάμεσα σε εκείνη και τον τηλεοπτικό σταθμό του Μαρινάκη.

Προσωπική ζωή
Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο. Ο δεύτερος, έγινε το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Άγγελο (γενν. 2002), την Λάουρα (γενν. 2005) και την Βαλέρια (γενν. 2008). Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα.

Slide Up
x