Δημοφιλή

ΕΔΙΩΞΑΝ και τον ΓΛΥΦΤΗ Βερύκιο από τον Alpha! Επιβεβαιώθηκε το Freegossip!

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του σταθμού μετά τα καινούργια δεδομένα στη μετοχική του σύνθεση και την αγορά τουλάχιστον του 50% από τη θυγατρική της Motor Oil. Μένει εκτός Δ.Σ. ο Δήμος Βερύκιος.
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο Δημήτριος Κοντομηνάς, ενώ χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου ο Εμμανουήλ Δραϊνάκης.

Έτσι εκτός διοίκησης του ALPHA βρίσκεται πλέον ο Δήμος Βερύκιος με τον Στέφανο Μάγειρα να τοποθετείται στη θέση του αντιπροέδρου και μέλη του ΔΣ οι Εμμανουήλ Μαλέλης, Μιχάλης Μπίτζιος και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ ALPHA και STAR είναι η έγκριση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτοί που φεύγουν σφίγγουν τα χείλη πνίγουν τα δάκρυα να μην φανουν…..αθάνατε Ζαμπέτα παντα επίκαιρος!!!!

  2. Το γλυφτης ειναι πολυ λιγο για τον Βερυκιο……. ο ανθρωπος δεν εχει ταιρι ειναι ασυναγωνιστος στο γλυψιμο, την κωλοτουμπα, τη δηθενια, την ελλειψη ηθους κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π. στα τσακιδια … ακομα και απο το ραδιοφωνο

  3. επιτελους ευχαριστα νεα! Αξιζει να αποτισουμε ολοι φορο τιμης βλεποντας στο γιουτιουμπ το κλιπ με τον Βερυκιο να βαζει τα κλαματα για την ονομαστικη εορτη του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ του! ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button