Μιρέλα Πάχου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μιρέλα Πάχου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μιρέλα Πάχου (11 Ιουλίου 1986) είναι Ελληνίδα μουσικός και τραγουδοποιός.

Γέννηση 11 Ιουλίου 1986
Ρόδος
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Ιδιότητα μουσικός

Η Μιρέλα Πάχου (11 Ιουλίου 1986) είναι Ελληνίδα μουσικός και τραγουδοποιός.

Πληροφορίες
Γεννήθηκε στη Ρόδο και σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στην Αθήνα για σπουδές. Παίζει πιάνο και ακορντεόν.[1] Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους Μίλτο Πασχαλίδη, Βασίλη Καζούλη και Γιάννη Κότσιρα.[2] Από το 2014 συνεργάζεται με τη δισκογραφική εταιρεία «Ogdoo Music Group».[3]

Είναι διδάκτωρ στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Μιρέλα Πάχου για την σχέση της με τη Νομική

Δισκογραφία
Άλμπουμ
2014 Μιρέλα
2018 Λίγο χρώμα
Singles
2018 Νομάδες
2018 Τι σε νοιάζει εσένα
2019 Έρωτας παρωδία
2020 Χορέψετε
2021 Λάθος διαδρομή
2021 Τα καλοκαίρια μου
2022 Για να γελάω

Μιρέλα Πάχου: Ο αδελφός της αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ημέρα χαράς ήταν η χθεσινή, Πέμπτη 28 Μαρτίου για τη γνωστή τραγουδίστρια Μιρέλα Πάχου, καθώς ο αδελφός της, Νίκος αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η τραγουδίστρια έχει δύο αδέλφια, τον Νίκο και τον Ρίκη με τους οποίους διατηρεί άψογες σχέσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες τους.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Μιρέλα Πάχου βρέθηκε μαζί με όλη την οικογένειά της στην ορκωμοσία του αδελφού της, Νίκου, ο οποίος πήρε το πτυχίο του στα οικονομικά.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε και σχετικά στιγμιότυπα με την ορκωμοσία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί καλή σταδιοδρομία στον αδελφό της.

Μιρέλα Πάχου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μιρέλα Πάχου (11 Ιουλίου 1986) είναι Ελληνίδα μουσικός και τραγουδοποιός. Μιρέλα Πάχου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μιρέλα Πάχου (11 Ιουλίου 1986) είναι Ελληνίδα μουσικός και τραγουδοποιός. Μιρέλα Πάχου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μιρέλα Πάχου (11 Ιουλίου 1986) είναι Ελληνίδα μουσικός και τραγουδοποιός.

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!