Ωχ! Η Μενεγάκη έβαλε ΒΑΘΙΑ το χέρι στην ΤΣΕΠΗ! Ποιος της πήρε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο!

Ωχ! Η Μενεγάκη έβαλε ΒΑΘΙΑ το χέρι στην ΤΣΕΠΗ! Ποιος της πήρε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο! Η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε πρόσφατα ένα νέο σπίτι, το οποίο αποκαλύφθηκε στο κοινό μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε δημοφιλές περιοδικό. Το πρωί της Πέμπτης έφτασε και οι κάμερες της τηλεοπτικής εκπομπής «Είσαι τυχερός» τοποθετήθηκαν έξω από την ολοκαίνουργια κατοικία της Έλενας Πολυκάρπου, ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην καρδιά της Κηφισιάς. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η κουζίνα τοποθετήθηκε πρόσφατα και οι εργασίες προχωρούν κανονικά.

Ελένη Μενεγάκη

Ωστόσο, ο λόγος πίσω από την αγορά της κουζίνας παραμένει μυστήριο, καθώς η ιδιοκτήτρια δεν έχει καμία πρόθεση να εκκενώσει την πολυτελή κατοικία της στην πολυτελή γειτονιά των Μελισσίων. Η Ελένη έκανε προσωπικά το σημείο να επισκέπτεται τον χώρο πολλές φορές, εξασφαλίζοντας την ενδελεχή επίβλεψη. Βλέποντας τα πλάνα εύκολα μπορεί κανείς να παρατηρήσει την επικράτηση της σύγχρονης αισθητικής, με την πληθώρα πολυτελών υλικών από μάρμαρο και πέτρα. Το ενδιαφέρον είναι ότι αποκαλύφθηκε ότι η Ελένη κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει το ακίνητο, μπήκε βαθιά στην τσέπη της και τελικά ξεχύθηκε ένα τεράστιο ποσό 1.650.000 ευρώ.

Η Ελένη Μενεγάκη πέρυσι έκανε την επιστροφή της στον τηλεοπτικό χώρο, σηματοδοτώντας την επιστροφή της στη μικρή οθόνη. Καθώς επανήλθε στην επαγγελματική της σταδιοδρομία, έγινε απαραίτητο να προσληφθεί μια νταντά για να εξασφαλίσει την ευημερία και τη σωστή φροντίδα των παιδιών της.

Η Ελένη Μενεγάκη, που συχνά αναφέρεται ως η «βασίλισσα της τηλεόρασης», ακμάζει τόσο στην καριέρα της όσο και στην προσωπική της ζωή. Ενώ είναι εξέχουσα προσωπικότητα στη βιομηχανία του θεάματος για πολλά χρόνια, κατάφερε να διατηρήσει ένα επίπεδο ιδιωτικότητας όσον αφορά τις προσωπικές της υποθέσεις. Οι θαυμαστές ανυπομονούν να τη δουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο MEGA, όπου συνεχίζει να επιδεικνύει το ταλέντο και τη γοητεία της στην οθόνη. Το πραγματικό χρηματικό ποσό που παραδίδει η Ελένη Μενεγάκη στη νταντά που φροντίζει τα παιδιά της. Ένα πράγμα που μπορεί να είναι εγγυημένο είναι ότι, ακόμη και με τη γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις της ατζέντας, κάνει πάντα μια συνειδητή προσπάθεια να αφιερώσει σημαντικό χρόνο στην οικογένειά της.

Ελένη Μενεγάκη διακοπές μαγιό

Όποτε υπάρχει διάλειμμα στο πρόγραμμά της στην Αθήνα, δράττεται της ευκαιρίας να ταξιδέψει με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Άνδρο, έναν αγαπημένο προορισμό για όλους. Παρόλο που τα παιδιά της έχουν φτάσει σε μια ηλικία που μπορούν να φροντίζουν τον εαυτό τους και έχουν βρει τους δικούς τους συντρόφους, η διάσημη παρουσιάστρια αποφάσισε σκόπιμα να προσλάβει μια κατάλληλη νταντά για να επιβλέπει την ευημερία τους. Παρά τη διαθεσιμότητα ικανών ατόμων στην οικογένεια που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτή την ευθύνη, επέλεξε να απασχολήσει έναν επαγγελματία φροντιστή. Η νταντά αυτή αποζημιώνεται με μηνιαίο μισθό ύψους 900 ευρώ.

x