freegossip.gr

News, Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ, ΠΡΩΤΟΙ τον ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ!!!  Είχες όλον τον χρόνο να το κάνεις. Κι όμως! Ποτέ κανείς δεν κατέκρινε τόσο αυστηρά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ οι πάμπολες μαρτυρίες για την κατάχρηση εξουσίας στον Alpha την περίοδο της…βασιλείας της, τους έδιναν πολλά “ελαφρυντικά” για να το κάνουν. Θα μπορούσες να το πεις “άνανδρο” Και θα μπορούσες να το πεις έτσι, επειδή, αν δεν θέλεις να μοιάζεις σε κείνον που κράζεις, καλό θα ήταν να μην τον χτυπάς λίγο πριν τον τοκετό!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Είχες όλον τον χρόνο να το κάνεις. Κι όμως! Ποτέ κανείς δεν κατέκρινε τόσο αυστηρά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ οι πάμπολες μαρτυρίες για την κατάχρηση εξουσίας στον Alpha την περίοδο της…βασιλείας της, τους έδιναν πολλά “ελαφρυντικά” για να το κάνουν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! ''Μακάρι να καταφέρω τα μισά από όσα έχει καταφέρει η Ελένη Μενεγάκη''
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! ”Μακάρι να καταφέρω τα μισά από όσα έχει καταφέρει η Ελένη Μενεγάκη”

Είναι ανεξήγητο, το γιατί τώρα! Γιατί τόσο έντονα;

Πως συστρατεύτηκαν όλοι αυτοί οι άγιοι άνθρωποι, που το μόνο που κάνουν από τηλεόρασης, είναι να διακυρήτουν τον λόγο του θεού, της κατανόησης και της αγάπης; Όλοι αυτοί οι πανελατζήδες (Ελληνική τηλεοπτική εφεύρεση καθαρά, χωρίς αντικείμενο, χωρίς έργο, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς κόπο, παρά μόνο το αυθαίρετο δικαίωμα που κακώς τους επιτρέπουν, εδώ και χρόνια: Να ΚΡΙΝΟΥΝ!

 

Ποιοι είναι όμως εκείνοι που κρίνουν; Τι δοευλειά έχουν κάνει στην ζωή τους; Πόσα ρεπορτάζ; Κυρίως, γιατί δεν γεμίζουν τον τηλεοπτικό χρόνο με κάτι δικής τους παραγωγής, αντί να κάνουν το ευτελέστερο και ευκολότερο;

Κατακρίνουν λοιπόν την Σπυροπούλου!

Τώρα που παντρεύτηκε, τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδί! Και την κράζουν ποιοι; Οι…τηλεοπτικά αναμάρτητοι;

Ε, ρε και να πιάσουμε αυτή την κουβέντα για την ιστορία τους καθάνα χωριστά! Μητέρα Τερέζα θα φαντάζει η Κωνσταντίνα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η super κόντρα με την Κατερίνα Καραβάτου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η super κόντρα με την Κατερίνα Καραβάτου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κοντομηνας! Η πολυσυζητημένη σχέση τους

Φυσικά και δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός! Ούτε τον λόγο βρίσκω, ούτε αιτία έχω για να το κάνω! Είναι όμως το λιγότερο, κουραστικό μπορείς να το πεις – για να μην πω και χυδαίο, το ότι όλοι που μιλούν στην τηλεόραση αυτή την στιγμή, έχουν λόγο, ακριβώς επειδή επιτίθονται σε κάποιος καθημερινά.

 

Επειδή τους κρίνουν καθημερινά. Οι μισοί τους άλλους μισούς και ο ένας τον άλλο. Νομίζεις πως αν δεν κράξουν, θ’ απολυθούν!

Νομίζεις πως αν δεν περάσουν από σαράντα κύματα κάποιον, δεν έχουν και λόγο να υπάρχουν στο γυαλί. Φυσικά το να ψάξεις να βρεις και πεις κάτι καλό, είναι από δύσκολο έως σπανιότατο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πρώτον επειδή δεν θέλεις, επειδή είναι πιοπ εύκολο το να ξινίζεις για όλα, επειδή έτσι κι αλλιώς το καλό σπανίζει!

 

Αλλά η παριμοία “είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα” είναι η σφραγίδα του ποια είναι όχι μόνο η τηλεόραση που βλέπουμε, αλλά το χάλι που είναι και το σκηνικό της ζωής που ζούμε!

Γιοκ οι καθρέπτες για να δει ο καθένας την καμπούρα του! Είναι κάτι που αποφεύγει μετά βλελλυγμίας κάθε παρουσιάστρια η πανελατζής!

Η κορυφή του σκατόβουνου όμως είναι ότι όταν ανοίγεις την τηλεόραση δεν βλέπεις άλλους από…δικαστές.

Και τι ωραία που την…βρίσκουν να “σφάζουν” προσωπικότητες. Μην τολμήσει όμως κανείς να γΡάψει ή να πει γι αυτούς, οτιδήποτε άλλο εκτός από…τρισάγιο! Την έβαψε!

Επικαλούνται τον πατέρα τους την μητέρα τους που θα συγχιστούν με όσα ακούνε για το παιδί τους! Μόνο που το παιδί τους επιδίωξε και εξακολουθεί με μανία την δημόσια έκθεση και τις δημόσιες αντιπαραθέσεις! Αν πήγαινε για το…απλό μεροκάματο, ουδείς θα έπαινε στο στόμα το παιδί τους! Με σαθρά, σαχλά και ανόητα επιχειρήματα, καταχρώνται τον τηλεοπτικό αέρα που τους δόθηκε και φυσικά, δεκάρα δεν δίνουν για τους γονείς εκείνων που σχολιάζουν – έτσι το λένε – στην εκπομπή τους!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Ελένη Μενεγάκη! 10 χρονια μετα την ΚΟΝΤΡΑ τους ΜΑΖΙ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Ελένη Μενεγάκη! 10 χρονια μετα την ΚΟΝΤΡΑ τους ΜΑΖΙ

 

Όσο διαφωνούν για παράδειγμα με κείνον που έδωσε την εξουσία στην Κατερίνα Σπυροπούλου, άλλο τόσο, δεν αναρωτιούνται τι έκαναν εκείνοι για να έχουν αυτή την στιγμή παρόμοια εξουσία;

Πως βρέθηκαν άραγε όλοι αυτοί στην τηλεόραση; Πολύ θα ήθελα ν’ ακούσω από τους ίδιους την δική τους αληθινή πορεία προς αυτό που εκείνοι θεωρούν…επιτυχία!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ΚΑΨΟΥΡΑ με τον Δημήτρη Κοντομηνά, η ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ συνεργατών, το ατέλειωτο ΚΡΑΞΙΜΟ! Βράδυ πρωτοχρονιάς στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη. Η πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες του γνωστού – άγνωστου σίριαλ δεν ήταν ούτε αυτές από τις κοινές διακοπές με το σκάφος του καναλάρχη. Πώς επισημοποίησαν τη σχέση τους ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Μπορείς να πεις στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ που έγινε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Ας θυμηθούμε ένα από τα τότε δημοσιεύματα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

“Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, λοιπόν, και η κατά 50 περίπου χρόνια νεαρότερη του Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσαν κάθε υποψία. Ότι είναι μαζί.

Γνωστό, πασίγνωστο, όμως όχι «επίσημο» το γεγονός, ότι έχουν σχέση εδώ και τρία χρόνια η τηλεπαρουσιάστρια από την Ρόδο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο καναλάρχης της Δημήτρης Κοντομηνάς, ένας από τους πλέον επιτυχημένους και αυτοδημιούργητους Έλληνες επιχειρηματίες.

Η μεγάλη αδυναμία του Δημήτρη Κοντομηνά είναι πάντα οι γυναίκες. Και κάθε νέα του κατάκτηση είναι πιο νέα σε ηλικία από την προηγούμενη.

Στα βαπτίσια του παιδιού του Αντώνη Ρέμου και της Υβόνης Μπόσνιακ, Κοντομηνάς και Σπυροπούλου έκαναν κοινή εμφάνιση. Κανονικό ζευγάρι.”

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΖΩΗ, οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ζωής του και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ας δούμε όμως μια χαρακτηριστική στιγμή, κατά την οποία ο Δημήτρης Κοντομηνάς μάλωσε πολύ έντονα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγαίνοντας μάλιστα στον αέρα της εκπομπής!

Η πολυσυζητημένη σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ήταν Οκτώβριος του 2012, όταν η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται στην ομάδα της εκπομπής της ένα νεαρό ξανθό κορίτσι με καταγωγή από τη Ρόδο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει την εμφάνισή της στην τηλεόραση, παίρνοντας τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε το 2013, σε μια θεατρική παράσταση. Ανάμεσα στο ζευγάρι είχε καθίσει η Ελένη Μενεγάκη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταπηδά στην ομάδα της Κατερίνας Καραβάτου και στο «Μες στην καλή χαρά». Ακολουθούν κοινές διακοπές με τον ισχυρό άντρα του Alpha, όπου οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν μαζί.

Έναν χρόνο μετά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή, το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Οι κοινές εμφανίσεις συνεχίζονται. Μετά από δύο χρόνια, Δημήτρης Κοντομηνάς και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίζουν, με μία άλλη ξανθιά να μπαίνει στη ζωή του καναλάρχη.

«Όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν σημαντικές για την άνοδο και την εξέλιξη μου. Μου πρόσφεραν την παρουσία και τη συμπαράστασή τους».

Ανάμεσα σε αυτές και η σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που συζητήθηκε όσο καμμία άλλη.

Τον Οκτώβριο του 2012, όταν η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται στην ομάδα της εκπομπής της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έκανε την εμφάνισή της στην τηλεόραση, παίρνοντας τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε το 2013, σε μια θεατρική παράσταση. Ανάμεσα στο ζευγάρι είχε καθίσει η Ελένη Μενεγάκη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Δημήτρης Κοντομηνάς και ΟΛΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταπηδά στην ομάδα της Κατερίνας Καραβάτου και στο «Μες στην καλή χαρά». Ακολουθούν κοινές διακοπές με τον ισχυρό άντρα του Alpha, όπου οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν μαζί.

Έναν χρόνο μετά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή, το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Οι κοινές εμφανίσεις συνεχίζονται.Η συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μόλις ανέλαβε δική της εκπομπή επικρίθηκε από κάποιους συνεργάτες της, ορισμένοι εκ των οποίων αποχώρησαν από τη από την εκπομπή κανοντάς λόγο για άσχημη συμπεριφορά..

Μετά από δύο χρόνια, Δημήτρης Κοντομηνάς και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίζουν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ το ΕΙΔΥΛΛΙΟ με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Η ΑΝΟΔΟΣ και η ΠΤΩΣΗ!
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πως ΞΕΚΙΝΗΣΕ το ΕΙΔΥΛΛΙΟ με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Η ΑΝΟΔΟΣ και η ΠΤΩΣΗ!

Οι γυναίκες και οι μεγάλες προσωπικότητες που σημάδεψαν την παντοδυναμία του businessman που «έφυγε» στα 83 του
«Μια μεγάλη προσωπικότητα.

 

Ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, σοφός, γενναιόδωρος, ο οποίος άντεξε τα τελευταία τρία τέσσερα χρόνια μια σκληρή αρρώστια και μοναξιά με ηρωισμό και μεγαλείο, που τον ανέβασαν ακόμα περισσότερο στα μάτια αυτών που καθημερινά φρόντιζαν την υγεία του, είτε ήταν νοσηλευτικό είτε ιατρικό προσωπικό».

 

Με αυτά τα λόγια αγάπης αποχαιρέτησε συγκινημένος τον Δημήτρη Κοντομηνά ο καθηγητής και προσωπικός του φίλος Δημήτρης Λινός, ο άνθρωπος που τον κούραρε σε καθημερινή βάση τα τελευταία χρόνια, μαζί με τη μοναχοκόρη του Μαρία Κοντομηνά και τον γαμπρό του, καθηγητή Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.

«Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι πιστεύουν πως θα συναντηθούν κάποια στιγμή μετά θάνατον θα είναι δίπλα μας με το ίδιο χαμόγελο, την ίδια χάρη και αισιοδοξία» δήλωσε ο γιατρός αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του.

Τραγική ειρωνεία για τον επιχειρηματία-θρύλο, να φεύγει χθες μόνος στα 83 του χρόνια, όταν πριν από μερικά χρόνια, την περίοδο της παντοδυναμίας του, στα πόδια του «υποκλινόταν» όλη η Αθήνα – αλλά και σταρ όπως ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Ουίλσον.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελια Γρηγόρης Γκουντάρας! ”Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και…”

Σύμπτωση; Και πριν από 47 χρόνια, Μάρτιος ήταν, όταν έφευγε από τη ζωή ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο κροίσος τον οποίο ο Κοντομηνάς θαύμαζε απεριόριστα! Μάλιστα, είχε αγοράσει την Cadillac του Ωνάση, ενώ η συλλογή του διέθετε και τη Mercedes του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

Σε όλη του τη ζωή πάντως κυκλοφορούσε με μία BMW 730, ενώ τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούσε και μια θωρακισμένη Porsche Cayenne. Λάτρευε το καλό φαγητό (ένα από τα πάθη του στο οποίο δεν μπορούσε να αντισταθεί ήταν η σοκολάτα), τα σπάνια κρασιά, ενώ διέθετε μεγάλη συλλογή από ρολόγια και κεχριμπαρένια κομπολόγια!

Τελευταία λαμπερή και μεγαλειώδης εμφάνισή του ήταν τον Σεπτέμβριο του 2018, στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Τόσο το ιερό μυστήριο όσο και η υπερπαραγωγή γαμήλια δεξίωση έγιναν στο μυθικό κτήμα του στη Βαρυμπόμπη, το οποίο ο κουμπάρος επιχειρηματίας το παραχώρησε στον αγαπημένο του φίλο και τραγουδιστή.

Ακόμα ένα δείγμα γενναιοδωρίας σε όσους φίλους του τον είχαν κερδίσει με την αγνή φιλία τους και, φυσικά, στις γυναίκες της ζωής του… Αγαπημένη και πιστή του φίλη μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν η Μαριάννα Λάτση, ενώ η φιλία του με τον κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη ήταν εκρηκτική, με πολλούς καβγάδες και επανασυνδέσεις.

Δημήτρης Κοντομηνάς – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκπληξη με την θέση της κόρης του μεγάλου επιχειρηματία

Στο ίδιο κτήμα τον Ιούνιο του 2015 ο Δημήτρης Κοντομηνάς, που «έφυγε» στο ΥΓΕΙΑ έπειτα από μεγάλης διάρκειας νοσηλεία, είχε ζήσει μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του, τη βάπτιση των δίδυμων εγγονών του, του Δημήτρη και της Courtney Τζιαμπίρη, παιδιά της μοναχοκόρης του Μαρίας, που λάτρευε όσο κανέναν άλλον άνθρωπο στη γη!

Λάτρης της καλής ζωής, αγαπούσε παλαιότερα πολύ τα μπουζούκια, τα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου, της Μοσχολιού και της Μαρινέλλας, και σίγουρα ήταν ο τελευταίος «απρόβλεπτος» αυθεντικός, παλιάς κοπής bon viveur και επιχειρηματίας της Αθήνας!

Ποιος ξεχνά άλλωστε όταν το 2016, εν μέσω θυέλλης που είχε ξεσπάσει με τις τηλεοπτικές άδειες, ο πρόεδρος του Alpha είχε «εισβάλει» στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, για να «τα χώσει» στην τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον θάνατό του το σίγουρο είναι ότι κλείνει μία ολόκληρη επιχειρηματική εποχή…

Δημήτρης Κοντομηνάς σχέσεις και γάμοι! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Φρίντα Κοντομηνά, Μαίρη, Πόλυ Ζησοπούλου, Τζίνα Ξανθάκη και η Λόρι Χόλκομπ

Το άλμπουμ της ζωής του είχε πολλά κεφάλαια, με τις γυναίκες να παίζουν ίσως τον πιο μεγάλο ρόλο! «Όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν σημαντικές για την άνοδο και την εξέλιξή μου. Μου πρόσφεραν την παρουσία και τη συμπαράστασή τους» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Η μοναχοκόρη του
Το σίγουρο είναι ότι τον λάτρεψε παράφορα η αείμνηστη πρώτη του σύζυγος Φρίντα Κοντομηνά, η οποία του χάρισε και τη μοναχοκόρη του Μαρία.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 ο νεαρός, φιλόδοξος και γοητευτικότατος Κοντομηνάς γνώρισε, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και παντρεύτηκε τη Φρίντα Κώνστα, κόρη καλής οικογενείας των Αθηνών, με κατακόκκινα μαλλιά και έντονη και εκρηκτική προσωπικότητα.

 

Χώρισαν επεισοδιακά στα μέσα της δεκαετίας του ’80, καθώς ο έρωτας και ο γάμος τους είχαν πάψει να υπάρχουν.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ήδη σφοδρά ερωτευμένος με την κοσμικότατη κυρία των Αθηνών και πρώην καλλονή αεροσυνοδό Ντίνα Πριτσιβέλη, η οποία φημολογείται ότι επίσης τον αγάπησε με πάθος, όπως και η σύζυγός του Φρίντα.

Δημήτρης Κοντομηνάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, η καταγωγή, οι σπουδές, και το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, έζησαν μαζί για περισσότερα από 15 χρόνια, διατηρώντας έως το τέλος άψογες σχέσεις.

Κυκλοφορούσαν σε όλα τα καλέσματα και τις δεξιώσεις μαζί, κάτι που δεν μπορούσε να χωνέψει ως το τέλος της ζωής της η εκκεντρική αλλά αξιαγάπητη πρώην σύζυγός του, η οποία «έφυγε», χτυπημένη από τον καρκίνο, στο σπίτι της μοναχοκόρης της, της Μαρίας, στη Νέα Υόρκη. Ο θάνατός της λέγεται ότι στοίχισε πολύ όχι μόνο στη μοναχοκόρη τους, αλλά και στον ισχυρό άντρα.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανέβηκε δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με την ιδιαιτέρα γραμματέα του, την πολύ νέα και όμορφη Μαίρη, από τη Χαλκίδα, προς έκπληξη όλων. Ο γάμος τους ήταν σύντομος και πολύ γρήγορα πήραν συναινετικό διαζύγιο.

Η δεύτερη πρώην κυρία Κοντομηνά εξαφανίστηκε από την κοσμική ζωή και φημολογείται ότι, ως πολύ ευκατάστατη πλέον ζωντοχήρα, έφτιαξε ξανά τη ζωή της με τον νεανικό της έρωτα στην επαρχία, ενώ ο Δημήτρης Κοντομηνάς την ξεπέρασε στο πλευρό της γλυκιάς και low profile Πόλυς Ζησοπούλου. Ενα πρόβλημα υγείας τον έφερε κοντά με τη φυσιοθεραπεύτρια, η οποία καταγόταν από τη Λαμία και είχε κι εκείνη ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο. Έζησαν μαζί ευτυχισμένοι και ήρεμοι για περισσότερα από επτά χρόνια.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοντομηνάς γοητεύτηκε από την ξανθιά και δυναμική συνεργάτιδά του στον Αlpha Σίσσυ Παπαδήμα. Υπήρξαν κοσμικότατο ζευγάρι, απολαμβάνοντας πολλά ταξίδια με την πολυτελή θαλαμηγό του «Quintessa». Χάρη στη Σίσσυ Παπαδήμα, που λάτρευε την ιππασία, φημολογείται ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς αγόρασε το περίφημο κτήμα του στη Βαρυμπόμπη, ενώ ως δικό του παιδί αγαπούσε την κόρη της από τον πρώτο της γάμο.

Έγιναν οι κουμπάροι στον γάμο του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Δήμητρα Ρουμπέση. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι αυτή η σχέση θα οδηγούσε σε γάμο, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η Σίσσυ Παπαδήμα χώρισαν, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Ακολούθησαν εφήμεροι έρωτες του γενναιόδωρου επιχειρηματία με διάφορες κοσμικές κυρίες, ώσπου στη ζωή του εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε το 2012 στη θεατρική παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Τότε ανάμεσα στο ζευγάρι είχε καθίσει η Ελένη Μενεγάκη.

 

Μερικά χρόνια αργότερα, το 2016, στη ζωή του μεγιστάνα εισέβαλε η Λόρι, που ήταν και το φινάλε στην προσωπική του ζωή. Με την ξανθιά εντυπωσιακή Λόρι Χόλκομπ έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στην παρουσίαση βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη.

Η απαστράπτουσα Αμερικανίδα είχε κλέψει τις εντυπώσεις και την επόμενη μέρα όλες οι εκπομπές μιλούσαν για τη νέα σύντροφο του τότε προέδρου του Alpha.

Τον συνόδευε παντού, αν και είχαν περιορίσει τις κοσμικές τους εξόδους. Μαζί με την κόρη μάλιστα της Λόρι έδωσαν το «παρών» και στον υπερπαραγωγή γάμο του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα με τη Δήμητρα Μέρμηγκα στο Σορέντο της Ιταλίας, όπου τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος.

Εκεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς σύστηνε σε όλους τη Λόρι ως σύζυγό του. Ελάχιστοι λέγεται ότι γνώριζαν πως ο Κοντομηνάς είχε υπογράψει μαζί της σύμφωνο συμβίωσης τον Μάιο του 2018.

 

Χώρισαν επεισοδιακά, με τη Λόρι Χόλκομπ να αντιδρά έντονα και να προσφεύγει στα δικαστήρια, απαιτώντας διατροφή ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ…

Ο «βασιλιάς των deals»

Η ζωή δεν χαρίστηκε ποτέ στον φιλόδοξο νεαρό, που έπαιζε μπάλα, ξυπόλητο παιδάκι, στην Ακαδημία Πλάτωνος, που δεν ήθελε να γίνει ασφαλιστής, αλλά έχτισε τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, ξεκινώντας από ένα μικρό γραφείο στην 3ης Σεπτεμβρίου, με την American Life, και στην πορεία της ζωής του έστησε δεκάδες επιχειρήσεις και μέχρι προτού καταπέσει διέθετε μια τεράστια περιουσία, η οποία έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά το μυθικό deal για την πώληση του Alpha στον τηλεοπτικό κολοσσό RTL.

Γιος εμπόρου με μαγαζί με χρώματα, αυτός και η αδελφή του Κίττυ μπορεί να μη διέθεταν οικονομική άνεση, εισέπραξαν όμως αγάπη από τους γονείς τους και ήταν πολύ δεμένα αδέλφια. Σε δήλωσή της η αγαπημένη του αδελφή ανέφερε για τον θάνατό του: «Ξεκουράστηκε, παρακαλούσα όλον τον καιρό τον Θεό… Έλεγα “Θεέ μου, αν τον αγαπάς, πάρ’ τον, γιατί ταλαιπωρείται και δεν καταλαβαίνει και τίποτα…”».

Από τα πρώτα του χρόνια στο σχολείο ήταν άριστος μαθητής, κάτι που συνεχίζεται και στη Μέση Εμπορική Σχολή, όμως το όνειρό του είναι να φύγει από την Ελλάδα για να σπουδάσει Οικονομικά στην Αμερική.

Καταφέρνει να πείσει τον πατέρα του να πουλήσει ένα οικόπεδο για να εξασφαλίσει το πρώτο έτος των σπουδών του στις ΗΠΑ, λέγοντάς του ότι από το δεύτερο έτος και μετά θα κατάφερνε μόνος του να σπουδάζει και να δουλεύει.

 

Τελικά, θα βρεθεί στο Παρίσι της Μέσης Ανατολής, τη Βηρυτό, κερδίζοντας μια υποτροφία από την αμερικανική κυβέρνηση με όλα τα έξοδα πληρωμένα και 100 δολάρια -τεράστιο ποσό στα τέλη της δεκαετίας του ’50- τον μήνα για τα έξοδά του.

Στα δεκαεννιά του χρόνια ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα μείνει πέντε χρόνια σε μια πόλη πολύ προχωρημένη για την εποχή της και γεμάτη από γοητευτικές αντιθέσεις, όπως θα εξελιχθεί στη συνέχεια και όλη η πολυτάραχη ζωή του.

Αυτοκρατορία

 

Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, «η Βηρυτός είχε τα ωραιότερα καμπαρέ και σόου. Τα ζούσαμε αυτά ως φοιτητές, όσο μπορούσαμε βέβαια με το περιορισμένο εισόδημά μας. Μπορούσες να πας μια φορά στις δεκαπέντε σε κάποιο καμπαρέ να πιεις ένα ποτό στο πόδι, να καθίσεις στο μπαρ και να βλέπεις τι γίνεται».

Από μια μετάφραση στα συμβόλαια μιας ασφαλιστικής εταιρίας ο νεαρός τελειόφοιτος των Οικονομικών θα ξεκινήσει μια πορεία που θα τον οδηγήσει στο χτίσιμο μιας οικονομικής αυτοκρατορίας, με τη δημιουργία της Interamerican το 1969, σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ταμπουρά.

 

Θα ακολουθήσουν business με την κινητή τηλεφωνία, τη δορυφορική τηλεόραση, ακόμα και με το ποδόσφαιρο. Όπως ανέφερε στους συνεργάτες του, δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που είχε κάνει, για τα οποία κάποιοι άλλοι ίσως να χρειάζονταν και δέκα ζωές.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :