Πλούταρχος: Η ηλικία και οι 2 μοναδικές συναντήσεις με τον…

Πλούταρχος: Η ηλικία και οι 2 μοναδικές συναντήσεις με τον… Στις δηλώσεις που έκανε χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε ο Γιάννης Πλούταρχος, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί. Στη δήλωσή του ο Πλούταρχος εξέφρασε την οπτική του για την κατάσταση, δηλώνοντας ότι κατανοεί τις ανησυχίες του Αρναούτογλου αλλά τόνισε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τους καλεσμένους του.

 

Αναγνώρισε την ένταση μεταξύ τους και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να επιβάλει την παρουσία του σε όποιον δεν επιθυμούσε να τον έχει εκεί. Ο Πλούταρχος ξεκαθάρισε ότι σεβόταν την απόφαση του Αρναούτογλου και δεν είχε καμία επιθυμία να δημιουργήσει καμία ενόχληση ή σύγκρουση. Εξέφρασε τις ευχές του στον Αρναούτογλου και την οικογένειά του, δηλώνοντας την προθυμία του να διατηρήσει απόσταση σεβασμού προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων.

Γιάννης Πλούταρχος

Απαντώντας, ο Γιάννης Πλούταρχος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Γρηγόρη, σημειώνοντας ότι ενώ δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόσκληση, τον τρέφει βαθιά στοργή. Επίσης, αποκάλυψε ότι ο Γρηγόρης έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του συστήνοντάς τον στα παιδιά του, για το οποίο τον ευχαριστεί.

Ο Γιάννης τόνισε την προθυμία του να ανταποκριθεί σε κάθε μελλοντικό κάλεσμα του Γρηγόρη, επιδεικνύοντας τον ισχυρό δεσμό και τη συντροφικότητα τους. Υπάρχει ένα αναμφισβήτητο κενό στη σχέση μας καθώς υπήρξε ελάχιστη αλληλεπίδραση μεταξύ του Γρηγόρη και εμένα σε όλη μας τη ζωή.

Παρά την επιθυμία μου να παρακολουθήσω μια εκδήλωση ως καλεσμένος του, δεν μου έχει απευθύνει πρόσκληση. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση ή παρερμηνεία με τον Γρηγόρη. μάλλον σε κοροϊδεύει ή σε ειρωνεύεται επίτηδες.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!