Πίτσα Παπαδοπούλου σύζυγος! Ο γάμος, τα παιδιά και η οικογένεια

Πίτσα Παπαδοπούλου σύζυγος! Ο γάμος, τα παιδιά και η οικογένεια Η οικογένειά της μετακόμισε στην Αθήνα το 1961, καθώς ο μεγαλύτερος αδελφός της (και πατέρας της Λένας Παπαδοπούλου) ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο τραγούδι Η Πίτσα Παπαδοπούλου παντρεύτηκε μία φορά αλλά ο γάμος της δεν κράτησε. Έχει έναν γιο που λατρεύει, τον Μάριο, ο οποίος είναι πια 38 χρονών και ζει μόνιμα στη Χαλκιδική.

“Λείπει εδώ και πολλά χρόνια ο γιος μου… Αν είχα εγγόνια, θα ήταν τα μεγάλα μου σουξέ“ είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή της στην “Ελένη”.

“Είχα προσωπική ζωή αλλά υπάρχω μέσα από την δουλειά μου” είχε δηλώσει στο “Mega”. Η ίδια βιώνει την “απόλυτη μοναξιά” αλλά η ενασχόλησή της με την μουσική την “λυτρώνει” καθώς το τραγούδι για εκείνη είναι μέσο έκφρασης συναισθημάτων.

https://www.instagram.com/p/B4SlGDkIr7g/

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Ο αδερφός μου ο μικρός σκοτώθηκε, τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών»

Η Πίτσα Παπαδοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» και πριν τραγουδήσει είχε μια συζήτηση με την οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, για τους γονείς της που ήταν πρόσφυγες καθώς και για την απώλεια των αδερφών της.

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη κι είμαστε από πρόσφυγες γονείς. Ήρθαν οι παππούδες μας το 1922. Η μαμά μου έκανε αρκετά παιδιά. Έκανε 9, αλλά δεν έζησαν όλα», δήλωσε αρχικά.

«Τότε, πέθαιναν 2-3 χρονών, επειδή δεν είχαν και γιατρούς. Μείναμε 5 παιδιά, 3 αγόρια και 2 κορίτσια», συμπλήρωσε.«Ο αδερφός μου ο μικρός σκοτώθηκε, τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Η μαμά μου δούλευε σε καπνεργοστάσιο και μας μεγάλωσε μόνης της, ο πατέρας μου ήταν μέχρι τα πέντε μου με τη μαμά μου. Ήταν χωρισμένοι, η μαμά μου δεν περνούσε καλά», δήλωσε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/Cwa36kYIfVJ

Βιογραφικό Πίτσα Παπαδοπούλου! Η ηλικία, ο σύζυγος, η οικογένεια και ο χαμένος γιος

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!