Η Κρίστη Καθάργια είναι 32 ετών και εργάζεται ως ψυχολόγος

Η Κρίστη Καθάργια είναι 32 ετών και εργάζεται ως ψυχολόγος Η Κρίστη Καθαργιά είναι 32 ετών και εργάζεται ως ψυχολόγος. Στις 2 Ιανουαρίου ταξίδεψε μαζί με εννιά ακόμη διάσημους με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο και από τις 7/1 την παρακολουθούμε στις οθόνες μέσα μέσα από το Survivor 2024.

Κρίστη Καθάργια: «Ο γιος μου ήρθε όταν ήμουν 24, με το ένα χέρι τον κοίμιζα και με το άλλο έγραφα την πτυχιακή μου»

Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κρίστης Καθάργια στην εκπομπή «Μαμα-δες» που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή, προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29/3 στο Happy Day.

Η Κρίστη Καθάργια στο απόσπασμα αυτό, μιλά για τον γιο της Άκη, που ήρθε στη ζωή της όταν ήταν μόλις 24 ετών αλλά και το πως το αντιμετώπισε η ίδια.

«Ο Άκης ήρθε όταν εγώ ήμουν 24 χρονών. Ήμουν μικρούλα. Ήμουν φοιτήτρια. Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη είπα ότι θα συνεχίσω κανονικά. Περισσότερο αγχώθηκε ο περίγυρος. Κάποια στιγμή, όταν πέρασαν οι μήνες, πάγωσα τις σπουδές μου για ένα εξάμηνο, για να γεννήσω και μετά συνέχισα κανονικά. Με το ένα χέρι κοίμιζα το μωράκι μου, και με το άλλο έγραφα την πτυχιακή μου όλη νύχτα. Δε το μετάνιωσα ποτέ. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έχω πετύχει δυο πράγματα που αγαπάω πάρα πολύ, το παιδί μου και τις σπουδές μου» είπε η Κρίστη Καθάργια.

Κρίστη Καθάργια

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!