Η Ελένη Μενεγάκη ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ στη Φαίη Σκορδά. Το ΚΑΥΤΟ παρασκήνιο

Η Ελένη Μενεγάκη ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ στη Φαίη Σκορδά. Το ΚΑΥΤΟ παρασκήνιο Η Φαίη Σκορδά Με ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ, η Μενεγάκη την ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ και βάζει τον Ουγγαρέζο να την ΚΡΑΖΕΙ! Δεν μπορείς να πεις πως με κάτι πεντοχίλιαρα, δεκαχίλιαρα που μπορεί και παίρνει από κάθε δημοσίευση διαφημιστική στο ίνσταγκραμ, είχε ανάκγη από λεφτά. Απλά, η παρουσία στο κανάλι, ενισχύει τα κέρδη από τομ instagram, τα οποία αν απέχει από την τηλεόραση θα πέσουν κατακόρυφα.
Φαίη Σκορδά
Η Ελένη Μενεγάκη ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ στη Φαίη Σκορδά. Το ΚΑΥΤΟ παρασκήνιο 3

Η Φαίη Σκορδά βγάζει πολλέ δεκάδες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ από το ινσταγκραμ με συνέπεια να βγάζει εκκατομμύρια το χρόνο.

Η Φαίη Σκορδά που αγόρασε και σπίτι στην ακριβότερη περιοχή των νοτίων προαστείθων στα 300 και κάτι χιλιαδες ευρώ και από το οποίο αναγκάστηκε να φύγει ή αποφάσισε να φύγει.

Ποιος αφήνει μια μεζονέτα στην καλύτερη συνοικία την οποία αγόρασε τσάμπα; Σκεφτήκατε ποτέ, ποιος της…σφύριξε την ευκαιρεία αυτή; Ποιανού ήταν πριν το σπίτι αυτό και πως κατάφερε να το πάρει σε αυτήν την αστεία για τα δεδομένα του τιμή;

Οι φήμες λένε από πλειστηριασμό και σε αυτή την περίπτωση αν είναι αλήθεια, εξηγείς όχι μόνο ποιος ήταν ο κύριος που πήγε και της έκανε φασαρία έξω από το σπίτι αυτό…η ίδια το αποκάλυψε στην εκπομπή της αλλά δεν είπε και τον λόγο για τον οποίο πήγε και ωριόταν ο άνθρωπος αυτός.

Τα λεφτά από το instagram είναι τρελλά, είναι αδιανόητα για τις κυρίες που έχουν τηλεπροβολή και φυσικά, κάποιοι θέλουν και τους τα δίνουν.

Το θέμα είναι πως θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Δηλαδή από την μία η Φαίη Σκορδά κάνει σκληρό κουτσομπολιό – άσε που κάνει πως δεν την αρέσει – ακι αντί ν’ αλλάξει την θεματολογία της εδώ και 20 σχεδόν χρόνια, προσποιείται πως δεν της αρέσει να σχολιάζουν οι συνεργ΄τες της, αντί ν’ αλλάξει ή τους συνεργάτες της ή τα θέματα της εκπομπής.

Το ΒΡΗΚΑΜΕ! Φαίη Σκορδά, το αληθινό της όνομα, το πραγματικό ύψος η ηλικία και η σχέση στα 43 της χρόνια!

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν που έχει τιμήσει όσο λίγες παρουσιάστριες την θεματολογία αυτή, είχε την άνεση – είδατε τι προσεγμένα που το εκφράζουμε; – και έστειλε δια του δικηγόρου της επιστολή προς όλα τ σχεδόν τα μέσα, ζητώνατς να μην δείχνουν πλάνα ή φωτογραφίες από το σπίτι της.

Ελένη Μενεγάκη γυμνή
Η Ελένη Μενεγάκη ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ στη Φαίη Σκορδά. Το ΚΑΥΤΟ παρασκήνιο 4

έχει στήσει τόσα …τηλεδικαστήρια, έχει τηλεδικάσει τόσους ανθρώπους, όμως εύκολα διαμαρτύρεται γαι το πως αντιμετωπίζουν τα με΄σα εκίνη…αν και προσπαθεί να έχει όσο τον δυνατόν δημοσιογράφους θετικά διακείμενους…που σημαίνει να μην…φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!